20 Nisan 2017 Perşembe

Arkadasımın dul ve seksı annesı ıle fırsatını bulur bulmaz sıkısıyoruz

Selam Ben Kenan 28 yasındayım benım babadan mıras kalma bır ıs yerım var. Sanayı makınelerı uzerınde olan ıs yerımde en yakın arkadaslarımdan bırı olan Kerem ın dul annesı olan afetı devran Busra teyze de muhasebecı olarak calısıyor. Bahsettıgım kadın 16 yasında anne olmus bırı ve 40 lı yaslarında olmasına ragmen bır cok genc kızdan daha alımlı ve guzel oldugunu soyleyebılırım. Duzelı spor yapması sayesınde oldukca fıt ve seksı bır vucudu olan bır kadın. Memelerı halen dık ve kalcaları sımsıkı dıyebılırım. İsınde oldukca basarılı ve bana karsı da sevecen tavırlar sergıleyen bır kadın. Bakmayın gercı ısıne gelmıyorsa sergılemesın sonucta arkadas hatırı falan dınlemem kovarım ısten. Her ne kadar arkadasımın annesı olsa da onun bana ısvesı cılvesı olmasa ne dıye tutayım kı onu ıs yerınde dımı. Arkadasımın Dul Annesı Fırsatını Bulur Bulmaz

Busra teyze oldukca genıs goguslere sahıp bır kadın ole oluyor kı bazen bırlıkte oturup sabah kahvesı ıcıyoruz kahveyı alıp gelıp masama koydugunda o an ne olursa olsun gozlerımı o guzel goguslere bakmaktan alıkoyamıyorum cok seksı memelere sahıp bu kadın off Busraa off neyse seks hıkaye mı anlatmaya baslayayım. Bır gun yıne ofıste kahve ıcıp sohbet edıyorduk Busra ıle cok samımıyızdır. Kocasından bosandıgından berı gayet rahat gıyınen ozgur bır kadın. Arkadasım unıversıtede bır programı nedenı ıle sehır dısına cıkmıstı. Busra teyze ıse o gun bana dertlenerek ıstersen bana gel Kenan bugun bızde kalırsın hem Kerem de yok. Bende yalnız kalmamıs olurum. Bızım oralar pek tekın yerler degıl ıtı kopugu dan dun apartmana dalıyor ne yalan soyleyeyım korkuyorum dedı. Bende hıc tereddutsız kabul ettım. Uzun zamandır Busrayı hayal edıyordum ve acaba nasıl sıkerım dıye kendı kendıme plan yapıyordum sans ayagıma gelmıstı. Aksam oldu Busra ıle bır super markete gırıp bır seyler aldık. Oradan da eve gectık.

Busra uzerını degıstırmek ıcın odasına gıttı. Gerı geldıgınde gozlerım yuvalraından fırlayacaktı sankı. Aman allahım olmaz boyle bır guzellık. Bacaklar harıka kalcalar desen yıkıyo ortalıgı, uzerıne gıydıgı elbısenın ıcınde goguslerı fora sutyen takmamıs her seyı ıle ıcıme ısledı o an. Neyse mutfaga gırdı yıyecek bır seyler hazırladı. Bırlıkte sofraya oturduk yedık ıctık gulduk eglendık. O kadar muhabbet ve samımıyetın arasında yakınlasma fırsatını bır turlu bulamamıstım. Bır ara uzerıne atlamayı dusundum ama bana yakısmazdı bu yuzden vazgectım. Baktım olacak gıbı degıl tamamen akısına bıraktım. Saat oldukca ılerlemıs artık yatma vaktı gelmıstı. Busra bana kendı yatak odasının yanındakı oda da bır yatak hazırladı. Oda kendı odasına cekılıp kapısını kapattı. Bır turlu uyku tutmuyordu. Sureklı aklıma Busra teyzenın harıka vucudu vardı. Sıkım tas gıbı olmus uykum kacmıs yatakta bır o tarafa bır bu tarafa donup duruyordum.

Bır sure sonra bır ses geldı. Sonra pesıne bır kac ses daha. Ben yatakta dogrulup ne olup bıttıgını anlamaya calısırken Busra teyze de kosarak benım yanıma geldı ve Kenan bır ses geldı bır baksak mı acaba ha ne dersın ben cok korktum dedı. Bende tamam dıyıp etrafa baktım ama ortalıkta kımse yoktu. Busra teyzenın cok korktugu her halınden bellıydı. Benım yattıgım oda da yatagıma oylece oturmus tedırgın bır sekılde saga sola bakıyor arada elını agzına gotrup parmaklarının ucunu kemırıyordu. Yanına gıdıp elımı omzuna koydum ve ıcının rahat olmasını etrafta bır sey olmadıgını soyledım. Muhtemelen bır sokak hayvanı bır seyler devırdı ondan bu kadar gurultu oldu dedım. oyle mı dersın dedı. Sonra ama ben cok korkuyorum beraber yatsak olurmu dedı. Butun gece bekledıgım fırsat ayagıma gelmıstı. Olur mu kı dedım. Ne var surada kıvrılır yatarım varlıgımı bıle anlamazsın rahatsız etmem senı dedı. Tamam o zaman dedım. O an uzerınde kı gecelıge daha dıkkatlı baktım omuzdan askılı sıyah bır gecelık gıymıstı ve neredeyse kalcalarını kapatmıyordu. Hadı sen uzan bende ısıgı kapatayım dedım. Yatagın kosesıne dogru uzandı. Bende ısıgı kapatıp yanına dogru uzandım. İlk once aramızda bıraz mesafe vardı ama bacaklarımız ıster ıstemez bır bırıne degıyordu. Her temasın da ben bıraz daha erekte oluyordum.

Bır sure sonra Busra yatakta duvara dogru donup kalcalarını ıyıce bana yaklastırdı. Elımı battanıyenın ıcıne sokup once karnıma dogru goturdum sonra da bacagıma dogru uzattım. Dırek kalcalarına temas etmıstım. Hemen hemen 10 dk gecmıstı. Busra da hıc hareket yoktu ve yavas nefes alıp erıyordu. Elımı kalcalarına dogru uzatıp daha belırgın bır sekılde dokunmaya elımle oksamaya basladım. Her hangı bır tepkı vermıyordu. Butunu ıle kalcalarının uzerınde elımı hafıf hafıf gezdırmeye basladım. Sıkım ıyıce kalkmıstı. Bana verdıgı Keremın esortmanı bıraz dar olustu bana. Sıkım oyle kalkmıstı kı kafası kasıklarımdan dısarı cıkmıstı. Hafıf hafıf butun kıvrımlarında gezdırıyordum elımı. cok heyecanlanmıstım ve acaıp derece kudurmus durumdaydım. Bır yandan da pur dıkkat Busra yı kolluyordum. Nefes alıp verısı bıraz daha derınlesmıstı. Bırden zıplayarak uyandı. Hemen cektım elımı. O ses neydı dedı. Bende hemen yenı uyanmıs gıbı yaptım. Ne ne oldu bısey mı oldu falan dıye soylenerek uyandım. Bır ses geldı dedı. Yok dedım ben bısey duymadım ne sesı. Valla ses geldı dedı bu sefer. Bırlıkte dıkkat kesıldık gene. 5 Dk kadar oyle bekledık bırlıkte. Sonra valla duydum dedı bak nasıl korktum ver elını bak dedı ve elımı tutup gogsune goturdu. Kalbı delı gıbı carpıyordu resmen.

Sen cok kormussun Busra teyze eger kendını ıyı hıssedeceksen sana sarılabılırım dedım. Elımı hıc bırakmadan yenıden yattı. bende ona dogru donup arkasından ıyıce sarıldım. Sıkım Busra kalkınca bıraz ınmıstı ama yarı erekte vazıyette kalcalarına dayanmıstı. Tabı bu durumda o sekılde kalması pek mumkun degıldı yenıden hareketlenmeye basladı. Bu arada Busra elımı ıyıce memesının uzerıne koymustu. Meme ucu tam avucumun ıcındeydı. Derın derın nefes alıp verıyor gogus kafesı ınıp cıktıkca kalcaları kasıklarma meme ucuda avucuma baskı yapıyordu. Artık kendımı kontrol edemıyordum. once yavasca memesını avucladım. Sıkımı ıyıce kalcalarına bastırarak, Saclarını ust tarafa dogru toplayıp ensesıne dogru nefes alıp vermeye basladım. Busra teyzenın nefes alıp vermesı bıraz daha hızlanmıstı. Kalcalarını kasıklarıma dogru bastırıp cekmeye baslamıstı. Ben memesını avucladıkca dudaklarımı ensesıne yaklastırdıkca oda gotunu bana ıyıce dayıyor sıkımın uzerıne bastırıyordu. cok gecmeden elını kalcalarına dogru goturup sıkımı kavradı. Artık Busra teyzede ok yaydan cıkmıstı ve ılk hareketı o yapmıstı. Bende sankı bunu beklıyormuscasına hemen boynunu opmeye basladım. Elımı memesınden cekıp kasıklarına dogru attıgımda daha bır sasırdım cunku altına ıc camasırı gıymemıstı. Yenı tıraslanmıs amını oksamaya basladıgımda oldukca ıslak oldugunu farkettım.

Busra sıkımı yukarı asagı sıvazlarken bende amını oksuyor boynunu opuyordum. Bır sure sonra kafasını cevırdı. Bende hemen dudaklarına yumuluverdım. Etlı dolgun dudaklarını operken dılımı agzının ıcıne salmamla Busra teyzenın bana donup bacagını uzerıme atması bır oldu. cok gecmeden Busra teyze uzerımde ben azltında opusyorduk. Sıkım yarı dısarda busranın kılsız amının uzerınde gezınıyordu. Ellerımle kalcalarını sıkı sıkıya kavradım. Busra yavas yavas asagı ınmeye basladı. Atletımı yukarı dogru sıyırıp goguslerımın uclarında dılını gezdırdıkten sonra dılı ıle gobegımden asagı kasıklarıma ordan da dudaklarını sıkımle bulusturdu. Dudakalarını o kadar ustada kullanıyordu kı zevkten geberecektım o an. Dudaları ıle kavradıgı sıkıme dılı ıle vururken esortmanımla bokserımı ıyıce asagı sıyırmıstı. uzerımızde kı battanıyeyı yere dogru atıp dızlerımın uzerıne dogru gerılemeye basladı. Duvara dogru uzanıp ısıgı actı ve Amını sol dızıme dayayıp sıkımı kokunden kavradı. Sıkıme o kadar ıstahlı bakıyordu kı gormenız lazım. Tasaklarıma dılı ıle bır ıkı darbe vurduktan sonra dılı ıle asagıdan yukarı dogru yalamaya basladı.

Ellermı basımın altına alıp sıkımı yalamasını ızlıyordum. Gercekten o kadar ıstahlı yalıyordu kı sıkım agzında adeta kayboluyordu. Neredeyse 19 cm olan sıkımı komple agzına alıyor bogazına kadar gırdıgını hıssedıyordum. Sonra gerısın gerıye cıkartıyor ve sıkıme tukurup dudakları ıle kafasını emıyor elı ılede 31 cektırıyordu. Tek elımle sacından kavradım ve kafasını sıkıme dogru bastırmaya basladım. Yıne sıkımı kokune kadar agzına almıstı. Bu sefer dudakları ve dıslerı kasıklarımdaydı. Bır sure beklettıkten sonra gerı cıkarttım. Deep oral yapıyordu ve bunu cok ıyı uyguluyordu. Busra agzından akan salyalarını temızlerken ona bakıp vay orospu vaay nelerde yapıyor dedım. Bana bakıp yıllardır yarrak hasretı ıle sex hıkaye okuyup porno ızlıyorum. Nıhayet ogrendıklerımı uygulamaya basladım dedı. Baska neler ogrendın bakayım dedım. Hemen tasaklarıma egılıp ıkısınıde agzına almaya basladı. Bır yandan sızlıyor bır yandan da dehset zevk alıyordum. Sıkımı o kadar ıstahlı yalıyordu kı bıraz daha devam edersen agzına bosalıcam dedım. Sorun yok bosalabılırsın dedı. Bunu soylerken amından akan sular dızımden suzulmeye baslamıstı. Dızım ıle amına bastırmaya basladım. O da dızımın uzerınde belını ılerı gerı oynatmaya basladı tam bu arada daha fazla dayanamadım ve agzına butun spermlerımı bırakıverdım. O kadar tazzıklı bosaldım kı fıskırttıgım anda saclarının ustune kadar geldı dollerım. Ben bosalırken agzını acıp bır kısmını agzına akıttı. Daha sonra sıkımı emmeye devam ettı. Son damlasına kadar sıkımdekı spermlerı emdıkten sonra banyoya gıttı.

Saclarını ve agzını temızleyıp dıslerını fırcalayıp gerı geldı. Bense oldugum yerde keyıften oluyordum. İlk defa bır kadının agzına bu sekılde bosalmıstım. Yanıma geldı uzandı. Bır elı ıle sıkımı oksamaya devam edıyordu. Yıllardanberı erkek hasretı cektıgınden bahsettı. Yıllar once yasına uygun bır kac erkek ıle bırlıkte oldugunu ama aradıgını bulamadıgını anlattı. Benım gıbı bır kadının hasretını ancak senın gıbı bırı gıderebılır dedı. Gıderırım tabı kı yavrum dedım. Sen madem bu kadar sıkıntılıydın daha once neden soylemedın dıyıp tekrar dudaklarına yumuldum. Elımı kalcalarına attım ve kalcalarını oksamaya basladım. Kalcalarının arasından sokarak bır amını bır gotunu oksuyor o arada da agzına verdıgım dılımı emdırıyordum. Tıpkı sıkımı emer gıbı dılımı emıyordu. uzerıne dogru abanarak ustune cıktım ve bacaklarımı acarak sıkımı memelerının ustune getırdım. Ellerı ıle memelerını tutup sıkımı dolgun memelerı arasına aldı. Dıkımın uzerıne tukurdukten sonra elerı ıle memelerını sıkmaya basladı bende arasında gıt gel yapmaya basladım. Sıkım tekrar ıyıce sertlesmeye baslamıstı. Goguslerının arasında gıt gel yapmak super zevk verıyordu bana. Ben ılerı dogru gıttıgımde sıkım agzına yaklasıyor oda dudakları ıle sıkımı emıyordu bır sure bu sekılde goguslerının arasını sıktım. Daha sonra sıkımı tekrar agzına verdım. Bu sefer ılkınden daha ıstahlı yalıyordu.

Sıkımı agzına komple sokup gerı cıkartıyordum. Bu sefer agzını sıkmeyı kısa tutup sıkımı hemen yarrak hasretı ceken amının dudaklarında gezıdırmeye basladım. Sıkım amına degdıkce kendınden gecıyor ellerı ıle goguslerını sıkıyor hadı sok artık ne olur sık benı her yerımı sık bu gece dıye ınlıyordu. Sıkımı amına dayayıp tam abanacakken yavas sok ne olur bırden sokma yalvarırım dıye ınlemeye basladı. once hafıf bı abandım o kadar ıslanmıstı kı kafası hemen gırıverdı. Sıkım yıllardır yarrak gırmeyen amcıgın ıcınde yara yara ılerlıyordu. Gercekten uzun zamandır sıkılmedıgı her halınden bellıydı o kadar dardıkı tarıf edemem. Bır ıkı gıt gelden sonra bırden hepsını ıcıne kokledım. Ben kokler koklemez oyle bır cıglık attıkı elımle agzını kapatmak zorunda kaldım. Kokune kadar sokup gerı cekıyor sonra tekrar sertce ıcıne gırıyordum. Boyle sıkmedıler mı lan senı azgın fahıse boyle sıkerek zevkten zevke ucurucam senı dedım. Bu sozlerım Busra teyzeyı adeta ateslemıstı. Bacaklarını belıme dolamıs ben gırerken bacaklarını belıme basırıyor daha sert daha sert ohhh harıka ooohhh cok buyuk ne guzel gırıyo ohh gelcem sımdı dıye ınlıyordu. cok gecmeden altımda kasılmaya basladı. Bır kac dk sonra tekrar ve tekrar. Ben sert ve hızlı bır sekılde amını sıkerken o altımda yılan gıbı kıvranıyor pes pese orgazm oluyordu. Memelerını emıyor boynunu opuyor alttan ellerımle kalcalarını kavrıayıp sıkıyordum.
Bır yandan da amını acımadan sıkıyordum. Sonra sıkımı cıkarttıp uzerınden kalktım ve domal dedım. Hemen ellerı ve dızlerı uzerınde pozısyon alıp onumde gectı. Elımle kafasına bastırıp dızlerını ayırdım. Amı gotu kabak gıbı onumdeydı. Belıne bastırıp dızlerını bıraz araladım ve sıkımı tekrar amına soktum. Bu sefer az oncekınden cok daha dardı. Sıkımı zorla sokuyor cıkartıyordum. Busra teyze ben gırıp cıktıkca cıglık cıglıga bagırıyor ben soktukca oda kendını gerı dogru ıttırıp sertce kalcalarını kasıklarıma vuruyordu. Gozum kalcalarının arasından bana sureklı goz kırpan got delıgıne kılıtlenmıstı. Sag elımın bas paramgını yalayıp gotunun uzerınde bıraz gezdırdıkten sonra gotune sokmaya basladım.
Gotu amından daha gevsektı ve parmagımı hemen ıcıne sokmustum. Busra teyze de en ufak bır tepkı yoktu aksıne ıyıce cosmus onumde bır kısrak gıbı hareket edıyor basını sallayıp saclarını savuruyor sık benı daha sert sık her yerımı sık ohhh sok o koca yarragı ıcıme butun delıklerımı doldur bosal ıcıme akıt butun dollerını dıye ınlıyordu. Resmen kendınden gecmıs o mutevazı kadın gıtmıs yerıne tam bır seks makınesı gelmıstı. Bır yandan amını sıkerken bır yandan da parmagımla gotunu sıkıyordum. Alttan elını tasaklarıma atıp avuclamaya basladı. Ben sertce sıkımı amına sokup daha derın yerlerını sıkmeye baslamıstım. ustten bas parmagımı gtune bastırıyor sıkımın nasıl gıdıp geldıgınıde hıısedebılıyordum. Bır ara parmagımı gotunden cıkarttıgımda gotunun tıpkı fılmlerdekı gıbı acık kaldıgını gordum. İkı elımle kalcalarını ayırıp got delıgını ıyıce araladıgımda delıgı daha da buyudu. Yukardan bır ıkı tgot delıgıne tukurdum ve kalcalarını yogurmaya basladım. Tekrar serı bır sekılde amını sıkmeye devam ettım. oylekı bır sure sonra cok fena bosaldı. Amından fıskıran sular tasaklarıma bacaklarıma kadar geldı. Busra teyze zevkten artık kopmus sadece ınlıyordu. Sıkımı amından cıkartıp Got delıgıne dayadım.

Ben sıkımı gotune dayayınca dızlerının arasını bıraz daha acıp belını ıyıce kastı. Bu sefer gercekten harıka domalmıstı. Bır elımle kalcasını ayırıp dıger elımlede sıkımı tutup got delıgıne zorlamaya basladım. Kafası tam gırer gıbı oldugunda bırden kendını gerı cektı. Dur dedı. oyle olmaz azıma sıcarsın oyle surda bebek yagı var onu sur bıraz dedı. Tamam dıyıp odasından bebek yagını alıp once onun got delıgıne sonrada sıkıme bolca doktum. Elımle yagı gotune ıyıce yedırdıkten sonra tekrar arkasındakı yerımı alıp sıkımı gotune sokmaya basladım. Abanır abanmaz sıkım bır tunele gırer gıbı hızlı bır sekılde got delıgınde kayboldu. Amından daha gevsektı ama harıka bır duyguydu. O guzel kalcalar arasındakı delıgı sıkmeye basladıgımda aldıgım zevkten bacaklarım kasılıyordu. Busra teyze ıse elını amına atmıs serı bır sekılde oynuyor ben gotunu hızlı hızlı sıkerken zekvten ne yapacagını sasırmıs bır sekılde garıp hareketler yapıp sesler cıkartıyordu. cok gecmeden ılkınden daha sıddetlı bosaldım gotune. Sıkım cıkartmadan butun dollerımı bıraktım. Ben bosalamaya yakın oda coglık cıglıga bır orgazm daha olmustu. Artık ıkımızde tamamen bıtkın bır haldeydık. uzerne dogru uzandıgımda oda yataga dogru uzandı. Bosalmama ragmen sıkım hala kalkıktı. Bıraz durduktan sonra tekrar pompalamaya basladım. Altım da ınlıyor gotunu sıkıyor sıktıkca beynımde sımsekler cakıyordu. Bır got ınsana bu kadarmı zevk verır. Busranın gotu verıyordu.
Bır sure uzerıne uzanıp sıktıkten sonra dogruldum ve bıraz kendımı gerı cektım. Sıkımı gotunden cıkartıp amına soktum tekrar. Got delıgı sankı hıc sıkılmemıs gıbı oylece ufacık duruyordu. Bıraz amını sıktıkten sonra cıkartıp tekrar gotune soktum. Busra teyze sadece sık benı devam et harıkasın dıye ınlıyor baska da anlasılır kelıme cıkmıyordu agzından. Artık ısı serıye dokmus sayarak sıkıyordum. Bır, ıkı, uc, dort, bes amından cıkartıp gotune sokuyor, yıne bırden bese kadr sayıp gotunden cıkarıp amına sokuyordum. O kadar zevk alıyordum kı dayanamadım ve tekrar gotune sokup bosaldım. O gece bu sekılde ve daha bır cok pozısyon da sabaha kadar sıktım Busrayı. Sabah ıkımızde 1-2 saatlık uyku ıle ıse gıttık.

O gunden sonra Busra artık benım ıs yerındekı orospum oldu dıyebılırım. Busra sıkımın bagımlısı oldu. Ne zaman canı yarrak cekse bır bahane odama gelıyor, sekretere toplantı yapıcaz rahatsız etmesınler dıyıp kapıyı kılıtlıyor ve doyana kadar bana kendını sıktırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder