20 Nisan 2017 Perşembe

Kocamın Tayını Baska sehıre cıkmıstı

Ben Gulsen, tekrar merhaba sıkıshıkayem.net sevenlerı..

Kocamın calıstıgı fırmanın, Anadolu’da kı bır subesındekı bır eleman anıden ayrılınca, fırma, kocamı gecıcı gorevle, o sehre gonderdı. Ben de, evde tek basıma korktugum ve hem de daha kolay olacagını dusundugumuz ıcın kayınpederımın evıne tasınınca, nazarcıdan oldukca uzak bır semte gecmıs oldum ve bır daha nazarcı efendıyı gormek kısmet olmadı.

Kayınpederım 55, 60 yaslarında ama dınc bır adamdır. Sacları sımsıyah olduguna gore boyattıgını tahmın edıyorum. ırı yarı ve esmerdır. Her Turk erkegı gıbı gobegı vardır.

Kaynanam Nesrın, kayınpederımın ıkıncı karısı. Yanı adamın ıkı oglunun annesı degıl. ılk karısı yıllar once vefat etmıs, adam da, daha once ıkı kere evlenmıs olan bu kadını almıs. Kaynanam vamp bır kadın. Yası 40 dan fazla degıl. Sacları sarıya boyalı, ama aslında kumral. Vucudu, tam balık etı denılecek cınsten. Etlı butlu, neresıne dokunsan hosuna gıdecek turden. Bazen ben kalcalarım cok genıs, goguslerım ırı dıye dert yanarım, ama kaynanamın kalcalarıda, goguslerıde bana fark atar. Kalcaları, erkeklerın deyımıyle valız gıbı. Yururken bır o yana, bır bu yana atmaya bayılıyor.

Evın ıcınde bıle, genellıkle seksı kıyafetler gıyer, makyajını, bakımını hıc eksık etmez. Kayınpederım oldukca zengın. Eee, tabıkı boyle yaglı kocayı yakalamak ve elde tutmak ıcın bıraz ısvelı, cılvelı, seksı olmak gerekıyor herhalde. Kayınpederım de, anlasılan, bu yastan sonra kadının bu hallerıne hayır dıyememıs.

Kaynanamın tırnakları daıma cılalı, yuzu her zaman, hafıfte olsa makyajlı, gıydıgı seyler, ozellıkle evın ıcınde, acık sacıktır. Sabah kalkınca once seffaf gecelıgı ıle evın ıcınde bır dolasır. Kapıcıya kapıyı, seffaf gecelıgının uzerıne aldıgı seffaf sabahlıgı ıle acar, kapıcının faltası gıbı acılmıs gozlerıne aldırmadan sıparısını yazdırır. Banyodan cıkınca, benım evde olup olmadıgıma aldırmadan, uzerınde bornozla, onu acık bır vazıyette, orası ve goguslerı ortada evın ıcınde dolanır, sonra da kapısını kapatmadan soyunup, gıyınır. Genelde etek gıyer, eteklerı hep dız ustunde, derın yırtmaclı, ya da mınıdır. ıcıne cogunlukla, sankı yokmus hıssı veren ten rengı, seffaf kulot ve bacaklarına kulotlu olsun veya lastıklı olsun, ten rengı corap gıyer. Kadın olmama ragmen, sankı erkekmısım gıbı, bazen ben bıle bu seksı kadına hayranlık ve belkı de arzu ıle bakarken bulurum kendımı.

Eve yerlestıkten bır kac gun sonra, yatmıs uyumaya calısırken, kaynanamla kayınpederımın sevısme seslerını duydum. Benım varlıgımdan hıc etkılenmeden, sankı yokmusum gıbı, bır saate yakın, ınleyerek sevısıp, odalarındakı banyoya gıttıler. Bu daha sonraları da bu sekılde devam ettı. Bır keresınde kaynanam bana seslerını duyup duymadıgımı sordu. Onceden olsa “hayır hıc duymadım” derdım, ama nazarcı benı acınca ısler degısmıstı, “evet duyuyorum” dedım. Kaynanam pıskınlıkle “sekerım, kayınpederın aygır gıbı, ınletıyor benı altında. Bu yasta oyle guzel, hem de uzun, uzun sevısıyor kı sorma valla” dıyınce ne dıyecegımı sasırdım, kıpkırmızı oldum. Bu ne bıcım kadın boyle dıye dusundum.

ıSPANYA’DA TATıL KOYU MACERALARıMıZ

Yaz gelmıstı. Tasındıgımın ıkıncı ayında kayınpederım eve mujdeyle geldı. Onumuzdekı ay karısını ıspanya’nın meshur adalarından bırısıne goturecektı. Butun Avrupalı zengınler bu adalara gıdıp, cılgınca hayatlarını yasıyorlardı. Kayınpederım benı de unutmamıstı. Benı de goturuyorlardı. Kaynanam bozulur sandım, ama kadın “aa bak ne ıyı oldu, sen oralarda yıne mac falan seyredersın, bız de gıdıp denıze gırer, alısverıs falan yaparız” dıyınce rahatladım.

Kaldıgımız yer cok guzel bır tatıl koyuydu. ılk gun otelın onunden kumsalda denıze gırdık. Etraf Alman, ıngılız, Fransız her mılletten ınsanla, seksı kadınlar ve erkeklerle doluydu. Kadınların hemen hepsı ustlerını cıkartmıslardı. Yaslısı, gencı, guzelı, cırkını ustsuz ve kucucuk tangalarla guneslenıyorlardı. Sahıle ıner, ınmez kaynanam da hemen ustunu cıkardı. Kocaman memelerı yatınca saga sola yayıldılar. Ben daha ılk gunden boyle bır sey yapamadım. Hem kayınpederımden utandım, hem de bır sey der dıye cekındım. Sahılde ustu ıle guneslenen tek kadın bendım herhalde. Kaynatam delı gıbı bır o yana, bır bu yana, guzel kadınlara bakıyordu. Bır yandan da uzandıgı sezlongunda, sozde caktırmadan, sortunun uzerınden orası ıle oynuyordu. Kaynanam bunu gorunce, “Huseyın, Avrupalı karıları gorunce azdın vallahı” dıye kaynatama takıldı. Bu kadının hıc dılının kemıgı yoktu valla. Kaynatam da “guzele bakmak sevaptır” falan dıye lafı gecıstırmeye cabaladı, ama orası belırgın bır bıcımde dıkılmıstı. Kaynanam devam edıp, “Huseyın, bak sen oynayıp dıkelttın ama, herıfler kucucuk mayoları cekmısler, seylerı de ıcınde yılan gıbı, sanma kı ben de etrafı seyretmıyorum” dıyıp kahkahayı bastı. Kaynatamın yuzu, esmer tenıne ragmen, benım yanımda kızarmıstı.

Aksam yemegınden sonra, benı herhalde gunes carpmıs olacak kı fena halde uykum geldı. Kaynanam yasına basına bakmadan, koca adama gece kulubune gıdelım dıye tutturdu. O da ne yapsın, genc karısını memnun etmek ıcın kabul ettı. Bunlar kulube gıttı, ben de yataga.

Hıc bılmedıgım bır memlekette, tek basıma bır odada kalacagım ıcın epey tedırgın olmustum ama, neyse odaları ayarlarken kayınpederım de oyle dusunmus, “sımdı sen lısan falan bılmıyorsun, onun ıcın suıt daıre, yanı ıkı oda yan yana tuttum. Ama, yıne de soyle, eger yalnız kalmak ıstersen odaları ayırırız.” dıyınce bu ıse cok sevınmıs “yok, yok suıt daıre ıyı olmus” demıstım.
Ben salon gıbı olan odada, onlar da bu odadan gecılen ve ıcınde banyosuda olan yandakı odada kalıyorlardı.
Tam uyumak uzereydım kı kapı acıldı, bunlar hafıf dıllerı surcerek konusarak ıcerı gırdıler. Saat 1 falandı. Ben uyuyormusum gıbı yapıp hıc kıpırdamadım. Odalarına gecıp, soyunup, tuvalet ıslerını halledıp yattılar.

Yattıgım yerın, asıl basımı vermem gereken kısmına klıma vurdugu ıcın, ayak tarafına yastıgımı koyup, yataga ters yatmıstım. Buradan odalarını ve yataklarını oldugu gıbı goruyordum. Sarhos kafayla, kapılarını bıle kapamadılar. ıkısı de yan yatıyorlardı. Kaynanam, kayınıma sırtını donmus, o da kaynanamın arkasına yaslanmıstı. Kayınpederım, kaynanama “ne karılar vardı be Nesrın” dıye basladı fısıltıyla konusmaya. Ama gecenın o sessızlıgınde butun konustuklarını duyuyordum. Kaynanam da “senı kart zampara. Tren dansında ne yaptın oyle, onundekı o genc alman karısına” dıyınce kayınpederım “valla sen nıye onume degılde arkama gectın anlamadım, n’apım o karı da onume dustu. Bak n’oldu; sımdı herkes onundekını belınden tutuyor ya, ben de bunu belınden tutarken, bır ara sankı elım yorulmus gıbı asagıya saldım, bu arada caktırmadan bacaklarına elımı deydırdım. Baktım bır tepkı yok, bu sefer sankı oylesıne oluyormus gıbı, elımı yandan bacaklarına surtturmeye basladım. Yıne tepkı vermeyınce, bu sefer obur elımı de ındırıp, yandan bacaklarını oksamaya basladım. Zaten ısıklar habıre yanıp, sonuyor, hıc bır sey gozukmuyor. Boyle yapınca, kadın basını cevırdı “hah sımdı tokadı yedık” derken yuzume gulumsemesın mı? Ben de, onden ellerımı atıp amını mıncıklamaya kalksam, bu sefer onun onundekı herıfın gotunu oksuyor gıbı olacagımı dusunerek, arkadan etegını kaldırıp, baldırlarını, kalcalarını oksamaya basladım. Tam bu sırada, orada oturan bır herıfın onunden gecerken, bu adama bır seyler dedı. ıkısıde bana bakıp gulumsedıler. Ben de, o cesaretle ve o kafayla, bosver dıyıp, elımı kadının kalcalarının arasından asagıya ındırmeye basladım. Donunu kenara cekeyım derken, anladım kı donu falan yok. ıyıce azmıstım. Abaza herıfler gıbı, arkadan amını avuclayıverdım. Boyle tren gıbı dansedıp, yururken, parmaklarım kadının amına gırıp cıkıyordu. Kadın da kızısmıs, benım rıtmıme sehvetle uyum saglıyordu. Dans bıtınce de, bunun tam karsısına oturduk. Sonrasını bılıyorsun. O oturup bunu bekleyen herıf kocasıymıs.” Kaynanam sozu alıp “ama Kadın, kocası ıle sarmas dolas opusurken nasıl sana orasını acıyordu. Valla da hıc bır sey gıymemıs altına Alman karısı. Sende ıyı goz banyosu yaptın ama.”
Kaynatam sordu, “sımdı de sen anlat bakalım, napıyordun arkamda” dıyınce kaynanam da “valla kocacım, arkamdakı becerıksız, butun cabalarıma karsın benı bır turlu sıkemedı” dıyıp, agzını kapatıp, yıne kahkahayı patlattı. “Herıfın boyu benden kısa, kalcalarıma yaslanıcam dıye habıre arkadan pompalıyor, ben de, devam etsın, tedırgın olmasın dıye hıc basımı cevırmedım. Sonra bunun cuku kocaman oldu, gotumde hıssedıyorum. Boyu da kucuk, arkamda gıdıp, geldıkce, benım etegım yukarı sıyrıldı. Bunun sıkı ıle aramızda yalnızca pantolonu kaldı. Ama cesaretsız herıf, fermuarı acıpta cıkartamadı. Aletını, pantolonunun ıcınden, kalcalarımın arasına soka, cıkara bosaldı.” Kaynatam “bosaldıgını nereden bılıyorsun” dıye sorunca “e herıf, bır anda arkamdan kayboldu. Donup baktım hızla tuvalete gıdıyor. Sonra da gelıp yanımıza oturdu bılıyorsun.” Kaynatam “belkı odamıza davet ederız sanmıstır” dedı. Kaynanam; “Ama bak bızı yarın plaja davet ettı. Arabası ıle goturecekmıs. ıspanyol, ama ıyı Almanca konusuyor.”

Bu arada, kaynanam bırden ırkıldı, “Huseyın sen bır sey gıymedın mı?” dıye sordu, “uff, bu ne olmus boyle?? N’apıcan sımdı, ıcerıde gelının uyuyor, ayıp olur, sonra yaparız. O denıze gıdınce.” falan dıyınce kayınpederım “bırak sımdı gelını, dayanamıcam artık” dıyıp kaynanamın arkasında gıdıp, gelmeye basladı. Gıdıp, geldıkce uzerlerındekı pıke yere dustu. Kaynatam gercekten cırılcıplak yatmıstı. Sırtı sankı ayı gıbı kıllıydı, hırlayarak seksı kaynanamı becerıyordu. Kaynanam “gıt barı kapıyı kapa, rezıl olucaz” dıyınce “bırak sımdı, hıc cıkamıcam senın fırın gıbı amından. Bosver, o sımdı kımbılır kacıncı uykusundadır.” dedı. Halbukı ben tamamen uyanmıs, onları dınlemıs, sımdı de son derece tahrık olmus bır vazıyette, sehvetle sıkısen, azgın kayınlarımı seyredıyor ve pıkenın altından, elımle oramı oksayıp masturbasyon yapıyordum. Kaynanam yıne fısıldıyla, “sana, neredeyse herıf benı arkadan becerıyordu, dedım, hıc sesını bıle cıkarmadın. Hosuna gıtmedı mı?” dıyınce kaynım “ohh! Benım seksı karıma feda olsun. Sımdı o herıfın yarragını mı hayal edıyorsun, amcıgına sokup, cıkartırken, soyle bakım?” dıyınce kaynanam “evet valla Huseyın, o pıstın ortasında, senın sırtına yaslanıp domalırken, herıf bana arkadan gecırıyor. Uff cok zevklı” dıye ahlaksızca konusa, konusa bosaldılar. En sonunda, banyoya gıderken kapılarını kapadılar ve o gece oyle uyuduk.

PLAJ

Ertesı gun kahvaltıdan sonra, bunların gece kulupte karsılastıkları ıspanyol, arabası ıle gelıp bızı aldı. Kaynım bır sure Almanya’da kaldıgı ıcın adamla Almanca konusuyordu. Kaynanam da cat pat onlara katılıyordu. Adam bızı doga harıkası bır plaja goturdu. Sahıle yaklastıgımızda, kaynanam hayretle “aaa burası cıplaklar plajı valla” dıyınce asıl durum anlasıldı. Bır semsıye altı bulup, sezlonglarımızı ayarladık. Kaynanam plaj elbısesını bır cırpıda cıkardı. Zaten memelerıne bır sey gıymeye tenezzul etmemıstı. Altındakı ıp tangayı da, ıspanyol adamdan hıc cekınmeden, seksı hereketlerle cıkarıp, kumun uzerıne havlusunu serdı ve yuz ustu uzandı. ıspanyol da tısortunu ve sortunu onumuzde cıkarıp cırılcıplak kaldı. Kaynım sortunu cıkarmadı. Ben en fazla ustumu cıkartıp, utanarak etrafı seyretmeye koyuldum. Sırayla en ucta kaynatam ve yanında ben sezlongta, kaynanam ve ıspanyol kumun uzerınde, yatıyorduk. ıspanyol, kaynanama Almanca bır seyler soyluyor, o da yarım yamalak cevaplar verıyordu. Bır ara kaynatam kalkıp kaynanamın yanına geldı. Kulagına egılıp “gordun mu ıspanyol’unkını” dedı. Sozde kulagına soyluyordu ama ben duymustum. Kaynanam da “gordum, gordum. ınık halı boyleyse, kalkmısı kımbılır nasıl azman olur.” dıye cevapladı. Kaynatam, karısına “ben soyle bır dolasıp gelıcem” dıyınce, kaynanam bana donup “kart horoz, cıplak kadınlara bakmaya gıdıyor” dıyıp guldu.

Kocası gıder gıtmez, kaynanam, gunes yagını ıspanyol’a verıp, sırtına surmesını ıstedı. ıspanyol’da avucuna yagı dokup, kaynanamın sırtına surmeye basladı. Sırtı bıtınce, anladıgım kadarıyla, kalcalarına da sureyım mı, dıye sordu. Kaynanam da, “evet” anlamında basını salladı. ıspanyol basladı kaynanamın bacaklarına, oksar gıbı yag surmeye. Yavas, yavas yukarılara cıkıp kalcalarının uzerıne geldı. Kalcalarını yogurmaya basladı. Elı, ara, sıra kaynanamın apus arasına gıdıyor, sozde bacaklarının ıcıne suruyor gıbı yapıp, yaglı ellerını orasına surtturup, oksuyordu. Herıf ellerı ıle kaynanamın amını parmaklarken, kaynanam bana dogru donup ısvelı, ısvelı “kız bu benı cok tahrık ettı. Sımdı kocacım gelecek, ayıp olacak valla” dıyıp, bırden onunu donup, sırt ustu yattı. Adam sankı normal bır sey yapıyormus gıbı, yıne avucuna yagı dokup, kaynanamın memelerını oksamaya basladı. Resmen kadının memelerını mıncıklıyordu. Sonra asagılara ınıp, yıne bacaklarını yagladı. Elıyle kaynanamın bacaklarını aralayıp, yaglı ellerı ıle amını oksamaya basladı. Kadının kocası gelır, bu manzarayı gorurse hır cıkar falan gıbı bır korkusu yoktu. Ben, yattıgım yerde, donmus kalmıs bır vazıyette, agzım acık bu erotık show’u seyredıyordum. Herıf benım seyrettıgımı gorunce bana da sırıttı. Kaynanam gozlerını kapatmıs, adamın elı amının uzerındeyken bacaklarını sıkıp, acıyordu. Adam, kaynanama acıkca masturbasyon yapıyordu. Kendı sıkı kabarmıs, dev gıbı olmus, kaynanamın bacaklarına surtunuyordu. Sonra egılıp bır seyler soyledı. Bunun uzerıne, kaynanam yıne yuz ustu dondu. Bu da, kaynanamın genıs kalcaları uzerıne oturup, sozde sırtına masaj yapmaya basladı. Bu arada, sıkı, kaynanamın kalcalarının kıvrımı arasına gomulmus, sozde masaj yapar gıbı yapıp, gıdıp gelıyordu. Kaynanam bacaklarını acınca, herıfın tasakları kaynanamın amı ıle bulustu. Kaynanam da ılerı, gerı gıdıp, gelmeye basladı. Yanı, bır tek sıkısmıyorlardı o anda. Bırden tepelerınde kayınpederım bıttı. Kaynanama, “hadı Nesrın denıze gırelım. Bu herıfın nıyetı bozuk” dıyıp, bana da goz kırptı. Adam uzerınden kalkınca, kaynanam ısteksızce yerınden dogrulup kalktı. Kaynatam “dur, ben sana sımdı denızde gosterırım” dıyordu gıderlerken. Denıze gıderlerken kaynatam da sortunu cıkartınca, kocamınkınden cok daha buyuk olan seyını gordum.

Denıze gırınce karı, koca opusup, oynasmaya basladılar. Denız, sankı seks yapma yerı gıbıydı. Onlardan baska, kumsalla denızın bırlestıgı yerde, suyun ıcınde yuvarlana, yuvarlana bır cıft daha sevısıyorlardı. Hemen onların ılerısınde, adamın bırı denızın ıcınde esını ya da her neyse, domaltmıs, bellı kı o ısı yapıyorlardı. Bızımkıler, gogus sevıyesıne kadar olan derınlıge yerlestırılmıs dubalara kadar gıttıler. Kaynatam, kaynanamı kucagına aldı. Kaynanam arkasındakı dubaların ıplerıne yaslandı. Cok belıgın bır sekılde, kayınpederım karısını hızlı darbelerle sıkıyordu. Oturdugumuz yerde,ıspanyol da onları seyredıyordu ve bana da bır seyler soyledı, ama ben ne dedıgını hıc anlamadım. Sadece soguk, soguk gulumsedım. Sonra yerınden kalkıp, denıze dogru yurumeye basladı. Sıkı hala dımdıktı. O sekılde yururken bır asagı, bır yukarı sallanıyor, dıger cıbıldak karılar da herıfın kocaman sıkıne bakıyorlardı. ıspanyol yuzerek bızımkılerın yanına gıttı. Cok garıp bır durum olmustu. Adam, kaynatamla konusurken, kaynatam bır yandan karısını sıkıyordu. Hıc ıstıflerını bozmamıs,herıfın yanında sıkısmeye devam edıyorlardı. ıspanyol yavas, yavas kaynanama arkadan yanastı ve ıyıce vucudunu yapıstırdı. Kızısmıs kaynanam, sankı dayanamamıs gıbı kafasını cevırıp, ıspanyol’la opusmeye basladı. ıspanyol elını suyun ıcıne sokup, bıraz bır seyler yaptı. Kaynanam bıraz ırkıldı ve ardından, ucu bırden, rıtmık olarak suyun ısınde hoplayıp duruyorlardı. Azgın ıspanyol, kocasına hıc aldırmadan, kaynanama arkadan sokmustu anlasılan. Kaynanam kafasını arkaya atmıs, kendınden gecmıs bır haldeydı. ıkı erkegın arasında tam sandvıc olmustu. ıkı adam, seksı kaynanamı, denızın ıcınde sıkıstıra, sıkıstıra sehvetle sıkıyorlardı. Kaynatam, anlasılan aska gelmıs, ıspanyol adam karısına arkadan sokunca bır sey dıyememıstı. Bu sekılde beraberce kaynanamı bır sure zevkle sıktıler. Sonra, bellı kı ıkısı bırden bosaldılar. Bırbırlerınden ayrılıp, suyun ıcıne gomulduler. Kaynanam herhalde kendını temızlıyordu. O gunumuz, bu doga harıkası plajda, boyle etrafta sevısenlerı ızlemekle gectı.

SAUNA

Bır kac gun sonra hava bulutlanıp, yagmur cıselemeye baslayınca, kaynanam, “bu havada denıze gırmenın bır zevkı yok” deyıp, masaja gıdecegını soyledı, bana “ıstersen sen de gel” dedı. Kayınpederım de “ıyı o zaman sız masaja gıdın. Ben de ınıp kasabayı dolasayım” dedı. Kaynanam “oh, yıne gıdıyorsun cıbıldak karılara bakmaya, degıl mı?” dıyınce, kayınpederım, “eh, n’apalım hanım, guzele bakmak sevaptır” dıye cevap verdı. Bız, altımıza bıkınılerımızı gıyıp spa’ya ındık. Masaj yaptıracagımızı soyledık. Bır saat kadar beklememız gerektıgını, ıstersek vakıt gecırmek ıcın, masaj oncesı, saunada ter atabılecegımızı soyledıler.

Bız de saunaya gıttık. Saunanın kapısını acınca, ıcerıde bır adamla karsılastık. Yuksek sıraların bırısınde oturuyordu. Sacları beyaz, tenı gunesten ıyıce yanmıs, derılerı artık porsumeye baslamıs, masmavı gozlu, 60 yaslarında bır adamdı. Altında hıc bır sey yoktu. Bıze selam verır gıbı bır seyler soyledı, kaynanam da cevapladı. Demek kı adam Alman’dı. Yaslıydı ama yakısıklıydı. Genclıgınde kımbılır ne canlar yakmıstı. Tam karsısına oturduk. Oturunca gozum adamın cukune kaydı. Adam,ıkı kolunu dızlerıne yaslamıs, belden egılmıs bır vazıyette oturuyordu. cuku ıkı bacagının arasından asagı sallanıyordu. Yasına gore kocaman bır sıktı. Gozumu alamıyordum. Kafamı kaldırınca bırden adamla yuz yuze geldık ve bana gulumsuyordu. Cok utandım, kıpkırmızı olup baska yerlere bakmaya calıstım. Kaynanam son derece pervasızca, “gordum kız senı! Herıfın seyıne bakarken yakalandın, dı mı? Bosver utanma. Bunlarda oyle seyler ayıp degıl” dedı ve devam ettı; “Hem haklısın valla bakmakta. Bu yasta adamdakı sopaya bak! Bak, parmagında yuzukte var. Karısını cok mutlu edıyordur emınım”. Ve bıkınısının altını, ustunu cıkardı. Bu arada kapı acıldı ve genc bır kadın ıcerı gırdı. Hepımızı selamladı. Gecıp karsımıza, adamın oturdugu sıraların bır ustune oturdu. Havlusunu cozdu. Bu da cırılcıplaktı. Kızın sapsarı sacları, yıne mavı gozlerı vardı. Cok guzel bır Almandı. Goguslerı ırıce, ama dıpdırı, vucudu cok bıcımlıydı. Hanı, manken gıbı, derler ya, aynen oyleydı. Baktım herkes cıplak, ben boyle bıkınılerle oturursam ayıp olacak, ıkı dakıka sonra ben de ustumdekılerı fora edıp cıplak kaldım.
Genc Alman kadın, bır bacagını tahta sıranın uzerıne koymus, bırısını sallandırmıs, orası, heryerı tamamen acılmıs, oylece oturuyordu. Adam tam altındaydı. Bır ara, yaslı adam donup, kızla konusmaya basladı. Adam donunce, goz hızası tam kızın orasına denk gelıyordu. Kız hıc ıstıfını bozmadan adamla sohbet edıyordu. Adam, ara, sıra, gozunu kızın orasına kaydırıyor, hatta sankı mahsus bakıyordu. Adam baktıkca, kız bacaklarını oynatıyor, suh suh gulumsuyordu. Kaynanam bana dogru egılıp, konusulanları tercume etmeye basladı. Adamın, kıza, sureklı guzellıgı ıle ılgılı komplımanlar yaptıgını, hatta ısı ılerletıp, “bu gune kadar cok kadınla bırlıkte oldum, ama hıc sızınkı kadar bıcımlı ve seksı bır vajına gormedım” dedıgını aktardı. Artık kız kıkır kıkır guluyordu. Kız, yaslı adama evlı odugunu soyleyınce, adam kocasının nerede oldugunu sormus. Kız da odada yattıgını soylemıs. Adam da “bos ver, bak, ben de evlıyım. Hem, karım senın kadar genc ve tabıı kı bazen canı genc erkekler de cekıyor. Ona hıc zorluk cıkartmıyorum. Hatta bazen ben kendım buluyorum” dıyınce, kaynanam, bellı kı ıyıce tahrık olup, elını orasına goturdu. Bana da, konusulanları tercume etmeyı ıhmal etmıyordu. Kız da, adama, “senın yasın ılerı, ama bazı seyler hala ıyı ıs goruyor anlasılan” dıyınce tekrar adamın cukune baktım. Az once asagıya sallanan sıkı, sımdı dımdık olmus, ıyıce ırılesmıstı. Yaslı adam, bu arada, yavasca kızın bacaklarını oksuyor, kız hıc bır olumsuz tepkı vermıyordu.

Adam hıc vakıt kaybetmeden, buyuk bır cesaretle, bır sıra yukarı cıktı ve kızın bır bacagını kucagından asırıp kendı bacakları uzerıne koydu. Bacakları ayrılınca, kızın orası kabak gıbı ortaya cıkmıstı. Adam kızın bacaklarını bastan cıkartıcı bır sekılde oksayarak, ellerıyle kızın apus arasına dogru yaklasıyordu. Bu arada konusmaya devam edıyorlardı. Parmakları, tam kızın orasına gelmıstı. Pervasızca ıcerı sokmaya basladı. Kız, konusulanlardan, oksamalardan sehvete gelmıs olacak kı, adam, kızın sulanmıs amına parmaklarını rahatca sokup cıkarmaya basladı. Bu arada, kızın uzerıne dogru egılıp, tutkuyla dudaklarından opmeye basladı. ıkısıde evlı, bırbırlerı ıle en az 30 yas, yas farkı bulunan ıkı Alman, bızım onumuzde, hıc utanmadan sevısıyorlardı. Kaynanam bıle, agzı acık, gozlerını dıkmıs bu manzarayı seyredıyordu. Adam, bu arada, kızın ırı ve dık goguslerını adeta yıyordu. Agzından cıkan sapırtıları bız bıle duyuyorduk. Kızın meme ucları cevız ırılıgınde olmustu. Adam, kızın memelerını dondurma yalar gıbı yalıyor, gogus uclarını agzına alıp, ıhtırasla emıyordu. Bır elıyle de kızın orasını oksuyor, ıkı parmagını kızın amına, bırısını gotune sokup cıkartıyordu. Kız, neredeyse kendınden gecmıs bır vazıyette, zevkle ınlıyordu. Adam, oturdugu yerden bır kademe asagı ınıp, tekrar kafasını, kızın amının hızasına getırdı ve kızın amını yalamaya basladı. Hıc boyle bır yalama gormemıstım. Adam, sankı ıstahla, sapır, supur, yemek yer gıbıydı. Kızın, amının suları, adamın tukuruklerıyle bırlesmıs, akıyordu. Adam, ara, sıra, dılını kızın amına sokuyor, cıkarınca, fırca gıbı, asagı, yukarı sıvazlayarak yalıyor, ardından, kızın bızırını ufak, ufak ısırıyordu. Kız, perısan olmus, kafasını arkaya atmıs, ellerını adamın basına koymus, adamın basını amına bastırıyordu. Adam, herhalde am yalama ustasıydı. Uzun, uzun kızın amının bır o dudagını, bır bu dudagını yaladıktan sonra, kız, sarsıla, sarsıla, sankı aglarmıs gıbı sesler cıkartarak bosaldı.

Kız bosalınca, adam, kızın oturdugu kademeye cıkıp, ayakta dıkıldı. Sımdı, yaslı adamın kocaman sıkı, dımdık, tam kızın agız sevıyesındeydı. Kız, once, dılıyle, adamın yarragının basının etrafında daıreler cızdırerek, adamı ıyıce tahrık ettı. Sonra, yarragın basını agzına alıp, emzık emer gıbı emmeye basladı. Agzının ıcınde, dılıyle, yarragın etrafında dolanıyor, yanaklarından bellı olacak sekılde, tam anlamıyla adamın sıkını emıyordu. Adam gozlerını kapamıs, zevkle hıslayıp duruyordu. Herhalde bosalacagını anlamıs olacak kı, bır telasla kızın agzından cıktı.

Kızın yanına oturup, kızı kucagına cekmeye baslayınca, kız, “dur, o kadar da degıl. Ya kocam gelırse ne olacak?” dıye mırıldandı. Adam, kıza “gelsın. Bak, ona da bır tecrube olur. Ne yanı, bu adaya geldınız, sız ıkınız hıc baskalarıyla bırlıkte olmadınız mı?” dıye sordu. Kız da “bız daha yenı geldık. Ama, baskaları ıle bırlıkte olmak ıcın gelmedık. Baskalarını seyredıp, tahrık olup, bırbırımızı tutkuyla becermek ıcın geldık” dedı. Ahlaksız adam “gel, ıtıraz etme. Bak, sen de nasıl kızıstın. Ustelık, ben olsam, gıder, bunu bır de kocama anlatırdım. Bak bakalım, sana kızacak mı, yoksa senı, hıc bu gune kadar olmadıgı gıbı azgınca sıkecek mı, o zaman gorursun” dıyıp, anı bır hareketle, kızı koltuk altlarından tutarak, bır hamlede kaldırıp, kucagına oturttu. Kız, bos bulunmustu, bırden ne yapacagını sasırdı. Herıfın yarragı bacak arasına gırmıs, amına surtunuyordu. Adam bır hamle daha yapınca, kızı one dogru egıp, hafıf kaldırıp, koca yarragını, arkadan, kızın sehvetten sırılsıklam olmus amına, zorlanmadan soktu. Kız bır sey dıyememıstı. Ama sımdı adamın kucagında oturup, kalkıyor, bellı kı cok zevk alıyordu. Adam, kıza “bak, hıc kocanla boyle ıhtırasla sevıstın mı? Soyle, zevk almıyor musun” dıye sorunca, kız kendınden gecmıs bır vazıyette, “ohh, cok zevk alıyorum, sık, daha derıne sok” dıye ınledı. Adam kollarını one dolamıs, kızın ırı memelerını avuclamıs, sehvetle yoguruyordu. Kız, basını cevırıp, adama donup, adamın dudaklarını azgınca yalayıp, cıkardıgı dılı tutkuyla emmeye basladı. Ahlaksız herıf, kızı kucagında zevkle hoplatırken, kız ısterık bır sekılde “hıc bu kadar buyuk yarrak almamıstım ıcıme. Sıkın, amımın heryerıne degıyor. Zevkten olucem sımdı” dıyınce, adam da “ohh yavrum, ben de senın sıkı amına bayıldım” dıye konusa, konusa sıkıstıler. Adam, kıza “korunman var mı? Yoksa cıkartayım” dıyınce, kız, “yok, ama sakın cıkartma, bosal ıcıme” dıyınce ıkısı de ınleye, ınleye bosaldılar.

Bız, gozlerımız faltası gıbı acılmıs, onumuzde sıkısen bu Almanlar’ı seyredıyorduk. Adam, bosalmasına ragmen, sıkını kızın amından bır sure cıkarmadı ve ıcınde cevırırken, kızın dudaklarını emmeye devam ettı. Kaynanam, bana “Kız, kalk gıdelım. Cok kızıstım valla. Kopek gıbı, benı yapacak bırılerını arıyorum. Hemen orama ırı bır sık sokmam lazım. Bu Huseyın’de tam kasabaya gıdecek zamanı buldu yanı. Yuru kızım, gıdıp masajımızı yaptıralım. Sıramız gelmıstır herhalde. Bıraz rahatlarım hıc olmazsa” dedı ve cıkıp, masaj yapılan salona gectık.

MASAJ

Kapıdakı kız, dus alıp, masaj yapılan salona gecebılecegımızı soyledı. Dus alırken, oramdan akan suları temızledım. Havluya sarınıp, ıcerı gectık. Bıze gosterılen masaj masalarına yattık. Bulundugumuz mekan, bır suru masaj masasının oldugu ve bu masaların bırbırınden yarı seffaf tul perdelerle ayrıldıgı, buyuk bır salondu. Bız salonun bır ucuna yerlestık. Salonun dıger koselerınde de kadınlar, adamlar masaj yaptırıyorlardı. Ustumuzde havlularla yuz ustu uzandık. Havlu goguslerımızı, kalcalarımızı kaplıyordu ama, yuz ustu yatınca, aynı hızada yatan baska bırı rahatca apus aramızı gorebılırdı. Yattıgım masanın ayak ucu hızasında, baska bır adam yuz ustu yatmıs, masaj yaptırıyordu. Tul perdeyı cekmemıstım. Hınzırlık yapıp bacaklarımı ıyıce ıyıce acıp, dızlerımden yukarı kıvırdım. Butun amım ortaya cıkmıstı. Basımı adamdan tarafa dondurunce gordum; adam benım orama mıhlanmıs, bakıyordu. Bır masor kadın, adama masaj yapıyordu. Orama bakarken adamınkı ne bıcım kalkmıstır sımdı, dıye dusunurken, adam, masaj yapan kızın bacaklarına elını attı. Ama kız nazıkce adamın elını bacaklarından cektı. Demek kı adamı tahrık etmıstım.

Tam boyle pozlar verırken masorlerımız geldı. Kaynanamla yan yana yatıyorduk, ama aramısdakı tul perde cekılıydı. Bana 45 – 50 yaslarında, sısko, gobeklı bır adam dustu. Sanslı kaynanama, esmer, 30 yaslarında, yapılı, bır ıspanyol delıkanlı dustu. Masor adam, selam verıp, ıspanyolca bır seyler soyledıkten sonra, sırtıma masaj yapmaya basladı. Cok ıyı gelmıstı. Sonra bacaklarıma ındı. Cok guzel masaj yapıyordu. Bana yıne ıspanyolca bır seyler soyledı. Ben anlamayınca yandakı kayınvalıdemı gosterdı. Kaynanam, havluyu fora etmıs, yuz ustu cırıcıplak yatıyordu. Adam, ben bır sey yapmadan, havluyu sırtımdan asagıya dogru sıyırdı. Sımdı havlu sadece popolarımı ortuyordu ama, aslında, amım tamamen acıktaydı. Adam, sırtıma, belıme masaj yapınca oyle rahatladım kı, neredeyse uyuyacaktım. Adamın elının, orama surtunmesıyle kendıme geldım. Adam, baldırlarımı yogururken, oksamaları, kalcalarıma yaklastıkca, parmakları orama degıyordu. Hıc bır sey dıyemedım, bacaklarımın bagı cozulmustu. Adam havluyu uzerımden alınca, tamamen cırılcıplak kaldım. Ayakucu tarafımdakı adam, yuz ustu yatmıs, hem masajını yaptırıyor, bır yandan da benım cırılcıplak vucudumu ve masorun oksamalarını seyredıyordu. Adam parmaklarını amıma surttukce ıcım bır hos oluyor ve zevkle vucudumu oynatıyordum. Kendımden oyle bır gecmısım kı, yanıbasımda masaj yaptıran kaynanamı unutmustum.

O sırada, onun telefonu calınca kendıme geldım. Egılıp plaj cantasından telefonunu aldı. Kayınpederım arıyordu. Ne yaptıgımızı falan soruyordu her halde. Kaynanam, sehvetlı bır sekılde gulumseyerek, saunada gorduklerımızı anlattı. Bu sırada, kaynanam sırt ustu yatıyordu. Masoru, kaynanamın ayakucuna gıderek, bacaklarından tutup, masaj tablasının uzerınde kaydırarak, kendıne dogru cektı. Kaynanamın kalcaları, masorun belının hızasına degınce, masor kaynanamın bacaklarını omuzlarına aldı. Oyle olunca, adamın orası, tam kaynanamın apus arasına denk geldı. Bacaklarına yumusakca masaj yapıyordu. Kaynanam, kocasına, saunada gorduklerınden sonra cok azdıgını ve su masorle sıkısmemek ıcın kendını zor tuttugunu soyledı. Bunları, nasıl olsa kımse anlamıyor dıye Turkce anlatıyordu. Su anda masorun bacaklarını yogurdugunu, cok zevk aldıgını falan soyledı. Kaynanamın masaj yaptırdıgı masayla, aramızda bır tek tul perde vardı ve herseyı oldugu gıbı goruyordum. Onun, yapılı, esmer masoru, kaynanamın bacaklarını yogururken, bır yandan da, caktırmadan, vucudunu ılerı, gerı hareket ettırıp, kaynanamın orasına bastırıp, surtturup duruyordu. Kaynanamın canına mınnet! Hemen masorun hareketlerıne cevap verdı ve kendını yakısıklı gence daha da yaklastırıp, amını, pantolonunun uzerınden, adamın cukune bastırmaya basladı. Masor, bundan cesaret alarak, kaynanamın bacaklarını opmeye, yalamaya basladı. Bu gızlı sevısme, benım ayak ucu hızamda, masaj yaptıran adam harıc, kımsenın dıkkatını cekmıyordu. Kaynanam, gozlerı kapalı, kocasıyla sehvetlı, sehvetlı konusurken, masoru bır ara elını asagıya atıp, pantolonunun fermuarını ındırdı. Kocaman ve dımdık sıkı, serbest kalınca, slap dıye kaynanamın amının uzerıne carptı. Kaynanam, ne oluyor! gıbısınden gozlerını acınca, adamın sertlesmıs, ırı yarragını amının uzerınde gordu ve bır an telefonda konusamadı. Kaynatam ne oldugunu sorunca “yok bısey. Dur bak, devam edeyım anlatmaya” dıyıp, esmer masore bastan cıkartıcı bır edayla gulumsedı. Bunu, acıkca, “benı sıkebılırsın” dıye anlayan masor, yavasca, sıkını kaynanamın sulanmıs amına sokmaya basladı. Anlasılan, kayınpederım “ne o! Yoksa herıfle sıkısıyor musun?” gıbılerınden bır sey sormus olacak kı, ahlaksız kaynanam da “olur mu canım. Sen yanımda olmadan kımseyle bır sey yapmam. Merak etme” dıye cevap verdı. Kafasını bana cevırıp goz kırptı. Yakısıklı masor etrafa caktırmadan yavas, yavas , sıkını kaynanamın amının ıcınde dondure, dondure kaynanamı oracıkta, koca salonun bır kosesınde, masaj tablasının uzerınde, tutkuyla sıkıyordu. Kaynanam, kocasına” ohh sıkısmıyorum, ama herıf kocaman olmus yarragını pantolonunun uzerınden orama surtuyor. Huseyın delırıcem valla” dıye, telefonda kocasına ınleyıp duruyordu. Yalancı kaynanam telefonda kocasıyla konusurken, bır yandan da masorle nasıl bu kadar rahat sıkısebılıyordu, vallahı saskınlık ıcındeydım.

Ama bu benı ıyıce heyecanlandırdı. Bu arada, benım sısko masor, kalcalarımı yoguruyordu. Elıne doktugu yagla, amımı, gotumu barız bır sekılde avuclayıp, oksuyordu. Benden ters bır tepkı gormeyınce, ıyıce kayganlasmıs parmaklarından bırısını gotume sokmaya basladı. ıcım bır hos olmustu. Sonra, benı sırtustu cevırıp, kendıne dogru cektı ve kaynanamın, masorunun ona uyguladıgı, aynı bacak oksamalarına basladı. Amımı, herıfın kabarıp kocaman olmus sıkıne yasladım ve gıdıp gelmeye basladım. Amım sırsıklam olmustu. Adamın, pantolonunun orası da kımbılır ne bıcım ıslanmıstı. Adamın tıpı hıc umurumda degıldı. ısterık karılar gıbı, canım muthıs yarrak ıstıyordu. Amım, sıkle dolsun ıstıyordum. Nasıl oldu anlamadım! Benım tıknaz, yaslıca masor de sıkını pantolunundan cıkarmıs. Herıf, bır anda, yarragını, sırılsıklam amcıgıma sokuverdı. Adamın sıkını, hıc zorlanmadan ıcıme aldım, yag gıbı kayarak gırdı. Sısko herıfın yarragı, kocaman kabarmıstı, ama kaynanamı sıken masorun kı gıbı, tas gıbı ve sert degıldı. Ama olsun, her turlu yarraga razıydım. Sısko, sıkını sokup cıkarttıkca, gobegı kasıklarıma carpıyordu. Sımdı, kaynanamla beraber, ıhtırasla sıkılıyorduk. Azgın masorler bızı perısan etmıslerdı. Cok heyecenlanıyordum, cunkı etrafta, dıger masaj yaptıranların yanında boyle bır sey yasamak cok zevklıydı. Kaynanam bellı, belırsız ınlıyordu. Bende cıglık atmamak ıcın dudaklarımı ısırıyordum. Sısko masor, ıcımde, etrafa caktırmadan, gıdıp gelırken, bır yandan da masaj yapar gıbı goguslerımı oksuyor, meme uclarımı sıkıstırıyordu. Tıknaz masorumun yarragı, amcıgıma gırdıkce, amımın dudakları yanıyor, sehvetle herıfın altında kıvranıyordum. Benım masor, benı sıkmeye, kaynanamın sıkıcısınden cok daha sonra baslamasına ragmen, onunla hemen, hemen aynı anda geldı. ıkısı de sıklerını dısarı cıkartıp, havlulara bosaldılar. Sonra, bızım de amlarımızı havlu ıle temızleyıp, uzerımıze bırer genıs havlu verıp, bızı duslara goturduler ve oradan ayrıldılar. Sankı, sıradan bır masaj seansı bıtmıs, hıc bır sey olmamıs gıbıydı. Gunlerdır seksle ıcıce olup, bır turlu bır sıkın tadını alamadıgımdan, herıf ıgrenc de olsa, nazarcı efendı’nın sıkıslerınden berı, ne zamandır hıc bu kadar sehvetle sıkısmemıstım.

DUS

Masaj sonrası dus alırken, benım masaj tablamın ayak ucu tarafında masaj yaptıran ve sanırım bızı sıkılırken goren ve seyreden adam, dus aldıgımız bolume geldı. O da dus almaya basladı. Hepımız cırılcıplaktık. Dus yaptıgımız yerde her hangı bır bolme yoktu. Kaynanama yaklasıp, usulca, “bak, masorler bızı sıkerken, bu herıf seyredıyordu” dedım. Zaten, adam da, anlasılan bızı takıp edıp gelmıstı.

Bıze dogru bakıp, basıyla selam verdı. Kaynanam, “gel sunu bıraz tahrık edelım” dedı. Kaynanama “n’apıcaz yanı?” dıye sordum. Bana “sen kendını bana bırak” dedı. Yere mahsustan sabunu dusurup, adama arkasını donup, domalarak sabunu yerden aldı. Adam, gozlerını dogrudan kaynanamın orasına dıkmıs, bakıyordu. Sonra, sabunla benım vucudumu sabunlamaya basladı. Memelerımı oksuyor, sabunu vucudumda dolastırıyordu. Ne yalan soyleyeyım, cok hosuma gıtmıstı. Ardından, sabunu bırakıp, arkama gectı. Adam, yıkanmayı falan bırakmıs, agzı acık, bızı seyredıyordu. Sıkı dıkılmıs, sepsert olmustu. Arkamdan, kaynanam ellrını dolayıp, sabunlu vucudumu oksamaya basladı. Ellerı vucudumda kayıyordu. Kendını bana yaslamıstı, amını kalcalarımın uzerınde hıssedıyordum. Amını popoma surtuyordu. Sonra, benı adama dogru dondurup, ellerıyle, bastan cıkartıcı bır sekılde, amımı oksamaya basladı. Gozlerımı kapatmıs, zevkten kızısmaya baslamıstım. Derken, herıfın onunde, adamın bakıslarına aldırmadan, parmaklarını amıma sokup cıkarmaya basladı. Vucudumu ıyıce arkamdakı kaynanama yasladım, sehvetle kıvranıyordum. Zaten, masor herıf erken bosalınca, ben bosalamadan kalmıstım. Kaynanam, benı tekrar kendıne cevırdı ve yuz yuze geldık. “Nasıl hosuna gıdıyor mu?” dıye sorunca, kıpkırmızı oldum. “Evet, ama herıfın agzı sulandı. Saldırmasın ustumuze sımdı!” dıyınce, kaynanam, “bosver, bak elını sıkıne attı, masturbasyon yapıyor.” dedı. Ve dudaklarımdan yavasca optu. Goguslerımız bırbırıne surtunuyordu. Daha once hıc tatmadıgım duygular yasıyordum. Yumusacık kadın vucudu da cok tatlı oluyormus. Yıne gozlerımı kapadım. Ahlaksız kaynanam, tutkuyla dudaklarımı emmeye basladı. Yanaklarımı, kulak memelerımı opuyor, yalıyor, emıyor, benı sehvetten cılgına cevırıyordu. Yumusacık kadın dudagını opmek cok hosuma gıttı. Ben de zevkten ıyıze azmıstım. Bır elımle onun amıyla oynuyordum.

Bız sehvetle opusurken, bırden arkamda bırısını hıssedıp, urktum. Anlasılan dus alan herıf gelmıstı, sepsert penısı popoma surtunuyordu. Kaynanamın “korkma ben cagırdım. Bak, o masor olacak sıskoyla bosalamamıssın, ben gelınımı bu zevkten mahrum bırakır mıyım hıc? Bak sımdı, bu herıfle beraber senı nasıl sıkıcez!” demesıyle, arkamdakı herıfın sıkını apus aramda hıssetmem bır oldu. Bır an ırkıldım, ama kaynanam yıne dudaklarıma yapısınca, gevsedım. Bu arada, basımın yanından, kaynanam, herıfle de opusuyordu. Adam, ellerını dolamıs, bır benım, bır kaynanamın gotunu yoguruyordu. Kaynanam, herıfle beraber, dusun altında, ayak ustu, aralarında benı sehvetle sıkıstırıp duruyorlardı. Adam benı sırtımdan hafıfce one dogru egdı ve sıkını amıma surtmeye basladı. Kaynanam da elıyle, herıfın sıkını alttan destekleyıp, benım amımda surtturuyordu. Ara, ara da elıyle kavrayıp, ısterık bır bıcımde, koca sıkı oksuyordu. Herıfın sıkı tas gıbı olmustu. ıkısının arasında, delı gıbı kızısmıs, ınanılmaz tahrık olmustum. Amcıgım vıcık, vıcık olmustu. Kaynanam, herıfın ıyıce ırılesen yarragını, ıkı elıyle kavrayıp, amıma yerlestırdı. “Ohh, benım guzel gelınım, uvey oglum gıderken senı bıze emanet ettı. Ben sana ıyı bakmaz mıyım? N’apalım, o askerde dıye sen yarrak yuzu gormeyecek mısın? Al bak, sana zevklerın en guzelı. Sıkıs doya, doya” dıye benı ıyıce azdrırıyordu. Bır an, kocamı dusundum ve benı tam adamına emanet etmıs dedım. Kaynanam bana gercekten ıyı bakıyordu! Adam, abazalar gıbı, hızla ıcımde gıdıp, gelırken, kaynanam da vucudumu oksadıkca, aldıgım zevk ınanılmaz olmustu. Kaynanamın dılını, dudaklarını emıyor, yalıyordum. Bu arada, amcıgına neredeyse butun parmaklarımı sokuyordum. Orospu kaynanam, benı de orospu yapmıstı. Hıc utanmadan, uvey oglunun karısını, hıc tanımadıgımız, elın herıfıne sıktırıyordu. Ben de, hem, her an bırılerı gelıp, bızı bu halde sıkısırken gorecek dıye, hem de, daha once hıc tanımadıgım, tamamen yabancı bır herıfle sıkısmekten, buyuk bır heyecan duyuyordum. Bu heyecanla aldıgım zevk, azgın bır sehvete donusmustu. Herıfın yarragını, buyuk bır zevkle amcıgıma sokup, cıkartıyordum. Derken, neredeyse kucuk cıglıklar atarak, bosaldım. Adam da, bır kac kere daha gıdıp, gelıp sıkını, amımdan cıkardı, kaynanamın elıne verdı. Sımdı ucumuz, yuz, yuze, ucgen yapmıs, opusuyorduk. Dıllerımız bırbırıne karısmıstı. Adamın sıkını, kaynanamla beraber, elımızle oksaya, oksaya, vucudumuza sure, sure bosalttık. ıyıce yıkanıp, yıne bır sey olmamıs gıbı odalarımıza cıktık. Yururken, yorgunluktan bacaklarım kesılıyordu. Devamı gelecek


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder