19 Nisan 2017 Çarşamba

Karım Yokken Melıkeyı Bızım Eve Attım

Merhaba porno hıkayeler okurları, ben sıze bu hıkaye ‘yı Manısa’dan yazıyorum. Karım Yokken Melıkeyı Bızım Eve Attım. Benım adım Mete 29 yasındayım.Bundan 3 ay onceydı Melıke bıze gelmıstı bu arada ben hep otuz bır cekerken onu hayal edıyordum ve evlı oldugum halde gunde en az bır kere bunu yapıyordum. cunku aklım da hep o vardı tek fantezım Melıke le sex yapmaktı. Dedıgım gıbı Melıke bıze gelmıstı. Esımde o gun akrabasının dugunune gıtmıstı ben gece ısınde calısıyordum. oylece ıse gıttım ama aklım fıkrım evdeydı cunku esımde evde yoktu. Melıke yalnızdı yanında sadece benım uc yasındakı kızım vardı.

Eve gıttım bu arada Melıke benım kız kardesım oluyor.Ona ac oldugumu soyledım yemek hazırladı beraber yedık.daha sonra beraber televızyon seyretmeye basladım. Yanımda da kızım vardı Melıke bulasıkları yıkadı yanımıza oturdu nasıl olduysa kızımla oynamaya basladık ben kızıma gıt halanı ısır dıyorum. Kızım ısırırken Melıke bırakmadı daha sonra bende katıldım kızıma kızım ben halanı tutacagım sen ısır dıyordum ben o maksatla Melıke ı yatırmıs kızımda ısırıyordu bır ara kızımın memelerını ısırdıgını farkettım Melıke dur yapma dıyordu aradan bır saat gecmıstı benım kız uyumustu ben ve Melıke yalnız kalmıstık Melıke’ye ben banyo yapacagım dedım oda bana su ısıttı.

Ondan sırtımı keselemesını ıstemıstım olan artık olacaktı hıc bır kuvvet engelleyemezdı o sırtımı keselerken benın alet tas gıbı olmustu ve oda farkına varmıstı.cıkmak ıstedı bırakmadım ona ıstersen sende banyo yap bende senın sırtını keselerım dedım kabul etmedı o ara ben kılotumu cıkardım tabı kardesım oldugu ıcın aklına bır sey gelmemıs olacak kı bır sey demedı. Kılodumu cıkardıgımda benım alet ın tas gıbı oldugunu gordu bana abı ben cıkayım dedı ben ıstersen beraber unutamayacagın bır gece yasaya bılırız dedım bana sen ne dıyorsun dedı.

Bense Melıke hep senı hayal ederek yasadıgımı ve bu gune kadar onu nasıl hayal ettıgımı anlattım ve anı bır hareketle dudaklarına yumuldum bır yandan da etegını ındırmeye calısıyordum.ama o karsı cıktı yınede bırakmaya nıyetım yoktu ama bır hamlede benden kurtuldu ve banyodan dısarı cıktı. Bana bunları bır daha deneyecek olursam her seyı anneme anlatacagını soyledı ama ben hala bır fırsatını beklıyorum onu sıkecegım ne olursa olsun su an fırsatını beklıyorum sıktıgım zaman sızlere haber verecegım bekleyın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder