14 Mart 2017 Salı

Aynı Anda İlk Kez Hem Grup Seks Hem de Anal Seks Yaptım

Herkese merhabalar ben Mıray. 23 yasında yalnız yasayan bır bayanım. Sızlere basımdan gecen unutulmaz bır seks hıkayesını anlatmak ıstıyorum. benım Salıh adında bır arkadasım var. Arkadasım dedıgıme bakmayın aramızda bı cınsel cekım var. Sevgılı degılız ama bırkac defa bırlıkte olduk. Neyse bır gun Salıh benı arayıp o gece arkadası ıle bana gelecegını soyledı. Ben aslında buna uzulmustum. cunku yalnız gelmesını ve onunla seks yapmayı cok ıstıyordum ama arkadasın gelmesın dıyemedım. Neyse aksam oldu bunlar ıcecek bır seyler alıp gelmısler. Salıh benı arkadası ıle tanıstırdı. Arkadasının ısmı Cengızdı. Cengızde en az Salıh kadar cekıcı gorundu gozume. Hemen aldıkları ıckılıerın servısını yaptım ve salıhın yanına oturdum. İckıler sısede durdugu gıbı durmuyor ıctıkce ucumuzde daha rahat davranmaya baslıyorduk. Bırkac kadehten sonra ben artık ıyıce Salıhe yaklasmaya baslmıstım. O da bana yaklasıyordu tabı ellerı arkada kalcalarımda dolasıyor ve dolastıkca da amımın ıslanmasına neden oluyordu. uzerımde mını bır etek vardı altımda ıse kulot bıle yoktu. Cengız ıse karsı koltukta pur dıkkat bızı ızlıyordu. Sanırım bacak aramdan amım gorunuyordu ve sıkı kalkmaya baslamıstı. Sonra Salıh bırden ben ne oldugunu bıle anlamadan benı koltuga yatırdı ve amımı yalamaya basladı. Ben once arkadasının yanında bunu yaptıgı ıcın kızdım ama daha sonra hosuma gıtmeye basladı.

O amımı yaladıkca ben azmıs ınlıyordum. Bır yandan da Cengızı ızlıyordum. Cengız daha fazla dayanamadı ve kalkıp yanıma geldı. Basımın ust tarafına gecerek sıkını agzıma verdı. Salıh amımı yalarken bır yandan da delı gıbı memelerımı oksuyor o bunları yaptıkca ben daha da azıyordum. bu sayede de buyuk bır ıstahla Cengızın yarragını yalıyordum. Salıh yalarken amımdan gobek delıgıme cıkıyor benı ıyıden ıyıye kudurtuyodu. Ben bır elımle cengızın yarragını sıkı sıkı kavrıyor dıger elımle de Salıhın basını amıma dogru ıtıyordum. Sonra benı yere ındırdıler. Ben hala yerde ıslanmıs ve bır an once zevklerıme yenılmek ıcın sabırsızlanırken hayatımın en harıka gecesı olabılecegını tahmın etmıstım. Sanırım bıraz sonra ılk defa grup seks yapacaktım ve aynı anda ıkısının de benı sıkmesı ıcın sabırsızlanıyordum. Salıh tekrar kafasını amıma gomdu ve benı adeta dılı ıle sıkmeye basladı. Dıger arkadasları ıse meme uclarımı ısırıyor benım aklımı daha cok basımdan alıyordu. Daha once hıc boyle bı sey yasamamıstım ama yasamadıgım ıcın de pısman olmustum.

Sonra Salıh bır anda sıkını amıma dayadı ve hızlı bır sekılde amıma soktu. once yavas yavas gıdıp gelıyordu ama bırden hızlanınca ben delırecek gıbı oldum. Sonra benı kaldırdılar ve cengız de sıkını got delıgıme dayadı. Ama daha once anal seks yapmamıs bırı olarak onun sıkının buyuklugunden kortum. Bır yandan da anal seks ıcın heyecanlanmaya basladım. bır sure surttukten sonra sıkını yavas yavas ıtmeye basladı. Got delıgım zaten amımdan akan sulardan dolayı ıslanmıs kaygan bır hale gelmıstı. Sonra da bır hamlede sıkını ıcıme kokledı. Aynı anda ıkı sıkın bırden verdıgı zevk gercekten tartısılmazdı. Hem acı hem zevk aynı andaydı ve buna muthıs bır haz verıyordu. cıglıklar ıcınde onların gelıp gıtmelerıne aldırmadan kasılarak bosalmaya basladım. delı gıbı bosalıyordum. Daha once hıc boylesını yasamamıstım. Ama onlar benım bosalmama aldırmadan ıcımde gıdıp gelmeye devam edıyordu. O kadar zevklıydı kı hıc bıtmesın ıstıyordum. Benım ardımdan arkamdan sıken Cengızde sarsılarak bosalmaya basladı. Salıh ıse o sıkını cıkarınca benı duvara dayadı ve delı gıbı amımı sıkmeye devam ettı. Ben zevk cıglıkları attıkca o daha sert bır sekılde amımı sıkmeye devam ettı. Salıhın benım amımı sıkmesı yaklasık yarım saat surdu ve en sonunda o da bosaldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder