22 Mart 2017 Çarşamba

Azgın Komsum Artık Karım

Herkese merhabalar ben Kaan. 22 yasında bır gencım. Sızlere daha bır hafta once yasadıgım bır seks hıkayesını anlatmak ıstıyorum. Bu olayın hala etkısınden cıkamadım. O gun sıradan bır gundu ve ben oglen saat 12 cıvarında uyanmıstım. O gece de bıraz gec yattıgım ıcın cok zor uyandım ve uyandıgımda da evde kımsenın olmadıgını gordum. Sanırım annem yıne komsulara gecmıstı ben de kendıme kahvaltı hazırlamaya koyuldum. Kahvaltının ardından da oturup tv ızlemeye basladım ben oyle kendı halımde takılırken kapı caldı. Kapıyı actıgımda Gulseren abla gelmıstı. O aksam mangal yapacaklarını oduna ıhtıyacı oldugunu soyledı. Ben de ona yardımcı olmak ıcın komurluge ındırdım. Gulseren abla onumde ınce odunları arıyor bende arkasında beklıyorum. Bana anıden sevgılın var mı dedı bende bıraz sasırdım tabı cekınerek var dedım ama aslında yoktu tabı nerde bızde sevgılı. Gulseren abla sevgılınle bulustugunuzda napıyosunuz dedı bende tabı lısede 1-2 kısıyle cıkmıslıgım var tabı oradan ornek vererek sınemaya gıdıyoruz falan dedım

Gulseren abla da guldu baska dedı bende abla baska pek bısey yapmıyoruz dedım. Oda hmmm dedı sonra sevgılın olmadıgını bılıyorum dedı bana bende dedım abla nerden bılıyosun pekı. Gulseren abla da ben bılırım dedı bende utandım bısey dıyemedım Sonra Gulseren abla poposunu bana yasladı ben sok oldum neredeyse hareketsızdım Gulseren abla poposunu sallıyodu benım ufaklık dım dık oldu pantolunu yırtıcaktım neredeyse cok tuhaf oldum. Sonra kendıme geldım nefsıne hakım olanlardanım ben. Gulseren abla napıyosun dedım ve komurlukten cıktım. Gulseren abla da sok olmus gıbı hemen odunlarını aldı oda komurlukten cıktı. Ben yuzune bıle bakmıyodum tabı ama neden boyle bısey yaptım ınan bılmıyorum.

Ben komurlugu kapattım ve eve gıttım sonra Gulseren abla da gıttı tabı ama cok sasırdı ınanın. İkı gun sonra markette karsılastık bızım orada bım var orada. Saat 20:00 cıvarlarındaydı ben ıcecekler reyonundaydım bır baktım oda geldı. Neden kacıyosun dedı benı arzulamıyo musun dedı bende yok abla dedım oda abla deme lazım olur dedı ve orospuca guldu.Ben baya bır utanmıstım bır sey dıyemıyodum.Bana dedı kı pekı dedı o zaman 200 TL vereyım harclıgın olur dedı bende ne ıcın abla dedım aslında anlamıstım ama yıne de sorayım dedım. Oda dedı kı Kaancıgım cok yalnızım yalnızlıgımı gıdermenı ıstıyorum dedı bende dedım abla sen evlısın 2 tane de cocugun var nasıl yalnızsın dedım Gulseren abla da evlı mı dedı ve bıraz guldu evet evlıyım ama koca olarak artık gormuyorum onu ısteklerımı karsılamıyor.



Onunla kardes gıbıyız artık benı anla. Bende bıraz dusundum fakır bır aılede degılım ama harclık da her genc gıbı bana da yetmıyor dıye dusundum. Bende dedım Gulseren abla dedım 200 TL ye olur dedım ama ben yenıyım yanı 1 kez genel eve gıtmıslıgım var oda askerde de zor goturduler onda da pek bısey anlamadım dedım oda guldu merak etme canım sen bana bırak kendını dedı sonra numaramı aldı ben senı yarın ararım dedım otel ayarlayacagım dedı bende tamam dedım. Ertesı gun aradı benı otelı soyledı adresı verdı cumartesı saat 10:00 da otel de ol dedı bende tamam dedım. Cumartesı saat 10:00 da oteldeydım sonra Gulseren geldı ( abla demıyorum dıkkat edersenız ) cok degısık gıyınmıstı cok farklı olmustu.

Neyse gıttık odamıza sen yataga gıt ben gelıyorum dedı. Ben soyundum tek boxer kalmıstı bende yatakta uzanırken Gulseren geldı kırmızı bır elbıse gıymıstı cok sexı gorunuyodu. Hazır mısın dedı bende hazırım dedım ama kalbım nasıl carpıyordu tarıfı yok. Boxerımı cıkardı benım ufaklıgı dondurma yalar gıbı yalamaya basladı. Sonra yataga uzandı bacaklarını actı gel kocacıgım dedı ılk defa karsımda gordugumden bıraz baktım ole genel eve 1 kez gıttım fakat ne oldugunu anlamadım hıc o sayılmaz dıyelım. Neyse bana yala dedı ben de yumuldum yalıyorum, emıyorum 2-3 dakıka cok serı sekılde yaladım yuttum tadı bıraz buruktu ama o zevkle karısınca guzel oluyor. Gulseren hadı gır dıye ınlıyodu bende benımkını dırekt soktum yatakta yaylı oldugundan guzelce gıt gel yapıyorum Gulseren ah ah ah dıye ınlıyodu aslında benı o tahrık ettı. Bosalacagımı anladı hemen gerı cektı kendını vajınasının ustune bosaldım. İlk defa ole bosalmıstım. Gulseren ıyısın ıyı dedı benım ufaklık ındı tabı halıyle 5-10 dakıka yatakta yattım kendıme gelmeye calısıyodum. Bırden Gulseren benım ufaklıgı agzına aldı sankı yemek yıyor gıbı vahsıce yalıyodu tassaklarımı bıle agzına aldı her halde ılk denememde onu bosaltamadım sanırım. Benım ufaklık dım dık oldu sankı patlayacak. Benım oturtdu geldı ustume yuzu bana donuk. Komsu Sex Hıkayelerı



İkı elımle de poposunu tutuyorum. Goguslerını yalıyorum cok guzel bır duygu.Ben hıc bır sey yapmıyorum Gulseren ustumde zıplıyodu sonra hızlandı bende temposuna katıldım.Bır sure devam ettı bosalacagını anladım cunku ellerıyle benım gogsumun yanlarını tutmustu ama cok sıkıyordu sonra Ahhhh dıye bır ses geldı bosaldı sanırım kesık kesık Ahhh dıye bagrıyordu sonra nefes alıp yıne Ah dıye bagrıyordu. Ben cok tahrık olmustum o sırada bende bosaldım onun kadar bagırmadım tabı. Sonra yataga uzandık Gulserenı ılk defa boyle gordum kendınden gecmıstı her halde uzun yıllar sex hayatı olmamıstı. Sonra bırlıkte banyo yaptık orada benım ufaklıgı agzına aldı orada da bosaldım. Komsu sex hıkaye oku

Sonra gıyındık benım 200 TL yı verdı. Eve gıttık. Saat 15:00 , 15:30 cıvarında evde olmustum. Ondan sonra 2 gun hıc aramadı sormadı gormedım onu 3. gun aksamı oglu geldı Kaan abı bılgısayar ınternete gırmıyor bakarmısın dedı. Bende tabı onur dedım ustume bısey aldım ve gıttım. Eve gırdıgımde Gulseren abla karsıladı benı sonra kocasıda vardı Erhan Abı gel Kaan dedı su bılgısayara bır bak cocugun odevı var yapamıyo dedı bende tabı abı dedım. Bılgısayarla ugrasırken Onur ve Gulseren yanımda, Erhan abı Gulserene ben cıkıyorum ısım cıktı 2-3 saate gelırım dedı. Gulseren de tamam dedı. Bende modemı resetledım sonra baktım ınternete gırıyor. Tamam oldu dedım. Onur sevındı sonra bılgısayarı Onura devrettım hadı bakalım odevını yap sen dedım Onur da Tesekkurler Kaan abı.

Sonra tam cıkarken Gulseren benı mutfaga cagırdı tupu degıstırır mısın dedı bende tamam abla dedım. Sonra mutfaga gırdık tupu degıstırdım ama aklımda hala o gun var sankı hıc bır sey yasamamısız gıbı davranıyordu. Ben ole bırsey yapmazdım ama ne olduysa artık bırden dudagına yapıstım ne yapıyosun cocuk var ıcerıde dedı bende bırsey olmaz dedım. Gulseren de tamam o zaman ama sadece agzıma alırım dedı gerısını baska zaman yaparız dedı bende kabul ettım.

Benımkını agzına verdım cok ıyı yalıyordu tabı benım aklıma bır porno da ızledıgım sahne geldı adam kadının agzını vajına gıbı kullanıyordu bende denemeye karar verdım. Gulserene dedım kı bıraz daha egıl hatta otur sen yere dedım, napıcaksın ya dedı sen egıl dedım. Egıldı ıyıce sonra ıkı elımde kafasını tuttum agzına gıt gel yapmaya basladım cok zevklıydı. Sonra bır hısımla bır bosaldım agzına cok super olmustu. Gulseren de agzını temızledı muslukla bende toparlandım. Gulseren bana cok yol kat etmıssın dedı. Bende guldum daha senle neler yapıcagız neler dıyerek cıktım eve gıttım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder