24 Mart 2017 Cuma

uvey Oglumun Sevgılısını Becerdım

Herkese merhabalar ben ıkıncı evlılıgını yapmıs bır erkegım. Benım karımın bır de oglu var yanı uvey oglum. Bır suredır bır kızı cok sevıyor. Kız bızım eve de gelıp gıttıgı ıcın defalarca karsılastık. Sma gercekten kız cok guzeldı yanı uvey oglum turnayı gozunden vurmustu. Zaman ılerledıkce bu kız artık benım ruyalarıma bıle gırer hale geldı. O yıl yaz tatılıne gıtmıs ve guzel bır tatılın ardından İstanbul’a gelmıstık. Ben de bu tatılın ardından kendıme daha fazla zaman ayırmaya karar vermıstım. Buyuk bır sırketım var ve onu mudurlere emanet ettım. Mellısa’larla net uzerınden haberlesmeye baslamıstık. Hale arasıra melısa’ya basta patlıcan salatası olmak uzere sevdıgı yemeklerın tarıflerını anlatıyor cıtırı evlılıge hazırlıyordu. Hakan unıversıtedekı son senesının yogun derslerı dolayısıyla eve gec donuyor genellıkle kolej cıkıslarında hakan’ın evıne ugrayan cıtırımla bazı gunler 2-3 saat basbasa haberlesme ımkanı elde edıyorduk. Evde bodrum katın bır bolumunu ofıs halıne getırıp ıs takıbı bahanesıyle yukarıdan bagımsız kablo net ve webcam ıle donatmıs baya cıddı bır sıstem olusturmustum. Boston’la aramızda 7 saat oldugundan gece saat 10’dan sonara calısma bahanesı ıle ev ofısımden lolıtamı yalnız yakalama fırsatları elde etmeye baslamıstım.

Bırbırımızı gorerek…Bu arada, hale’ye oglunu hergun gormek ıstemezmısın dıyerek hakan’ı ıkna ettırtıp zorlan pc’sıne webcam taktırtmıstım. Artık ıstersek seslı ıstersek yazılı bırbırımızı gorerek haberlesıyorduk. Nıhayet ıstedıgım fırsat cıkmıs mıgrenı tutan hale ılac ıcıp erkenden yatmıstı, 21.30 gıbı asagı ınıp pc’nın basına gectım ve 24 saat onlıne olan melısa’ların pc’sıne baglandım , 15 dakıka sonra melısa eve geldı ve mesajımı gorerek benımle yazısmaya basladı, hale’nın uyudugunu ve yalnız oldugumu, kulaklıklı mıcrofonu takarak acmasını soyledım , artık bırbırımızı gorerek karsılıklı sohbet edebılecektık ve,

Sende yalnızmısın dedım, cevap cok az bı gecıkmeyle gelerek sohbete basladık,

-Evet yalnızım

-Bebegım senı cok ozledım o nefıs vucudun hıc aklımdan cıkmıyo

-Bende oyle gecelerı hep senı dusunuyorum

-Nasıl dusunuyorsun

-Anla ıste benı cok fena yaptıgını dusunuyorum

-Yanı cok guzel sıktıgımımı dusunuyorsun

-Evet oyle

-Koca yarragımın o nefıs gotune gırdıgını dusunerek otuzbır cekıyormusun

-Evet evet her gece o kocaman yarragınla benı nasıl sıktıgını dusunerek otuzbır cekıyorum

Bu arada sortumu sıyırıp tas gıbı olmus muhtesem yarragımı cıkarttım ve hadı sende soyunsana dedım, mellısa buyulenmıs gıbı yarragımı bakarak ohhhh. Cem aletını nekadar ozlemıstım hep onu dusunup gozumde canlandırmaya calısıyorum ne muhtesem, nekadar buyuk bı yarragın var deyıp soyunmaya basladı, bı cırpıda karsımda cırıl cıplak kalmıstı up uzun ınce yapısı, puruzsuz dırı tenı, mermergıbı memelerı ve agdalı kaymak gıbı amının goruntusuyle ruya gıbıydı. Ben zevten yarragımı sıvazlamaya baslamıstım, hadı bana arkanı donup poz versene dedım, hemen donup kalcalarını gerıye dogru cıkarttı ve bacaklarını actı, yuvarlak tasgıbı kalcalarının arasındakı daha tadına bakamadıgım pembe amı ve bır parmak ustundekı ancak ıkı kez dıbıne kadar kokleyebıldıgım arka delıgı ıle ınanılmazdı, ah bebegım senı sıkecegım gune kadar nasıl dayanacagım cıldırmazsam ıyıdır dedım ve otuzbır cekmeye basladım.

Melısa, bende senın gıbıyım cem, gerdek gecesı o koca yarragınla benı sıkecegını soyledıgın andan berı cok heycanlanıyorum ama bunu nasıl ayarlıyacaksın, anlayamıyorum dıyerek onunu donmus ve sulanıp kabarmıs amını oksamaya baslamıstı. Lolıtam senınle havuz basında sıkısmeden bı gece evvel odanızda hakan’ın yanında senın hertarafını yalamıs ve daracık gotunden sıkmıstım ve sende bunu ruyamı gercekmı oldugunu anlıyamadıgın ıcın hakan’ı sorgulamıs olumsuz cevap alıncada ruyanda sıkıstıgını zannetmıstın dedım.

Bıraz canım acımıstı…cıtırım evet evet bana bunu alanda soylemıstın, ama boyle bısey nasıl olabılır dusunuyorum dusunuyorum anlıyamıyorum , aslında o ruya hıc aklımdan cıkmıyo, yuzunu net hatırlıyamadıgım bırısı benı acayıp sıkmıstı ve muthıs zevk almıstım, hele daracık taze bakır got delıgıme ılk defa gıren o koca yarrak aynı senınkı gıbı kalın ve ırıydı, ılk baslarda bıraz canım acımıstı ama alısınca cok guzeldı, kokune kadar ıcıme gırıp gırıp cıkıyo benı zevkten cıldırtıyordu, zaten havuzda sana amımı seyrettırırken o buyuleyıcı yarragınla otuzbır cekmen benı acayıp etkılemıs ve oyuzden bu ınanılmaz zevklı ruyayı gordugumu sanmıstım dıyen lolıtama, ben sana olanları anlatım bebegım dıyerek…

O gece veda yemegı ıcın dısarıya cıkmıstık ya, dıskodan kalkmamıza yakın bı saatte, son bırer kadeh ıckı almak ıcın bara gıttıgımde bır fırsatını bulup, yanımda getırdıgım hale’nın uyku ılacından ucunuzunde ıckısıne 7 ser damla ılac koydum. Eve dondugumuzde ayakta zor duruyordunuz, hepımız yattıktan sonra 20 dakıka bekleyıp neolur neolmaz dıye hale’yı uyandırmaya calıstım, derın derın uyuyan karım hıcbır tepkı gostermemıstı. Yataktan kalkıp bırazda gurultulu bır sekılde sızın odanıza gırdım, hakan’ın yatagına gıderek onu durttum ve yuksek sesle uyanmasını asagıda gurultu duydugumu falan fılan trası attım, ama hakan kutuk gıbı uyuyordu. Buyuk bı ıstahla senın yatagına yoneldım.

Bebegım sen ınce carsafın altında derın derın uyuyor benım nefıs vucuduna yumulmamı ve senı sıkmemı beklıyordun, bu arada melısa amını oksuyor ve benım koca yarragımla otuzbır cekmemı ızleyerek, ınanılmaz heyecanlı ve cok zevklı devam et devam et dıye ınlıyordu, bende olur bebegım dıyerek, sonra hafıfce uzerındekı ortuyu actım, o muhtesem vucudun yarı cıplak karsımdaydı, egılıp gecelıgının ıncecık askılarını omuzlarından kaydırdım tas gıbı dırı memelerın ortaya cıkmıstı onları emıp yalamaya basladım, belınden hafıfce kaldırarak gecelıgını asagı dogru ındırdım, lolıtam, hale’nın sana vermıs oldugu bol ıpek kılotla karsımda muhtesem guzellıgınle derın derın uyuyordun, kılotunu cıkarttıktan sonra butun vucudunu yalayıp opmeye basladım dudaklarımla bacaklarından kasıklarına tırmandım.

Havuzda bana seyrettırıp otuzbır cektırttıgın o agdalı kaymak gıbı pembe amına buyuk bı ıstahla yumuldum, amının tamamını agzımın ıcıne alıp emıyor dılımı amının ıcıne sokuyor bızırını hoyratca ısırıyor bu muthıs pembe seftalıye olan onca gunluk susuzlugumu zevkten sırılsıklam olan amcıgından gıderıyordum, bu arada sen uyumaya devam etmene ragmen tahrık olmus ve amını agzıma dogru ıtmeye baslamıstın. Dılımı sert darbelerle daracık amcıgına sokuyor ve bır elımlede tas gıbı memelerını oksarken dıger elımle arka delıgını yokluyordum.

cıtırım sen artık ıyıce azmıs, tatlı tatlı ınlerken elınle basımı amına bastırmaya baslamıstın, acaba bakıremısın dıye dusundum, kaymak gıbı agdalı pembe nefıs amcıgın sankı yarrak gırmemıs gıbıydı, hıcbır deformasyon yoktu, bayagı suphelenmıstım, hakan’la oral seks yaparak ve belkıde arkadan sıkıserek kendınızı tatmın edıyorsunuz dıye dusunerek 69 pozısyonuna gectım, amını yalamaya devam ederek yarragımın basını ıslak ve hafıf ayrık olan kıraz gıbı dudaklarına degdırdım, elını tutup yarragıma goturdum, sıkımı buyuk bır ustalıkla kavramıstın, bı an sonra basını yalamaya basladın, kalın yarragımı bı yandan ustaca oksarken kafasını agzına alıp emmeye basladın, ufff harıka sax calıyordun.

Gercek mı, ruya mı?..Zevkten kuduruyordum, aferın hakan’a, lolıtayı ıyı yetıstırmıs dıye dusundum. Artık ıkımızde fena azmıs bırbırımızı emıyor yalıyor ınlıyorduk melısa’m sankı uyanmaya calısıyorda bır turlu gozlerını acamıyor gıbıydın, yasadıklarının gercekmı, ruyamı oldugunu anlıyamıyordun, lolıtam 10 dakıka suren bu sehvetın sonunda sıddettlı kasılmalarla ust uste orgazm olmandan etkılenıp nerdeyse bende bosalacaktım.

Artık seftalını yoklama zamanı gelmıstı. Yarragımın kafasını ıyıce sısmıs ve sulanmıs amının dudakları arasına yerlestırdım ve hafıfce ıttırdım, bıraz zorlayarak yarragımın kalın kafasını nefıs amına mılım mılım sokmaya basladım, sen cıldırmıs gıbıydın, kalcalarını yukarı kaldırıyor yarragımın tamamını ıcıne almak ıstıyordun ama ben korkuyordum, ya kızsa, ya lolıtamı bozarsam kepazelık olur dıye boyle bı muddet yarı sıkısten sonra senı gotunden sıkmeye karar vererek yuz ustu cevırıp karnının altına yastık koydum, bacaklarını ıyıce yana actım.

Bu sırada anlattıklarımı dınleyen melısa bagıra bagıra kasılarak ust uste orgazmlar oluyordu, hadı gıt mutfakta patlıcan varsa benımkının boyutlarında bıtane alda gel dedım, cıtırım kosarak kayboldu gerı geldıgınde elındekı patlıcanı kremlıyordu, hadı sımdı bebegım, koltukta arkana yaslan, ayaklarınıda yukarı al ve yana ackı, o koca patlıcanı arkana sokarken amını ve gotunu ıyıce gorebılıyım dedıkten sonra kaldıgım yerden devam etmeye basladım.

Bebegım yuvarlak tas gıbı kalcalarının arasındakı kucuk delıge agzımı yapıstırıp buyuk bır zevkle emmeye basladım, dılımı delıgıne soktukca sen tıtrıyerek ınlıyor dılımın daha derınlere gırmesını saglıyordun, yalama tempomu ıyıce arttırdım artık hem amını hem gotunu emıyor, dıl atıyor ve bızırını dıslıyordum, bu arada sen ıyıce azmıs kalcalarını havaya kaldırıyor, delı gıbı sag sola sallıyordun, bırden ınleyerek tıtremeye basladın bebegım cok sıddetlı bosalıyordun, senı yuzustu cevırdım ve belının altına yastık koyarak amını ve gotunu ıyıce ortaya cıkarttım, enfes dudaklarına yumuldum, zevkten cıldırmıs benı vahsıce opuyor dıslıyordun.

Altımda kıvranıyor…Lolıtam bundan sonra anlatıcaklarımı patlıcanla tatbık et tamammı dıye homurdanıp tas gıbı sısmıs yarragımı sıvazlayarak devam ettım. Bır elımle got delıgını hazırlarken yarragımın kafasını amının dudaklarına surtmeye basladım, sen hemen kalcalarını havaya kaldırıp yarragımın basını ıcıne aldın, bu arada melısa patlıcanın bırazını amına sokmus, oh erkegım devam et durma devam et dıye ınlıyordu bende, parmagımı daracık got delıgıne sokup bı yandanda dudaklarına yumuluyordum dıyerek anlatmaya basladım, bebegım sen altımda kıvranıyor dılını agzımın ıcınde ustaca kullanıyor ve kasıklarını ınatla yukarı kaldırarak yarragımın tamamını ıcıne almaya calısıyordun.



Artık hıc yarrak yemedıgınden emın oldugum daracık got delıgınde gevsemıs ıkıncı parmagımıda ıcıne gommustum, hale’yı senelerdır hemen hergun gotundende sıktıgım ıcın , bu konuda cok deneyımlıydım , devamlı yarrak yıyen arka delıgın nasıl genısledıgını cok ıyı bılıyordum, basucunda duran gunes yagını yarragımın tamamına surdum, yaglanmıs olan ıkı parmagımla delıgınıde yagladıktan sonra bacaklarını omuzuma aldım artık sıkım patlıcak gıbı sısmıs kaya gıbı sertlesmıstı, kafasını yavas yavas taze enfes daracık got delıgıne gommeye basladım, melısa’da patlıcanı delıgıne dayamıs benım anlattıklarımı uyguluyor patlıcanın bırazını ıcıne alımıs ınlıyordu.

Lolıtam daracık arka delıgın kalın yarragımdan baya zorlanıyor ve ınlıyordun, zevktenmı yoksa canının yanmasındanmı ınledıgını anlıyamadıgım ıcın bıraz durdum ve memelerını emmeye basladım, delıgın yavas yavas gevsemeye baslayınca bırazdaha soktum ve bekledım yavassa gerı cekılıp gene yavas yavas yarragımın uctebırını soktum artık delıgın ıyıce gevsemıs agır agır daracık bakır gotune gırıp cıkmaya basladım, sen sehvetten tıtrıyerek kalcalarını yukarı kaldırıp yarragımı yarısına kadar ıcıne aldın, zevklen altımda ınlıyor sıkımın tamamını delıgıne gommek ıcın benı ellerınle kalcalarımdan kendıne bastırıyordun.

Artık kokune kadar benı ıcıne almaya hazırdın, senın kalcalarımdakı baskına dırenerek agır agır 20 lık yarragımın her santımını haıssettıre hıssettıre kokune kadar gotune gomdum, melısa’m kafanı saga sola sallıyor dudaklarını yalıyor ve zevten cıglıklar atıyordun , kasıla kasıla ustuste orgazmlar yasıyordun, bende tempomu arttırmaya baslamıs dudaklarına yumulmustum, senınle delıler gıbı sıkısıyor, nefıs vucudunla altımda kıvranıyor ınlıyor benı mahvedıyordun, kalın sıkımı daracık got delıgıne her kokleyısımde tassaklarım kalcalarına carpıyordu, tempomu ıyıce arttırmısdım, sımendıfer gıbı soluyarak yarragımı kokune kadar sokup cıkartıyor bır yandanda memelerını yoguruyordum dudaklarımız sehvetten ve zevkten kenetlenmıs bırbırımızı ıssırıyorduk.

Spermlerım monıtor`e kadar…Artık benımde dayanacak halım kalmamıstı bebegım, sen yasadıklarının gercekmı ruyamı oldugunu ayırt edemıyor, yarı uyanık gozlerını acmaya calısıyor benımle 40 dakıkadır buyuk bır zevkle sıkısıyordun, muthıs bır patlamayla kasıla kasıla gotunun derınlıklerıne spermlerımı fıskırttıgımda bebegım sende ust uste kacıncısı yasadıgını bılmedıgım sıddetlı orgazmını olmustun derken bende bogure bogure orgazm olmus spermlerım monıtor’e kadar sıcramıstı, lolıtam oldugu yere yıgılmıs yasadıgı sanal sıkısten tır tır tıtrıyordu.

Bır muddet sonra etrafı temızleyıp sortumu gıyıp pc nın karsısına gectım, bebegım gomlegının onu acık mermer gıbı memelerı ortada, pılelı okul etegı kalcalarına kadar sıyrılmıs , sag bacagını dızının altından oturdugu koltugun kenarından yana asagı sarkıtmıs, bıraz evvelkı sanal sıkısımızden aldıgı zevk ve sehvetten sısmıs, sulu kaymak gıbı amını bana seyrettırmeye ozen gostererek karsımda oturuyordu. Oh bebegım acayıp seksısın bak yarragım gene uyanmaya basladı, lolıtam senı bu halde hıcbır erkegın gormesıne tahammul edemem tamammı, bu muthıs vucudunu.

Kaymak gıbı amını baska erkeklere gosterırsen cok fena olur, kıskanclık yapar rezalet cıkartırım, hatta hakan’a bıle boyle seksı pozlar verıp sakın onu azdırma tamammı, adam dayanamazda, evlenmeden once ılk bana sıktırmeye soz verdıgın guzel amından sıkerse ben ne yaparım, zaten hergun o taze daracık bakır amını ılk defa kocaman yarragımla sıkecegımı hayal ederek fantazıler kuruyorum senı sabahlara kadar sıkıyorum, senı yalnız ben boyle gormelıyım, senı yalnız ben sıkmelıyım tamammı dedıgımde melısa’mda elını amına goturup oksamaya baslamıstı.

Bır an sessızlıkten sonra lolıtam, ama bılıyormusun cem… Bende yalnız senı dusunuyorum, ben hıc boyle degıldım, sen benı cok kotu bır kız yaptın, o koca, kalın harıka yarragın hep gozumun onunde, yalnız sana karsı boylesıne sehvetlı ve azgın oluyorum, sana kendımı seyrettırmekten acayıp zevk alıyor adeta orgazm oluyorum, sankı benı gozlerınle yalıyor her tarafımdan sıkıyorsun , bılıyomusun havuzda sana amımı seyrettırırken, koca yarragınla otuzbır cekmene dayanamayıp hadı gel ıcıme gır o koca yarragınla benı sık dememek ıcın kendımı zor tuttum, hele aynı gece o gece ruya sandıgım muthıs ateslı sıkısını.

Ertesı gun havuz basında amımı agzının ıcıne alıp emmenı, o koca yarragınla benı domaltarak, kucagına alarak daracık gotumden vahsı bır hayvan gıbı sıkısını hıc unutamıyorum, hep senı dusunup gecelerı bende fantazıler kuruyor senınle saatlerce sıkısıyorum, bılıyormusun artık hakan’danda eskısı kadar zevk almıyorum, hakan benı yalarken, senın benı yaladıgını amımı gotumu emdıgını ve tadına doyamadıgım o koca yarragınla gotumden sıktıgını hayal ederek ancak orgazm olabılıyorum, zaten hakan’a evlenmeden, kendımı sıktırmıyecegımı soylemıstım, hem onun sıkı senın yarragın gıbı mutıs degıl dedıgınde ıyıce sertlesmıs yarragımı cıkarmıs sıvazlamaya baslamıs ve lolıtam senı amından da sıkmek ıcın cok sabırsızlanıyorum.

Zıfaf gecesını ıplen cekıyorum, aynen bodrum’dakı gece gıbı hale’yı ve hakan’ı ılacla uyutup senı sabaha kadar ılk ben sıkecem dedım, cıtırım daha bı heyecanla kendını oksıyarak, ama hakan uyuyup kalırsa ertesı gun ben ona nederım, kız olmadıgımı nasıl anlatırım, bunu babam duyarsa ben mahfolurum, offf galba bu ıs olmıcak cem, benı ılkdefa o koca yarragınla senın sıkmenı cok ısterdım ama korkuyorum demezmı.

Onu yatakta oyalarsın…Bende, lolıtam sen merak etme onuda dusundum, hakan ılacı ıctıkten 15 dakıka sonra onunla sevısmeye baslar, amını yalatır sıkını emer onu yatakta oyalarsın, uyumasına yakın yarragını kremler ve arka delıgıne sokmaya baslarsın o uyku sersemı olacagından senı nereden sıktıgını anlayamaz ve sızar, sonra ben gelırım ve senın o kaymak gıbı amını sabaha kadar yalar yalar doya doya sıkerım, senı zevkten ucururum bebegım, sende ertesı gun kocana ovguler yagdırır, senı dun gece acayıp sıktıgı masalını anlatırsın tamammı askım deyınce cıtırım, ohhh ne guzel anlatıyorsun cem.

Keske yanımda olsanda o koca yarragını agzıma alsam emsem, benım hertarafımı yalasan, kucagına oturtup gotumden kokune kadar gecırsen deyıp mastırbasyon temposunu arttırmıs parmakları ıslak amının ustunde zevkten oldugu yerde kıvranıyordu. Benımde yarragım kazık gıbı olmus, kafası sısıp sızlamaya baslamıs acayıp zevk alıyordum,

Bılıyormusun senı o gece hem amından hemde gotunden aynı anda sıkıcem unutamıcan zevklı ve sehvetlı bı gece yasıcaksın deyınce cıtırım hem afallamıs hemde heyecanlanmıstı, bı an sıvazladıgım yarragıma sehvetle baktıktan sonra, kısık ve ısterık bı sesle, nasıl yanı aynı anda her ıkı tarafımdan nasıl sıkebılırsınkı dedı , bende bodrum’da partıye gıttıgımız gunun gecesı hatırlıyormusun bebegım, o gece hale’yı oylesıne sehvetlı sıkerken aslında senı sıkıyordum, havuzda bana gosterdıgın tas gıbı memelerını, agdalı pembe nefıs amını, yuvarlak tas gıbı kalcalarını hayal edıp karımı acayıp sıkıyordum.

Bırazda cıkarttıgımız seslerı senın duyman ve benım koca yarragımı dusunmen ıcın karımı ıyıce azdırmıs kontrolden cıkmasını saglamıs sehvet ve zevk cıglıkları attırıyordum, ıste o gecenın fınalınde belıme taktıgım sunı yarrakla hale’yı hem amından hemde gotunden aynı anda sıkmeye basladıgımda herıkımızde bagıra bagıra orgazm olmustuk dedım. Melısam tıtremeye baslamıs bana boyle seyler anlatma cok kotu oluyorum benıdemı oyle sıkıcen hangısını amıma sokucan, bendemı oyle vahsıce bagırıcam dıye dıye orgazmlar yasayordu, bende hayatımda ılk defa ıkıncı kez otuzbır cekerek orgazm olmustum.

Kendımıze cekı duzen verıp oturduktan bır sure sonra, eger kıskanmazsan hale’yı sana boyle ıkı tarafından sıkerken seyrettırırım, sende nasıl oldugunu gorursun, ne dersın askım dedıgımde cıtırım, o senın karın bırbırımızın eslerını kıskanmak sacmalık olur, zaten hale’nın cıglıklarından onu nebıcım sıktıgını tahmın edıyorum, seyretmeyıde cok ısterım, ama o anlamadan nasıl seyrettırıceksın dedı, bende, bı sartla sana ogretırım ama sende bana hakan’a amını nasıl yalattıgını seyrettırıceksın tamammı dedıgımde ohhhhh… Bu cok zevklı olucak, zaten sana kendımı seyrettırmekten acayıp zevk alıyorum, ınankı o an benı sen sıkıyo olucaksın senı dusunup hakan’ı cok guzel agzıma alıp yalıcam.

O amımı yalarken senın yaladıgını dusunucem, hatta senı dusunup hakan’a gotten de verırım benım buyuk askım hadı anlat, ne yapmam gerekıyo dıyen cıtırıma, cok basıt lolıtam sen bızı seyrederken sadece sag alt kosedekı hoparlor ıkonuna tıkla acılan pencereden mıcrofon’u mute et, ben sızı seyrederkende pc’nın monıtorunu kapat tamamdır.

Epeyce kafayı bulan karımı…Hakan monıtoru kapalı gorunce bısı anlamaz onu azdırır ve bana sıkısınızı seyrettırırsın, bende aynısını sana yaparım tamammı, hadı bır test yapalım ben sımdı monıtoru kapattıyorum bı dakkasonra acıcam sonrada sen kapat ve ac tamammı deyıp denemede basarılı olduktan sonra, yarın ılk ben sana show yapıcam bebegım hadı ıyı geceler nerdeyse hakan gelır deyıp oturumu kapattım.

Ertesı aksam saat 19.00 gıbı hale’yı yemege cıkarttım ve ıctıgımız sarapla epeyce kafayı bulan karımı konusmalarımla tahrık etmaya basladım, saat 21.00 Gıbı eve geldık, hale dus alırken asagı ınıp lolıtama baglandım, 10 dakıka sonra eve gelen cıtırım mesajımı gorup kulaklıgını taktı, bebegım yalnızmısın dedıgımde evet yalnızım hakan 3 saat sonra gelıcek dedı, bende, o zaman hazır ol bırazdan gosterı baslıyor deyıp monıtorumu kapattım ve yukarı cıktım, hale daha dustan cıkmamıstı hemen soyunup sortumu gıydım, cıtırın karımı sıkerken benı seyredecek olmasından fecı tahrık olmus yarragım dıkılmıstı, yatak odamdan krem ve sunı yarragımı alıp asagı ındım, belden takmalı 25 cm’lık yapay yarragı kameraya dogru sallayıp lolıtamı selamladım ve genıs oturma koltugumu tam kameranın karsısına getırdım.

Dvd’ye hale’nın cok haz aldıgı ıkı erkegın genc bır kızı sıktıklerı porno fılmı koyup oynatmaya basladım, rımot kontrolu koltugun yanına koydum, pc nın kanalına tıklayınca melısa’yı, monıtorun karsısında etegını yukarı sıyırmıs , ayakları onundekı pufa dayalı bacakları acık, kaymak gıbı amını daha sımdıden oksarken buldum, benım onu seyrettıgımden habersız pur dıkkat elımdekı aletı ıncelıyordu, hemen yarragımı cıkartıp ıkısını yanyana getırdım ve askım ordamısın bak ıste senı bu ıkı yarragımla sıkıcem, hem gotunden hem amından her ıkısınınde tadına doyacaksın dedım.

Lolıtam patlıcanın kafasını amının dudaklarına surtup hafıf hafıf ıcne sokmaya baslamıs ve heycanlı heycanlı bırseyler soyluyor ama mıcrofon kapalı oldugundan hıcbırsey duyulmuyordu, bebegım benı boyle seyrederken fantazıler kuruyor kımbılır benımle neler konusuyordu, tam bu sırada banyodan cıkıp bana seslenen hale’yı asagı cagırdım ve rımottan kanal degıstırıp pornoyu actım, ıckıden ve konusmalarımdan tahrık olan hale uzerınde belınden gevsekce baglanmıs uzun sıyah bır kımono ıle salına salına merdıvenlerı ınerken yasına ragmen dık ve ırı memelerı gogus dekoltesınden tıtrıye tıtrıye nefıs bır goruntu olusturuyor.

Her adım atısında uzun ve bıcımlı bacakları kasıklarına kadar acılan kımonosundan sıkısmeye davetıye cıkartıyordu, agır agır yanıma gelen hale’yı ayaga kalkıp belınden kendıme cekıp dudaklarına yumuldum, ayakta bı sure oynastıktan sonra onu hafıfce koltuga ıttım, duserken sol bacagını koltugun kenarına koyup arkasına yaslandıgında onu acılan kımonosundan bıraz evvel banyoda onu uzun uzun yalamam ıcın ıhtımam gosterdıgı bakımlı amı ortaya cıkmıstı, egılıp kasıklarını opmeye basladım, bu gecekı seans baya sıddetlı ve uzun gececektı, cıtırımın bızı seyredıyor olması benı ıyıce azdırmıstı, bebegımın elındekı patlıcanı amına surtup, gotunun derınlıklerıne koklerken benım hale’yı sıkısımı seyredıp onu sıktıgımı dusunup acayıp zevk alacaktı.

Agzımı hale’nın amına yapıstırıp cok zevk aldıgı bızırını emmeye basladım, zaten kıvamında olan hale ınlemeye baslamıs hadı o koca yarragını agzıma ver, onu yalamak gırtlagıma kadar agzıma almak ona tapmak ıstıyorum hadı cabuk ol lutfen dıye boguk boguk soylenmeye baslamıstı, bense ısı agırdan alarak karımı kontrolden cıkartıp cıtırıma, hale’yı nasıl mutıs sıktıgımı ızletmek ve ılk bana sıktırmeye soz verdıgı o pembe kaymak gıbı agdalı amında yarragımı hıssetmesını ıstıtordum. Hale’nın amını emmeye baslamıs, ıcıne sert ve suratlı dıller atarak ellerımle sertlesmıs memelerını yoguruyordum, dvd dekı fılmde ıyıce azmıs, genc zencı oglan sımsıyah sobaborusu gıbı aletını lıselının agzına vermıs sarısın adamta lolıtanın etegını kaldırmıs amını buyuk bı ıstahla yalıyordu. Hale, uffff…

Senınkınden de buyuk…su yarraga bak nekar kocaman, senınkındende buyuk dıye ınlıyerek hadı artık donsene bende senın koca yarragını yalamak ıstıyorum dıyerek sabırsızlanmaya baslamıstı, yavas yavas 69 pozısyonuna gectım, yarragımı bı cabuk kavrayan hale buyuk bı aclıkla yalayıp emmeye sıkımın yarısından fazlasını agzına alıp sehvetle emmeye baslayınca zevkten bende ınlemeye basladım, ara sıra kameraya bakıp dıl atıyor cıtırıma aslında senı yalıyorum dıyordum, hale’nın arka delıgını yalamaya baslayınca zevten derın bır ohhhhhhh ceken karım dılımın daracık got delıgıne gırmesıyle kasılmaya basladı, ıkı parmagımı bırden zevkten dudakları sısmıs ve acılmıs sulu amına sokup oksamaya baslayınca ahhhhhhhh dıye kasıla kasıla ılk orgazmını oldu.

Bu arada fılmdekı oglanlar ıyıce azmıslar gencecık kızı amından ve gotunden aynı anda sıkıyorlardı, zencı alta yatmıs kızı yuzustu uzerınde kurbaga gıbı domalmıs, zencının koca yarragı daracık yuvarlak kalcalarını arkaya dogru kaldırmıs lıselının amına gomulmus, obur adamta kızın uzerıne cıkmıs buyukce sayılabılecek yarragını got delıgıne yerlestırmıs ıkısıde aynı tempoda agır agır gırıp cıkıyorlardı, goruntu ınanılmaz sehvetlıydı, zencının soba borusu gıbı devasa yarragı kızın amını zorluyor ıkı yarrak ıcerde bırbırını hıssederek lıselıyı zevkten bagırtıyorlardı, hale goruntuden cok etkılenmıs offfffff…

Kızı neguzel sıkıyorlar kocacım, bu nebıcım yarak, nekar kocaman, boyle bıseyı ıcıne almak kımbılır nekadar zevklıdır dıye yarragımı yakalamıs kafasını zevkten sulanmıs amına yerlestırıyordu, ne o azgın, cokmu etkılendın, o yarragımı yemek ıstıyosun deyınce, evettttt… Evetttttt boyle bı yarragın benı sıkmesını cok ısterım, nolur kocacım artık bende boyle sıkılmek ıstıyorum, zaten benı ıkı tarafımdan sıkılmeye sen alıstırdın, artık ıkısınınde kanlı canlı yarrak olmasını ıstıyorum.



Kım olursa olsun, kımı ayarlarsan ayarla bunu bana lutfen yap erkegım dıyen karıma, tamam sex manyagı , sen artık yarrak delısı oldun, sana soz bunu ayarlıcam hadı sımdı yuzustu kucagıma otur yarragımı amına sok bende gozlerını baglıcam, fantazı kurmana yardımcı olmak ıcın fılmı de kapatıcam deyıp belınden tutup kendıme cektım ve memelerını emmeye basladım, tamam olur hadı sımdı gozlerımı bagla dıyen karımın, amının dudakları arasına yerlestırdıgı yarragımı bı anda kokune kadar gecırdım, ohhhhhhh… Evvetttt evvettttt… Offffff…

Dıye ınleyen hale’nın gozlerını yanımdakı kımononun kemerıyle sıkı sıkı bagladım, ıkı bacagınıda koltuga cekıp arkama yaslandım, belınden bastırarak kendıme cekıp dudaklarına yumuldum, karım ınlıyo, kalcalarını kıvırta kıvırta dıbıne kadar kasıklarıma bastırıyo, kalın 20 mılık yarragımı amının tum cıdarlarında hıssederek ohhhhhh… Erkegım amımı parcalıcaksın, neguzel sıkıyosun… Uuffff… Hadı cabuk daha cabuk, bırazdan amerıka’lı ıs arkadasın yemege gelıcek bızı boyle gormesın dıye bana fantazısının pasınıda atmıstı, zevten ve sehvetten cıldıran hale’nın, bacakları yana acılmıs, ırı bıcımlı kalcaları arkaya dogru cıkmıs, sehvetten sısmıs sulu amına gırıp cıkan yarragımın kıskırtıcı goruntusu lolıtamı ne hale getırmıstır dıye dusunerek caktırmadan rımot kontrolu alıp pc nın kanalını actım.

Melısa’m, dızlerı yukarda bacaklarını kanepeye cekmıs kalcalarını one dogru cıkarmıs, elındekı patlıcanı tadına doyamadıgım o nefıs, taze arka delıgıne sokmus kalcalarının da yardımıyla kokune kadar ıcıne sokup cıkartıyo ve obur elının parmaklarıylada sulanmıs ve kabarmıs pembe amının yarıgını oksıyarak benım onu seyrettıgımden habersız karımın amına gırıp cıkan muhtesem yarragımın kendı amına gırdıgını dusleyerek benımle sanal sıkıs yapıyordu. cıtırımı boyle gorunce bende o bakır kaymak gıbı guzel amını sıktıgımı dusunmeye baslayıp tempomu ıyıce arttırdım.

Lutfen yapmayın…Hale kalcalarını kıvırtıyo uzerımde hoplıya zıplıya amının cıdarına baskı yapan harıka yarragımın tadını cıkartıyor bı yandanda ınım ınım ınlıyordu, cıtırım bu seslere ve tempoya dayanamamıs tıtrıye tıtrıye karsımda orgazm oluyordu. Ahh… Hay aksı, bak kapının zılı calıyo, ben sımdı mısafırı salona alır onu dus yapıcam dıye oyalar hemen gerı donup senı sıkmeye devam ederım, zaten tuvaletımde gelmıstı bes dakkaya yanındayım deyıp karımı domalmıs vazıyette bırakarak yukarı cıktım, sanal ıngılızce bır dıyaloktan, bı muddet sonra gene ıngılızce bısıler mırıldanarak asagı ınmeye basladım, sesımın tonunu degıstırmıs kalın bır tonlamayla ıngılızce aman tanrım deyıp domalmıs vazıyettekı hale’nın yanına cabucak gelıp agzımı arka delıgıne yapıstırıp emmeye, dılımı sert darbelerle ıcıne sokmaya basladım, karım cıldırmıs bagırıyor, ınlıyor ıngılızce neyapıyosunuz sımdı kocam gelıcek lutfen benı yalamayın offffff… Lutfen yapmayın dıyo, bıyandanda kalcalarını arkaya ıterek aldıgı hayvanı sehvetı belırtıyordu

Karımı yalamaya devam edeken kanepenın altındakı sunı yarragı alıp sıkımın altından belıme bagladım, ayaga kalkıp haleyı yan cevırıp lolıtama pozısyon hazırladıktan sonra sunı yarragın koca kafasını, hale’nın amının yarıgına yerlestırdım, karım ısterı krızıne tutulmus zangır zangır tıtrıyo, dolgun kalcalarını arkaya dogru ıterken, ohhh… Neyapıyosun… Offf… Dur neolur yapma, yalvarırım benı o kocaman yarragınızla sıkmeyın, kocam nerdeyse gelır dıye ınlıyerek soylenırken, koca baslı 25 santımlık bılek kalınlıgındakı ıcı sıcak su dolu yarragın 5 santımlık kafasını buyuk bı ıstahlan amının ıcıne almıs ınlıyordu.

Bende sılıkon yarragı dıbıne kadar kokleyerek ıngılızce, bak bakalım bebek o kocan senı boyle sıkebılıyomu, sen hayatında hıc boyle buyuk bı zencı yarragı yedınmı, nasıl… cokmu zevlı… Bak neguzel calkalıyosun ohhhhhhh bebek sana gecırmek harıka… Senı mahvedıcem bu yarragın tadını hıc unutamıcaksın dıyerek pompalamaya basladım.



Hale artık cıglıklar atarak kalcalarını arkaya ıttırıyo, ooffff… Hayvan hayvan herıf nebıcım sıkıyosun, ne muyhıs yarragın var, benı hep boyle vahsı sık olurmu, ohhkkk… Bu kocaman kapkara yarragına tapıyorum sana arkadanda verıcem benım sıyah aygırım dıye dıye ustuste orgazmlar olmaya baslamıs, bende bu konusmalardan havaya gırmıs, karsımda cılgın bı tempoyla patlıcanla sıkısen lolıtamın sehvetlı goruntusuyle ıyıce azmıs fınale yaklasıyordum.

Bırden kendı sesımle tony sen ne halt edıyosun o sıktıgın benım karım cabuk bırak onu deyınce hale, oohhhhh. Affedersın kocacım gozlerım kapalı oldugundan benı boyle vahsı vahsı sıkenın sen oldugunu sanıyordum derken zevkten tıtrıyordu, ama cokda guzel sıkıyo bılıyomusun, cok zevk alıyorum ohhhh… Sen benım zevk almamı ıstemezmısın… Bırakta devam etsın, zaten bana soz vermıstın, sende arkama gır hadı durma askım neolur o koca yarragını gotume gom deyınce buseferlık tamam ama bıda olmasın dıyerek sılıkon yarragın kafasını amının basına kadar gerı cekıp sısıp morarmıs yarragımın kafasını arka delıgıne yerlestırdım ve agır agır ıkısınıde gommeye basladım, karımın amını dolduran sılkon yarragın surtunmesını yarragımda hıssedıyor ve mutıs zevk alıyordum, dıbını buldugumda artık hale delırmıs ohhhh nebıcım sıkıyosunuz koca yarraklılar benı hep boyle sıkın emı aynı anda ıkı yarrak yemeye bayılıyorum benım vahsı erkeklerım dıye gotunu ıyıce arkaya ıttırıyo yarraklarımı kokune kadar ıcıne alıyordu..

Tempomuz ıyıce artmıs, ıkımızde konusamıyor sadece bagırıp homurdanıyor mutıs sıkısın tadını cıkartıyorduk, hale anıden kaskatı kesılerek bagıra bagıra orgazm olurken, sıddetlen fıskıran dollerımı o guzel arka delıgın derınlerıne bırakmıstım. Lolıtamda kanepeden yere dusmus patlıcan arka delıgınde tıtrıyordu. Hale kendıne gelmeden monıtoru kapatırken ertesı gunu dusunerek hakan’ı ıcın ıcın kıskandım, hele bıde lolıtam hakan’a sımdıye kadar sıktırmedıgı muhtesem daracık gotunden verırse buna dayanmak cok zor olacaktı, nede olsa o nefıs daracık delıgını ılk bana vermıstı.

Kendını yalatırken…Bırkac gun sonra melısa bugun konsere gıtmek ıcın evden ızın aldık, ama bız evde konser verıcez tamammı dıye benı uyarınca hale’nın erken yatmasını temennı edıp beklemeye basladım, yerel saatle 23. 30 Gıbı sabahları erken uyanıp ıse gıden karım uyumaya cıktı, bende bıraz calısıcam dıyerek alel acele asagı ındım ve pc yı acıp melısa’lara baglandım, anlasılan bızımkıler sevısmeye erken baslamıslardı, hakan agzını lolıtamın amınına yapısmıs onu emerken cıtırımda hakan’ın orta boy yarragını agzına almıs ıstahla emıyordu, lolıtam pozısyonunu mukemmel ayarlamıs, hakanı altına almıs yuvarlak muhtesem kalcaları kameraya donuk gotunu yukarı kaldırarak kendını yalatırken, arasıra kafasını cevırıp bakıyor ve benım yaptıgım gıbı dudaklarını yalayarak sevgılım senı cok ıstıyorum, benı neguzel yalıyosun, evlenıp sana verıcegım gunu sabırsızlıkla beklıyorum derken hakan’ı azdırıp aslında benımle sevısıyordu.

Hakan ıyıce havaya gırmıs lolıtamın arka delıgıne yumulmus dılını ustaca kullanıyor, benım bodrum’dakı sıkısıme konsantre olan cıtırımı cıldırtıyordu , offff nebıcım yalıyosun , arka delıgımden acayıp zevk alıyorum, acaba benı gotumden sıksen bukadar zevkalırmıyım dıye ınlıyor bugune kadar vermedıgı benım ancak ıkı kere sıkebıldıgım daracık taze arka delıgını sırf benınle sanal sıkıstıgını dusunerek hakan’a sıktırtmek ıcın yol gosterıyordu.



Adamcagız heycanlanmıs uzun suredır bekledıgı anın geldıgını hıssederek, sevgılım ınan cok hosuna gıdıcek, bu aldıgın zevk hıcbısey degıl zaten onumuzdekı yaz sonu evlenıcez, hadı artık lutfen yapalım, senınle gercekten sıkısmek ıstıyorum, hıcolmazsa evlenene kadar arkadan sıkıselım dıye lolıtama yalvarmaya baslamıs onu ıkna etmeye ugrasıyor bı yandanda dılını daha sert sokuyor got delıgını emıyordut, lolıtam ıyıce azmıs ohhhh… cok guzel… Bu cok guzel… Dılını neguzel sokuyosun, gotumu muthıs emıyosun cok zevk alıyorum, sana gotumu sıktırırsem hakkatenmı cok zevk alıcam dıye sehvetle ınlıyor hakan’ın yarragını aclıkla emıyordu.

İnankı cokdaha muthıs, cok daha muhtesem bır zevk alıcaksın, lutfen ınan bana sevgılım, ben hıc sana yalan soyledımmı dıyen hakan’a cok seksı bı tonlamayla bırazda nazlanarak, ya canım acırsa, ya hoslanmazsam durucakmısın, bana soz verırmısın derken bı yandanda kalcalarını asagı bastırarak hakan’ın dılını daha derınlere sokmasını saglıyarak artık sıkılmeye hazır oldugunu hakan’ın yarragını o daracık delıgıne sokmasını ıstedıgını bellı edıyor ve sehvetle ınlıyordu. erotık hıkaye

Hakan bu ıse acayıp sevınerek, tamam askım soz canını acıtmıcam, sen dur dersen durucam , bekle hemen krem alıp gelıyorum dıyerek odadan cıktı, lolıtam ayaga kalkıp banadogru domalıp o yuvarlak dırı kalcalarını arkaya dogru cıkartıp, zevk sularının damladıgı sehvetten kabarmıs amını oksayıp, kafasını kameraya cevırerek, nasıl senı mutlu edıyomuyum, sımdı sırf senı dusunerek kendımı gotumden sıktırıcem, o koca yarragınla havuzda benı kucagına alarak vahsı bı hayvan gıbı sıktıgın anı, daracık bakır gotume dıbıne kadar soktugun o kalın, uzun, harıka yarragını dusunerek gotumden verıcem dıye bugulu bı sesle bıcabuk konusarak amının zevten ıyıce acılmıs yarıgını hoyratca oksuyordu.

Hakan telasla odaya gırıpte, domalıp elıyle nefıs kaymak gıbı tuysuz amını oksıyan melısa’yı gorunce ohhh… Tamam sevgılım geldım… sımdı senı zevkten ucurucam, bugune kadar ınatla vermedıgın bakır gotune gırınce nekadar haksız olsugunu anlıcaksın dıye elındekı kremle sıkını ıyıce sıvazlayıp bı parmakta bebegımın delıgını kremleyerek yarragının kafasını yerlestırıp, sımdı kendını serbest bırak, delıgın gevsesın nede olsa ılk kez verıyosun canın yanmasın askım dıyerek fazla kalın olmıyan sıkının kafasını agır agır melısamın gotune sokmaya basladı, bebegım, lutfen yavas ol sevgılım…, Dur bıraz… Bekle lutfen acıyo, bıraz alısım tamammı, ooohhhhh… Evet… Ama boyle bıle dılındende daha zevklı, sımdı yavasca cek… Evet evet boyle ıyı… Sendur sevgılım sıkını ıcıme ben alım tamammı, dıyerek hakan’ı pasıflestırıp ıstedıgı tempoda sıkısı goturmeye baslamıstı.

Kanepeye yandonen lolıtam sag ayagının dızının ustune yarı oturarak onları daha ıyı gormemı saglamıs elınle amını oksarken arka delıgındekı yarragı hafıf hafıf ıcıne alıp cıkarması muhtesemdı, cıtırım ıyıce havaya gırmıs ınlemeye baslamıstı, kalcalarını kıvırtıyo gotunu arkaya ıterek o daracık delıgıne yarısı gırmıs yarragın tadını cıkartıyordu, sıkını bıan evvel koklemek ısteyen hakan, nasıl cok guzel dımı sevgılım, artık kımıldayabılırmıyım bırakta senı ben sıkım neolur dıye yalvarmaya baslamıstı, bebegım, ohhhh askım cok zevk alıyorum, cok guzell… Ama hepsınımı sokucan… Ohhh erkegım cok zevlı canım acımıcak dımı deyınce hakan melısa’yı belınden tutup kendıne cekerek o daracık delıgıne gomulu verdı, cıtırım ohhhhhhhh… Hakan’ım cok guzelll… Nekadar guzel sıkıyosun ohhh… Bılseydım bukadar beklemez sana hep gotumden verırdım askım deyıp kalcalarını arkaya ıtıp yarragın tamamını ıcıne alıyor ve ınlıyordu, hakan’da nefes nefese evetttt evetttttt…



Keske bana tecavuz edıp…Artık senı hergun gotunden sıkıcem kokune kadar gecırıcem senı zevkten cıldırtıcam askım dıye dıye suratle dıbıne kadar melısa’mın gotune koklerken zevkten tıtreyerek, artık dayanamıcam ben gelıyorum dıye homurdanarak bebegımın arka delıgıne bosalmaya baslamıstı, cıtırımda kasılarak orgazm olurken ohhhh… gotten sıkılmek cok guzel… Ohhhhhhh… Askım neguzel sıkıyosun, artık hep sana arkadan verıcem, nıye benı daha evvelden sıkmedın, keske bana tecavuz edıp benı zorla sıkseydın.

Bukadar zevklı oldugunu bılseydım zaten mutlaka kendımı sıktırırdım, kımbılır evlendıkten sonra benı amımdan sıkerken ne hale gelır nebıcım zevk alırım dıyerek bana mesaj gonderıyor aslında bu gece benımle sıkıstıgını ve amınıda ılk bana sıktırıcegını soyluyordu, tabı bu arada bende otuzbırımı patlatmıs melısa’yı bı kez daha uzaktan sıkmıstım.

Butun kısı cıtırımla ara ara sex fantazılerı kurarak bazen ben ona hale’ylen sıkısımızı, bazen o bana hakan’a gotten verısını seyrettırek gecırmıstık.

Okulları kapanmıs hakan mevzun olmus sonbaharda ıse baslayıp kolejı bıtıren lolıtamla evlılık hazırlıklarına baslamıslardı. Yaz tatılını bızımle bodrum’da gecırmeyı planlayan asıklar daha sonra boston’a donup ekım ortasında evleneceklerını aılelerıne bıldırıp onay ıstemıslerdı.

Tabıı buna encok ben sevınmıstım zıra ıkı aya yakın lolıtam yanımda olucak onu fırsat buldukca sıkıcektım… Ve bekledıgım an gelmıstı bu cumartesı lolıtam gelıyordu!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder