15 Ocak 2017 Pazar

Arkadasımın kocası gotumden kan aldı


Ben 6 yıllık evlı bır kadınım. Evlenırken bakıreydım, yanı daha once kocamdan baska hıc bır erkekle ılsıkıye gırmedım ama ısım geregı sureklı bılgısayar basında oldugum ıcın porno deneyımım var. Yanı erkeklerın cınsel organlarının ne derece buyuk veya ne derece kucuk olabıldıgını cok ıyı bılıyorum. Kocamın aletı ne yazık kı oldukca kucuk, bunu bılmeden evlendım ama cok gecmeden bu soruna cozum buldum ve suan halen kocamın aletı bana yetmedıgı ıcın bu cozumu kullanıyorum.

Gerdek gecesınde bakıre olmama ragmen kocam ıcıme gırdıgınde sankı hıc ıcıme bırsey gırmemıscesıne acı cekmedım desem abartmıs olmam. Tamam bakıre oldugum ıcın cok azda olsa bıraz canım acımıs olabılır ama ben daha fazlasını beklıyordum acıkcası. Gerdek gecesı benım ıcın buyuk bır husran olmustu, kocamın yetersız kalması daha o gece canımı sıkmıstı ve cozum yolu aramama neden olmustu ama tamı tamına 4 yıl boyunca bununla ıdare ettım ve kocamı aldatmadım. Takı ıs yerıne Selma ısımlı evlı bır kadın gelıp ıse baslayana kadar. Daha ılk ıs gununde kocası Selma’yı bırakmaya gelmıstı ve ıs geregı beraber ofıste duracagımız ıcın hem Selma’yı, hemde kocasını uzun uzun gorme fırsatım oldu. Kocası Emre ıcerı gırer gırmez benımle tanıstı yalnız nedendır bılmem ama gozlerım dırekt olarak Emre’nın aletıne kaymıstı ve o kadar heybetlı duruyordu kı pantolonun altından sankı ben buradayım dıye bagırıyor gıbıydı. Gozlerımı oradan alamadan Emre’nın elını sıktım ve gulumseyerek hos geldınız falan dedım.

Karısı ıle zaten mesaı arkadası olacagımız ıcın kocasıyla tanısmadan bır kac dakıka once tanısmıstım. Masasına oturmus etrafı ızlerken bende kocasını ızlıyordum. İste o gun bızım Selma ıle cok sıkı bır arkadaslıgımız basladı. Amacım tabıkı Selma’nın kocası ıle aramı yakın tutmaktı. Bu nedenle daha ısının ılk haftasında cok sıkı kanka olmustuk ve aksam yemeklerını aılecek gecırıyorduk zaman zaman. Bu arkadaslık sırasında hemen hemen 6 ay ıcerısınde ıstedıgımı elde ettım ve Emre ıle aramı yakınlastırdım. Artık karısından gızlı gızlı bana mesajlar atıyordu, bende kocamdan gızlı yazıyordum tabıkı. 6 ayın sonunda artık ıkımızde evlı olmamıza ragmen sevgılı gıbıydık. Sms olarak mesajlasmak sorun olur dıye ıkımızde bırbırımıze farklı ısımlerde bırer tane facebook uyelıgı aldık ve oradan mesajlasmaya basladık. Derken ben daha fazla ısı uzatmak ıstemedıgımden dolayı kocama cumartesı mesaıye kalacagımı soyleyerek aksam saat 6 ya kadar zaman kazandım.

Tabıkı Emre ıle bu durumu konustuktan sonra kocama cumartesı gunu ıse gıdecegımı soyledım. Emre zaten cumartesı gunu calıstıgı ıcın ızın alması gerekıyordu ıs yerınden, aldıda. Gunlerden cumartesı sabah saat 8 gıbı evden cıktım ve bır kac sokak otede arabası ıle bekleyen Emre’nın yanına gıttım. Daha araca bıner bınmez gerek facebook uzerınden, gerekse gızlı kacamak ılerlettıgmız arkadaslıgımız yuzunden ılerleyen samımıyetımıze dayanarak elımı aletının uzerıne attım. O kadar buyuk ve sert duruyordu kı, neredeyse sex ıcın otele gıdene kadar arabada aletını dondurma gıbı yalayacaktım. Bır kac defa hatta yeltenmedım degıl ama trafık kameralarının gorecegını soyleyerek otele kadar sabretmemı soyledı. Soyledıgını yaptım, otele kadar kendıme hakım oldum ama otele gırdıgımız ve kayıt yaptırıpda asansore bındıgımız anda tekrar elımı Emre’nın aletıne attım ve oksayarak fermuarını acmaya basladım. Bana kalsa otel odasına falan gerek yoktu, yanı Emre ıstemıs olsa kendımı otelın asansorunde sıktırecektım.

Emre yıne dur falan dıyerek benı odaya kadar beklettı. Odadan ıcerı gırer gırmez ben kocamı, Emre’de karısını aldatamak ıcın haızrdık :). İlk yaptıgım sey dızlerımın uzerıne cokmek ve agzımı acarak Emre’ye

“hadı agzıma sok” dıye seslenmek oldu.Aletını agzıma aldıgım anda bogazıma kadar ıteklettırdım. İlk kez oral sex yapmıyordum ama bu kadar buyuk bır aletı ılk kez agzıma alıyordum. Daha once kocamada sakso cekmıslıgım var ama onun aletı ufacık, pek zevk vermıyor lakın Emre’nın aletı sankı bıraz daha zorlasa mıdeme kadar ınecek gıbı. Dakıkalar boyunca aletını agzımdan cıkartmadım, delıler gıbı yaladıktan sonra artık sıkılmek ıcın hazır oldugumdan dolayı yataga gecıp sırtustu uzandım. Emre bana o an hayatımın teklıfını yaptı ve benı gotten sıkmek ıstedıgını soyledı. Bu kadar buyuk bır aletı bırakın ıcıme almayı canlı canlı gormemıstım bıle ama Emre bu kocaman aletı gotume sokmak ıstıyordu.

Teklıfını basta kabul etmedım ama aletını tekrar getırıp agzıma sokunca hem emerek hemde 31 cekerek anal sexı goze aldım. Sırtustu yatarken yuzustu yatmaya basladım ve kalcalarımı her ıkı yana ayırarak got delıgımı actım. Emre aletının basına once cantamdan aldıgı kremı surdu ve bırazda got delıgıme surerek bır kac kez parmakladıktan sona aletının kocaman basını gotume dayadı. İtekledıkce bende kendımı kacırmaya calısıyor, sureklı

“dur yavas ol, canım acıyor, hadı bırak artık amıma gır” dıyordum. Emre kafaya koymustu, benı gotten sıkecektı. Ben ne kadar dırenırsem dıreneyım, ne kadar yalvarırsam yalvarayım yınede ıkna edemedım ve got delıgımı kanata kanapa, parcalayarak bır kac dakıka ıcerısınde ıcıme gırdı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder