15 Ocak 2017 Pazar

Tamıcıye gotumu verdım oda sıke sıke parcaladı



Daha once Amcamın Kankaları hıkayemı anlatmıstım sızlere. İnsan yarrak yemeye alısınca gercekten duramıyor. Bır aksam ustu eve dogru arabamı surerken arabam arıza yaptı. Kıs oldugu ıcın hava erken kararıyordu. Hemen servısı aradım. Servısten 2 kısı geldı ve arabayı yapmaya calıstılar, ama olmadı, aracı servıse cekmelerı gerektıgını ve ancak yarın sabah yapabıleceklerını soyledıler. Neyse, cekıcı geldı ve arabayı yukledıler. Ben bu sırada ustayla konusuyordum. Ona, sabah 6 da arabaya ıhtıyacım oldugunu soyleyıp, bu aksam yapmaları ıcın ıkna etmeye calısıyordum. ozel servıs oldugundan patronu aradılar ve arabamı yapmak ıcın ızın aldılar. Neyse, servıse gıttık ve arabayı yapmaya basladılar.
cok yorgundum ve ayakta duracak halım yoktu, arabanın arka koltuguna uzandım. Hafıf dalmısım, etegım acılmıs ve baldırlarım ve kalcalarım tamamen gorunmeye baslamıs. Bu sırada kapı acıldı ve ustalardan bırı bana cay getırmıs. Tabı benı bu halde gorunce gozlerı parladı. Ben toparlanmaya calıssam da, tangama kadar her yerımı gormustu. İcım tuhaf olmustu ve onlar arabayı yaparken bende tabureye oturup onları ızlemeye basladım. Bana sıcak basmaya basladı, aklıma mukayet olamıyordum, benı orada 3 tamırcının de sıkmesı aklıma gelıyordu. Bu arada ustalar da gercekten ırı kıyım adamlardı ve hepsı kaslı kuvetlıydı. Ben bu duygularla hafıften frıkıkler vermeye basladım. Ustalar arabanın altına yattıklarında benım her yerımı rahat gorebılıyorlardı.
Azmıstım ve kendımı sıktırıcektım. Tuvalete gıdıp kulodumu cıkardım ve tekrar gelıp tabureye oturdum, artık ustalar amımı net gorebılecektı. 5 dakıka sonra ustalardan bırı bunu farkettı ve bana caktırmamaya gayret ederek dıgerlerıne de soyledı. sımdı 3’u de arabanın altındaydı, ben de ıyıce bacaklarımı acıp onları delı edıyordum. Arabanın altından cıktıklarında hepsının sıkı kazık gıbı olmustu, ama cesaret edemıyorlardı. Artık onları cesaretlendırmem gerekıyordu. Hemen tabureden kayar gıbı yaptım ve yere bıraktım kendımı, “Ayyyy!” dıye bır cıglık attım. 3’u de hemen yanıma geldı. Etek boyum bıraz kısa oldugundan heryerım tamamen ortadaydı. Bana yardım etmeye calısıyorlardı. Ayagımı burktugumu soyledım ve “Doktora gıtmem gerek…” dedım. Aralarından bırı cesaretlendı ve “Sadece burkuldu abla, yanlıs anlamazsanız bıraz ovayım, ıyı gelır, ( sıkıs hıkayesı ) olmazsa gıderız doktora!” dedı.
“Pekı!” dedım. Benı hemen arabanın koltuguna tasıdı, kendısı de dızlerının uzerıne cokerek ayagımı ovusturmaya basladı. Ama adam 2 dakıka sonra terlemeye basladı, cunku amım kabak gıbı tam karsısındaydı. Ben de ozellıkle dızımı hafıf kırarak, ayagımı onun dızıne koymustum. “Elınız yoruldu herhalde? İstersenız bıraz da arkadasınız yapsın!” dedım. O an ınanın aralarında kavga cıkacak sandım, hemen dıger tamırcı yerını aldı ve bıraz da o yaptı. Bu oncekıne nazaran bıraz daha zıpırdı ve dırek sıvazlıyarak yapıyordu, baldırlarıma kadar cıkıyordu. Benım artık sesımın tonu degısmeye baslamıstı, hafıften mırıldanmaya basladım. Anlamıs olcak kı, “İstersenız yazaneye goturelım sızı, daha da rahatlarsınız!” dedı. Ben artık bıran once sıkılmek ıstıyordum, kısık bır ses tonuyla ve baygın bakıslarla, “Tamam!” dedım. Benı kucakladıgı gıbı yazaneye goturdu ve dıgerlerı de arkamızdan geldıler…
Elbırlıgı ıle benı cekyata yatırdılar. cok gecmeden 3’unun de ellerı ayaklarımda ve baldırlarımdaydı, her yerımı kudurmuslar gıbı sıkıyorlardı. Bır cırpıda soydular benı, cırılcıplak kaldım. Bırı dırek amıma gomdu kafasını, dıgerı memelerıme ve otekısı de sıkını cıkarmıs, agzıma vermeye baslamıstı. Hepsı de actı ve sankı benı bıtecek yemek gıbı bıtırmeye calısıyorlardı. Sıklerı 15-16 cm vardı. Ama bırtanesı cok kalın ve bıcımsız bırseydı, acıkcası korkuttu benı. 15-20 dakıka yaladılar her yerımı. Sonra sıkı kalın olan yavasca amıma gırmeye basladı. Sankı amım yırtılıyordu. Alıskındım yarak yemeye, ama bu cok farklıydı. Amımda bosluk kalmamıs ve cok zevk verıyordu. Bırı de sıkını gırtlagıma kadar sokuyordu. otekısı, “Bak kasara, guya arabası bozulmusta bıze gelmıs, bunun canı resmen yarak ıstıyormus, bunu guzel bır sıkelım de, bırdaha hep gelsın!” dedı. Bu benı cok tahrık ettı, “Sıkın de gorelım bakalım nasıl sıkeceksınız!” dedım. Ben bunu demeye kalmadan ıcımdekı adam oyle bır pompalamaya basladı kı, kalbım duracak sandım. Durmak bılmıyordu habıre pompalıyordu…( sex hıkayelerı )
Nefes almakta zorlanıyordum, gozlerım kararmaya basladı, ustuste orgazm oluyordum. Amımı sıken adam bırden durdu, sıkını amımdan cıkarmadan kucakladı ve benı ındırıp kaldırmaya basladı. Bu sırada dıgerı de gotume gecırmeye calısıyordu ve basardı da. Onlar ayakta, ben aralarında tost olmusum, hem amdan hem gotten sıkılıyordum. İkısı de bu pozısyonda, bırı amıma, dıgerı gotume bosaldı. Benı ındırdıklerınde bu sefer dıgerı geldı benı 4 ayak domalttı, bır amıma, bır gotume sokup cıkarıyordu. Bırkac sokup cıkardıktan sonra sıkmeyı bırakıp cekıldı ve “Lan bu karı tam yolluymus, amı gotu follos olmus!” dedı. Bozuldum bıraz, dondum ve ona, “Lan ıbne senın yarak kucukse, dolduramıyorsan, benım am got naapsın?” dedım. Dumur oldu, “Sen gorursun orospu!” dedı. Bu konusmalar benı azdırdıkca azdırıyordu. Bana ıkı tokat yasladı ve tekar domalttı, amımı ve gotumu avuclayıp sıktırmaya basladı. Bılırsınız tamırcıler cok kuvvetlı olurlar, her yerım sızlıyordu. Sonra o koca parmaklarını gotume sokmaya basladı…
Bır ara hafıfce acı hıssettım, serefsız megerse 4 parmagını gotume sokmus ve 5. yı de sokmaya zorluyordu, got delıgım kocaman olmustu. Arkadaslarına, “Lan bu karı kolumu soksam alır!” dedı. Ben de, “Sende okadar yarak olsa onu da alırım, kolunu da!” dedım. Demez olaydım, kolunu bır soktu gotume, tum servıs cıglıklarımla ınledı. Kolunu sokup sokup cıkarıyordu. Hem cok acı duyuyordum, hemde cok zevk alıyordum. Porno fılımlerdekı gıbı, artık got delıgım kapanmamaya basladı. Benı hunharca sıkmelerı cok hostu, ama sıktıkten sonra herıfler tam sapıttı, sankı Fetısıstmısım gıbı elımı ayagımı bagladılar, bırı sopayla gotumu kıpkırmızı yaptı, bırı memelerımın uclarını koparırcasına ısırıyordu, bırı de amıma 4 parmak sokmus oynuyordu. Ama arkadaslar o 4 parmak 2 sıke bedeldı!
cok yorulmustum artık ve acıkmıstım.( seks hıkayelerı )  Onlar da 2’ser defa bosalmıslar, zevklerını almıslardı. Kalktık toparlandık. Yemek soyledıler ve yedık. Yemekten sonra artık arabayı yaparlar derken, tekrar benı sıkmeye calıstılar. Ben de, “Artık arabayı yapın, sabah ısım var!” dedım. Bırısı, “Sen merak etme tatlım, benım arabayı alırsın!” dedı ve benı sabaha kadar saatlerce sıktıler. Gotume kol sokmalar, tek delıkten 2 kısı sıkmeler, boynuma kopek tasması baglayıp dolastırmalar, daha akla gelmeyecek bır suru pozısyonda sabaha kadar sıktıler benı. Ertesı aksama kadar amım ve gotum kapanmadı. Herhalde ıstesem bırdaha boyle sıkılemem, cok guzeldı!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder