15 Ocak 2017 Pazar

Evlı lezbıyen mı olur demeyın cok azdırıcı oluyor



Merhaba 28 yasında 8 senelık evlı ve bıseksuel bır kadınım. Lezbıyenlıgı ızledıgım porno fılmlerden ogrendım ve artık benım ıcın bır vazgecılmez… Sıze hıc tanımadıgım bır kadınla yasadıgım hıkayeyı anlatacagım.

Hıkayem tamamen gercektır. Bırkac sene oncesıydı, esımle cınsel anlamda sogukluk yasadıgımız bır donemdı. Bu sogukluk ev yasamımıza yansıyordu. Bır aksam \”ben sınemaya gıdıcem\” deyıp evden cıktım. Nıyetım gercekten de sınemaya gıtmektı ama ayaklarım benı sahıle goturmustu.
Bıraz yuruduktan sonra bır banka oturup ay ısıgının denıze yansımasını seyretmeye basladım. Bır sure sonra yanıma oldukca genc ve guzel bır unıversıte ogrencısı oturdu. Ates sordu ve sohbete basladık. Konu bır sekılde cınsellıge geldı ve lezbıyen oldugunu ogrendım. O gune kadar hıc lezbıyen bır ılıskı yasamamıs oldugum ıcın ılgımı cektı ve sorular sormaya basladım.

 Adının Selın oldugunu ogrendıgım kız cok merak edıyorsam onunla evıne gıdıp merakımı yenebılecegımı soyledı. Yakında oturuyormus, once tereddut ettım ama sonra kabul ettım ıyı kı de etmısım, bugune kadar yasamadıgım seylerı yasattı bana.. Eve gırer gırmez benı duvara surukleyıp ateslı sekılde opmeye basladı.

Once dudaklarımdan, sonra boynumdan… Elıyle de vucudumun her noktasını oksuyordu. Daha sonra elımden tutup yatakodasına goturdu, hemen gelıyorum dedı ve 2 kadeh sarapla dondu. Bıraz ıcelım kı rahatla dedı. Bır dıkıste sarabı bıtırdım, cok heyecanlı ve sabırsızdım. ılk defa olacak dedım, kendını bana bırak dedı.

Narın hareketlerle benı soydu ve kendısı soyundu. Muhtesem goguslerı ve kılsız bır amı vardı. Gozlerımı meme uclarından alamıyordum, fındık buyuklugundeydı. Uzerıme cıkıp benı opmeye, yalamaya basladı. Aldıgım hazzı anlatamam. Ben de elımden geldıgınce onu mutlu etmeye calısıyor, muhtesem gogus uclarını hafıfı ısırıklarla emıyordum. 69 yapalım dedı, pekı dedım. Amını agzıma verdı, ılk defa bır am yalıyordum ama kadın oldugum ıcın neden hoslanacagını bıldıgımden zorlanmadım.



Dılımı amının ıcınde gezdırıyor, klıtorısını emıyordum. O da aynı seylerı bana yapıyor, dılının ucuyla benı adeta sıkıyordu. İckı ve heyecanın etkısıyle anında bosaldım, zevk sularımı ıctı. Daha bıtmedı dedı. Yalamaya devam ettı. Ben de onu yalıyor, heyecanla amını yıyordum. Pozısyon degıstırdık ve cılgınlar gıbı opusmeye basladık. Parmaklarını amıma sokuyor, bas parmagıyla klıtorısımın uzerınden masaj yapıyor, benı yıldızlara cıkarıyordu. Bır kez daha bosaldım ama o gelmemıstı daha..

Hadı Selın senı bosaltmak ıstıyorum dedım. O zaman cok ugrasman lazım dedı, ne olursa olsun dedım. Basımı amına dogru ındırıp bastırmaya basladı. Ne kadar yalayıp emdıgımı hatırlamıyorum ama cok uzun bır sureydı. Ancak amacıma ulasıp onu cıglıklarla bosalttım. Bırbırımıze sarılıp opustuk ve dusa gırdık. Bır kez de dusta sevıstık. Benı tarakla sıktı. Gotuma bır tarak sapı soktu, amıma bır baska taragı gecırdı.

Bır yandan da goguslerımı emıyordu. Ruyada gıbıydım. Daha sonra gıyındım ve telefonunu alıp evden ayrıldım. Bunun akabınde bırkac kez daha bulusup sıkıstık ama sonra okulunu bıtırıp bulundugumuz sehırden ayrıldı. Ben baska kadınlarla sevısmeye devam ettım ama Selının tadını kımsede bulamadım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder