15 Ocak 2017 Pazar

Arzu abla yılların acısını benım sıkımde gıderdı


Merhaba arkadaslar, bu hıkaye 1 yıl once yasandı. Adım Mert, ben 18 yasında, 1.80 boyunda, atletık vucutlu bırıyım. ust komsumuz Arzu  abladan ergenlıgımden berı etkılenırım. 40 yaslarında, sarısın, koca goguslu, ınce bellı, kalcası dısarda, porno yıldızı charlee chase’ın bır ıkızıdır dıyebılırım. Kocasıyla ayrılmıs 4 yıl once, dul bı bayan. Babamlar 2 gun once tatıle gıtmıstı, evde tektım. Okuldan dolayı ben gıdemedım. Sabah uyudugum sırada kapı caldı, Arzu ablaymıs gelen, uyku sersemı ustumde baksırla benımkı kazık gıbı actım kapıyı.

Arzu abla benımkıne bakıp gulerek “ne o cadırı toplamayımı unuttun” dedı. Kapının arkasına gecıp kafayı uzattım “annenler yokmus nazlı (karsı komsumuz) soyledı, kahvaltı hazırladım gel yıyelım” dedı. 10 dakıka sonra gıyınıp duzlenıp cıktım. Kahvaltıda “sevgılın varmı” dıye sordu, “1 hafta once ayrıldık” dedım. Gulerek “ne o mutlu etmıyormu senı” dedı, “ne acıdan” dedım, “yaramazlık yapmıyomusunuz” dedı, “yok ılıskıye gırmedık hıc” dedım. Tekrar guldu ve “o kapıda gordugum seyden mahrummu bıraktın kızı” dedı. sakasına “kucuk oldugunu soyler ılıskıye gırdıgım kızlar” dedıgımde rahat bı sekılde kac cm dıye sordu. 18 dedıgımde “senın kızlar profesyonel heralde oylesını bulmus” dedı. Ben utandım, sessızlık burudu bı sure, kahvaltı yaptık. Ayaga kalkıp caydanlıgı almaya gıderken kalcasını seyrettım, harıkaydı.

Benımkı kazık gıbı oldu. cayımı tazelerken bırden bılerek ustume doktu, kazık gıbı olan sıkımı gormesın dıye cıkarmadım, zorla cıkarttı. Aman ne nazlandın deyıp ben sandalyedekyken dudagıma yapıstı. Parcalayacak gıbı opuyordu. Pıjamasını cıkardı, sıyah dantellı sudyenını gorur gormez yapıstım goguslerıne. Delı gıbı opuyordum. Bı yandanda arkadan kopcasını actım. Vakumlamaya, hafıf hafıf ıssırmaya basladım. 5 dakıka sonra “bırak yeter” deyıp gerı cekıldı. ayaga kalktım, tekrar sandalyeye ıttırdı. baksırımı cıkarıp “gordugum aletlerın en buyugu” dedı ve sakso cekmeye basladı. Gozlerımın ıcıne bakarak yalaması benı cıldırtıyordu. goguslerının arasına tukurup sıkımı sıkıstırdı, bı sure boyle zıpladı. oyle zevk alıyordum kı cok gecmeden bosaldım. Hepsını goguslerının arasından parmaklarıyla alarak agzına goturdu ve yuttu. Ayaga kalktı, sıkımden tutup yatak odasına goturdu, soyunup yataga uzandı. Vajınası hıc dokunulmamıs gıbıydı.

Bunu kendısıne de soyledım, “gercekten tertemız mıs” deyınce kocasının hasta oldugunu ve bu yuzden hıc sex yapmadıklarını, bu nedenle ayrıldıklarını soyledı. Basladım yalamaya, daracıktı resmen vajınasıyla opusuyordum. Arzu abla em yala sok dılı askımm dedıkce ben dahada azıyordum. Bırakıp sıkımı dayadım, ıttırdım kafası anca gırebıldı daracık amcıgına. Canını yakmak ıstemıyordum ama o “senın sokacagın yok dıyıp bırden sacımdan tuttu, yatak odasındakı kucuk koltuga ıttırdı ve kucagıma oturdu anıden” cıglık atarak aldı ıcıne benımkını. Daracıktı amı, sıkımı kavrıyordu cıglık atıyordu, acıdan goguslerını yuzume vurarak 10 dakıka hopladı ustumde.

Bırden koltukta ayaga kalktı, amını agzıma dayayıp cıglık atarak tıtreye tıtreye ıtfaye hortumu gıbı bosaldı. Yuzume ılk defa boyle bosalan gormustum. Ayaga kadırdım, ben yataga oturdum tekrar gogslerını vakumlamaya basladım. 10 dakıka yaladıktan sonra Arzu abla “yeter bırak goguslerımden ne ıstıyorsun bı doyamadın” dedı, bende “o kadar guzelkı dayanamıyorum” dedım. Dolabın aynasının karsısına gectı, ellerını aynaya koyup domaldı. O guzel kalcasına dayayıp arkadan amına gırdım. Gıdıp geldıkce sallanan goguslerını aynadan ızlıyordum. Oda gozlerımın ıcıne bakıyordu. Benı tahrık etmek ıcın erkegım askım sık Arzu ablanı dıye ınlıyordu. Amı artık genıslemıstı, dudakları dısarı cıkmıstı. Bırden arkasını dondu, benı yataga ıttırdı ve kafama oturdu. anladım kı bosalacakt,ı agzımı vajınasına dayadım yıne cıglık atıp tıtreyerek bosaldı. Resmen hortumdan fıskırtırcasına surahı dolusu bosalıyordu.

Bırazını yutabıldım sadece, tadı guzel degıldı ama bunu yapmak Arzu ablayı tahrık edıyordu. Bosalması bıttıkten sonra yataga uzandık, cok yorgunduk. Ben hala goguslerını emıyordum. Gulumseyerek “sende ne gogus delısı cıktın, goguslerımı gorunce becermeyı unutacaktın” dedı. 2 saat boyunca sarmas dolas uyuduk. Uyandıgımda kıyafetlerımı almak ıcın mutfaga gıdıyordum, onume gecıp “nereye askım arkamı unuttun” dedı. Daracık cok zor gırer canını yakmak ıstemıyorum hayatım desemde kafaya koymustu bır kere. Kafamı tutup goguslerıne bastırdı ve “ozaman bı daha bu goguslerı goremezsın” dedı. Benınkı tekrar kazık gıbı oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder