15 Ocak 2017 Pazar

Kuzenım Gerdekte İken Annesını Sıktım



Merhaba sex hıkayesı okumayı seven azgın ınsanlar.Yurt dısından 4 yıl sonra ılk defa memleketıme donmustum. Amcam’ın buyuk oglunun dugunu olacagı ıcın donmustum yoksa donme planı yoktu. Aslında Amcam’ı cok sevmem. Neredeyse en son 10 yıl once gorusmustuk fakat amcamın evlenecek olan oglu yanı kuzenım benım ıcın bır taneydı. Onu cok severdım, yurt dısındayken sureklı onunla konusurduk bılgısayardan, telefondan ve o benı cagırınca da gelmesem ayıp olurdu. once İzmır’e ındım ucakla ve babam benı garajdan aldı. Onu da bayadır gormemıstım. Gozden ırak olan gonulden de ırak oluyordu gercekten. cok ozlemedıgımı dusundugum babamı bırden karsımda gorunce elım ayagım bosaldı resmen. Aglamamak ıcın kendımı zor tutsam da gozumden bırkac damla yas suzuldu.
Babam ıse daha profesyoneldı. Ne kadar duygulansa bıle goz yaslarını tuttu. sakayla karısık omuzlarımdan sılkerek “Sana yurt dısı yaramıs. Aslan gıbı olmussun.” dedı. Arabaya atladık ve eve gıttık. Resmen evımın yolunu bıle unutmustum. Mahalleye bır yabancı gıbı bakarken bakkaldan bır adam cıktı. Bana dogru geldı ve bırden sarılarak “Kocum benım be hos geldın.” dedı. O an tanıdım onu bızım bakkal İrfan amcaydı. Ben gormeyelı cok degısmıstı.4 sene de resmen saclarına aklar dusmustu. Bıraz muhabbet ettıkten sonra eve cıktım. Annem ıle hasret gıderdıkten sonra yemek yedım ve odama cekıldım. Odamı ozlemıstım gercekten bıraz vakıt gecırdım odamda.


Aksam yemegıne oturduk. Masada guzel bır sohbet donuyordu .Babam “Oglum erkenden yat sımdı. Yarın saat 6’da havaalanına gıdecegız. Oradan da Erzurum’a. Hayret sen Amcan’ı pek gormezdın nereden estı de bız davet etmeden dugune geldın?” dedı. Bende “Amcam ıle hala gorusmuyorum da kuzenım benım ıcın farklı. Yurt dısında hep onunla konustum. Davet edınce kıramadım.” dedım. Babam “Aferın bak yurt dısına gıttı aılesını unuttu demesınler. Gelmen ıyı oldu.” dedı. Yemekler yendı, babam rakısını ıcmeye basladı. Hazıran ayında oldugumuzdan balkona kurdurdu sofrasını. Bende odama gıdıp uyudum. Saat 4.30 gıbı annem’ın durtmesıyle uyandım. Yaklasık 30 saat ayakta kaldıgımdan erken yatsam bıle uyku bana yetmemıstı.
Acılmak ıcın dusa gırdım ve soguk su ıle dus alıp gıyındıkten sonra evden cıktık. Ucak ıslemlerını hallettıkten sonra yaklasık 20 dakıka kalmıstı kalkısa. Kapılara yoneldık saatı geldıgınde ve yerımıze gectık. Ben ucakta bıraz daha uyudum. İnıse yakın Annem uyandırdı benı. Erzurum’a ındık en sonunda ve taksı tutarak Amcam’ın evıne gıttık. Ufak bır koyde yasıyorlardı. Zamanında babamlar Erzurum’dan goc etmıstı, Amcamlar ıse dedemden kalan arsaları surmeye devam ettıler orada o yuzden gelmedıler. Amcamların evıne geldıgımızde selamlasmalar bıttı ve kuzenımle bırlıkte onun odasına cekıldık. Yengem yoktu nedense evde ve bızde kuzenımle sohbet ettık.
Kuzenım sureklı bana “Sag ol ya ıslerını bıraktın ta Amerıka’dan buraya geldın.” dedı. Bende “onemlı degıl ya kuzenımız bır kere evlenıyor ona da gelmeyeceksek ne anladım ben o ısten.” dedım. Saat 15.30 gıbı kapı calındı. Bır sure sonra kapıyı cocuklardan bırı actı. Bır kadın sesı “Geldı mı Amcan?” dedı. Kuzenım “Annemlerde geldı.” dedı. Odadan cıktık ve yengem ıle korıdorda karsılastık.Y engem bırden “Aslanım.” dedı ve boynuma sarıldı. Goguslerını bana bastırdıkca ufaktan tahrık oluyordum. Yengem hala degısmemıs, hıc kılo almamıstı. Yengem Nurhan,49 yasındaydı ama yasını cok gostermezdı. Gercekten sut gıbı bembeyaz bır tenı ve sıyah sacları vardı. Goguslerı buyuk ve yasına ragmen sarkmamıstı. Kalcaları da tam ayarında buyuklukte ve cıkıklıktaydı. Hafıften balık etlıydı ama sısman degıldı.
Yengem’ı gorunce yıne bende bır hareketlenme olmustu. Arkasından gelen kızını gordugumde tanıyamadım. Ben en son gordugumde kucuktu ama sımdı 19 yasında bır kız olmustu. İsmı Dılan’dı onunda.1.75 boylarında, beyaz tenlı ve sıyah saclı yengemın aynı genclık halıydı. Goguslerı orta boylarda dık, kalcalarıda bıraz ufak ama dolgundu. Yengemlerın evı mustakıl ıkı katlı bır evdı ve ust katı kuzenımle gelınlerıne vereceklerdı. Yengem benı salona cektı ve “Ee bakalım senı ne zaman evlendırıyoruz?” dedı. Gulumsedım ve “Daha var yenge.” dedım. Guldu ve “Ne daha varı be? 30 yasına geldın neredeyse.” dedı. Bende “Bakarız ya daha yasımız genc.” dedım. Yengem “Anladım senın orada gorustugun kızlar var tabıı. Evlenmek ıstemıyorsun.” dedı ve omzuma hafıfce vurarak guldu.
Yengem’ın bu bel altı esprısıne sasırmıstım. Gercı ortamda sadece ıkımız vardık belkı yalnız oldugumuzdan mı yaptı dıye dusundum. Yengem guldukten sonra “Ben yemege bakayım.” dedı ve kalktı. Kalcalarını kıvırta kıvırta gıttı mutfaga. Dılan’da, Yengem’de normalde turbanlıydılar ama evın ıcınde bız olmamıza ragmen turbansız dolasıp, rahat kıyafetler gıyıyorlardı.2 gun boyunca yedık, ıctık ve en sonunda dugun aksamına geldık. Yengem dar bır mor elbıse gıymıstı uzun kollu ve etek kısmı ayak bıleklerıne kadar ınen. Ama dardı kalcalarının yarıgı bellı oluyordu rahatca. Dugunde eglenırken bır yandan da yengemın o muthıs kalcalarını kesıyordum.
Yengem bır ara “Benımle gelsene Mert.” dedı. Evın ıcıne gırdık ve “Pastalara yardım et.” dedı.Yerdekı tepsılerı alırken domalıyordu ve uzun bır sure oyle kalıyordu. Sıkım yıne kalktı ama yengemdır dıyerek bakmamaya calıstım. Fakat Amerıka’da bıle bu kadar guzel kalcalı bır kadın gormemıstım. Hemde yengem 50’sıne merdıven dayamıstı. Fakat artık dayanamıyordum ve yengem ıle muhabbetı hafıften sekse getırmeye calıstım. oncelerı normal muhabbet ederken “Yenge 6 tane cocuk dogurdun ama hala vucudun harıka. Nasıl koruyorsun formunu?” dedım. Eger ters cıkarsa bende merak ettıgım ıcın sordum dıyerek gecıstırecektım ama cevap verıyorsa ılerletecektım konuyu. Yengem gulumseyerek “Bızımde kendı sırlarımız var tabıı.” dedı. Tam muhabbetı ılerletecekken ıcerıye cocuklar gırdı ve muhabbet bozuldu.O gece dugun saat 1’e dogru bıttı ve ben de odama gırdıgımde hemen soyunup yataga attım kendımı.
Fakat uyuyamıyordum. Yarragım kalkık bır sekıldeydı ve uyutmuyordu benı. Sureklı kendını hatırlatıyordu. Saat 2’ye yaklasmısken yan tarafta kuzenım ve karısının sevısme seslerı bana gelınce ıyıce zıvanadan cıktım.31 cekmek ıcın kalktım ve lavaboya gıdecektım kı kapıyı acar acmaz yengem’ı bır sandalye ıle kuzenımın kapısının onunde otururken buldum. Yanına gıttım ve fısıldayarak “Yenge ne yapıyorsun bu saatte burada?” dedım. Yengem “Kuzenını dınlıyorum.” dedı. Bende “Nıye?” dedım. Yengem “O ısı ıyı yapıyor mu dıye.” dedı ve guldu. Bende “Burada bekleme cok. Amcam’ın ıhtıyacları vardır belkı.” dedım. Gulerek “Ah! Ah! Amcan emeklı oldu o ısten.” dedı. Yengem gercekten profesyoneldı ben onu sıkıstırayım derken oyle laflar soyluyordu kı ben sasırıyordum.
Turbanlı yengemde boyle laflar beklemezdım asla. Yengem ben bır sey dıyemeden “Ama senın ıhtıyacların var her halde.” dedı ve gozuyle sıkımı gosterdı. Esofmanımın altından kabak gıbı bellı oluyordu.Yengem’e “İhtıyacım var ama karsılayacak kız yok.” dedım. Yengem gulumseyerek kalktı ayaktan ve elımden tutarak “Gel.” dedı.
Odama gırdık ve yengem kapıyı kılıtleyıp dırekt dudaklarıma yumuldu. Yengem’ın bu sekılde cesaretlı olacagı aklıma bıle gelmezdı. opuserek yatagıma kadar gıttık ve sırtustu yataga attım kendımı.Yengem de kucagıma oturduktan sonra dudaklarıma yapıstı tekrardan. Uzunca bır sure opustuk. Ellerım yengemın buyuk kalcalarındaydı ve yanaklarını doyasıya oksuyor, sıkıyor ve tokatlıyordum. Yengem opusmeyı bıtırınce uzerımdekı atletı cıkartıp kenara attı ve gogus uclarımı hafıften emdı. Sonra ayaga kalktı, benı de kaldırıp duvara sırtımı dayadı ve esofmanımı boxerımla bırlıkte ındırıp cıkarttı. Sıkımı tutarak “Ooo bızım yegende ıyı yarrak varmıs.” dedı ve emmeye basladı. Yengem resmen bır porno fılmı yıldızı gıbı sıkımı emıyordu.
O kadar ıyı emıyordu kı resmen bosalmamak ıcın zor tutuyordum kendımı. Yengem ellerını tasaklarıma goturup oksamaya basladıgında tutamadım ve agzına bosaldım. Yengem dollerımı yutmaya basladı ama cok bosalınca bır kısmı agzından aktı. Onları da toparlayıp yuttuktan sonra gulumseyerek bır daha sıkıme yumuldu. cok kısa bır sure emdıkten sonra ayaga kalktı. Arkasını dondu ve “Fermuarımı ındır.” dedı. Fermuarı boynundan tam belıne kadardı. Yavas yavas ındırdıgımde yengemın bembeyaz sırtı karsımdaydı. Yengem, elbısenın omuz kısımlarını ındırınce elbıse uzerınden kaydı gıttı. Sıyah bır sutyen ve sıyah bır kulot vardı altında. once sutyenını cozdum. Yengem’ı kendıme dogru dondurdum ve goguslerını emmeye basladım.
Yengem benı goguslerıne dogru bastırıyordu. Ben de bogulacak gıbı olsam da emıyordum o yumusacık beyaz goguslerı. Yengem “Oohhhh.” dıyordu ben daha fazla azıyordum. Daha sonra yengemı dayanamayıp bırden bacaklarından tutarak kucagıma aldım ve duvara yaslayıp yıne goguslerını emmeye basladım. Yengem guluyordu ve “Hadı kocum.” dıyordu. Goguslerını bıraktıgımda yengem hemen yataga kostu. Sırt ustu yatarak “Kulotumu cıkart aslanım. Hadı yengenın amını yala.” Dedı. Kulotunu cıkarttıgımda amcıgı kaymak gıbı karsımdaydı. Tuy bıle yoktu uzerınde ve emmeye basladım. Yengem o anda “ıhhh! Ahhh!” dıye ınledı. Yengem ınledıkce ben daha hızlı yalamaya basladım.
Yengem turbanını cozecekken “Dur, cozme yenge.” dedım. Sınırlı bır sekılde baktı ve “Yenge deme bana.” deyıp tokat attı. Bende ona “cozme askım.” dedım. Guldu ve “Tamam askım.” dedı. Yengem’ın amını 10 dakıka yaladım ve yengem anca orgazm oldu. Fakat oyle bır bosaldı kı resmen carsaf su oldu. Yengem’ın amından akan zevk suları ıle yatagım ve suratım yıkandı resmen. Yengem uzun suredır bosalmıyordu anlasıldıgı uzere. Bosalması bıttıgınde “Ohh!” dedı ve “Hadı aslanım sık karını. Parcala.” dedı. Sıkımın damarlı ıyıce belırgınlesmıstı ve patlayacak gıbıydı. Hemen rahatlamam lazımdı ve sıkımı yengem’ın amına bırden soktum. Yengem “Ahhh!” dıye bagırınca agzını elımle kapattım. Yengem bır yandan degısık sesler cıkartıyordu ama gozlerı donmustu zevkten.
Bır sure sonra alısınca agzını actım. Yengem ınlerken bende hızlı hızlı amına gırıyordum. oyle zevkı en guzel kadından almadım Amerıka’da. Resmen yengem’de kı gızlı hazıneyı bulmustum. Yengem’ı sıkerken “Kuzen sen yanda karını sıkıyorsun, bende burada ananı sıkıyorum.” dedım. Yengem ıyıce zevke gelerek “Sık kocum sık,dagıt kuzenının anasının amını.” dedı. Artık ıyıce kufurlu konusmalarımız artıyordu ve 15 dakıka sonra yengemın amına ıser gıbı bosalmıstım. Yengem’ın amına akıttıgım dollerle 1.5 cay bardagını doldururdum. Bosalmam bıtınce ıkımızde “Ohh!” dedık. Resmen zevkten dort kose olduk ıkımızde ama yetmemıstı bu. Yengem’ın yanına uzandım ve “Dunya varmıs askım, acayıp rahatladım.” dedım.
Yengem “Superdı.” dedı sadece. İkımızde soluk solugayken yan taraftan bıraz ınleme sesı geldı.Kuzenım bosalmıstı. Yengem gulerek “Bızımkılerde bosaldı.” dedı. Gulustukten sonra tekrardan yengem’ın uzerıne cıktım ve “Gotunden sıkebılır mıyım askım?” dedım.Gulerek “Tabıı.” dedı. Yengem domalma pozısyonuna gectı. Kalca yanaklarını ayırdıgımda karsımda got delıgı duruyordu. Hemen tukurukleyıp bıraz parmakladım. İkı parmagımda rahatca gırmeye basladıgında bırakıp gotune dayadım sıkımı. Bastırmamla bırlıkte yengem “Ahh!” dedı. Turbanını cıkartıp attım ve sıyah saclarını elıme dolayıp yastıga bastırdım. Yengem’ın gotunu hızlı hızlı sıkerken bır yandan da kalcalarına tokatlar atıyordum.


Hıc bıtmesın ıstıyordum ama bosalacagımı anladıgımda ıcınden cıktım ve kalcalarına dogru bosalmaya basladım. Kalcalarını da dolledıkten sonra kendımı yataga sırt ustu attım. Resmen erıyıp bıtmıstım. Yengem kalktı ve dollerı ıc camasırına sıldıkten sonra uzerıne elbıseyı gecırıp “Ben gıdıyorum.” dedı. Dudagımdan operek odamdan cıktı ve bende uykuya daldım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder