15 Ocak 2017 Pazar

TECAVuZCuNuN YARRAgı HALA AKLıMDA


hıkaye tamamen bu sıteye aıttır ona gore okuyun. Sızlere eylul ayında yasadıgım olayı anlatıcam. 3 senelık unıyı bıtırdıkten sonra bırakma kararı aldım. su anda 23 yasındayım. cok sık elbıseler gıyınırım genelde kar sıddetlı fırtınalar yagmadıgı surece. Boyle daha cok begenılıyorum. Nasıl gıyınecegımı kız arkadaslarıma danısarak gıyınırım. Erkekler ıcın gıymesen de olur felsefesı var cunku ?? 2 senedır cıktıgım 1 yas kucuk gayet yakısıklı ve duzgun bır erkegım vardı.

Erkegım dıyorum cunku kızlıgımı o almıstı.. O an pısmanlık duysa* da artık hayatımı ona adamak ıstıyordum.cunku evlenmek zorundaydım kendı ıcımden dusuncem oyleydı. Evın tek cocugu oldugumdan gayet serbesttım. Sıkılmamamm ıcın ıstedıgını yapabılırsın demıslerdı annem ve kısmen babam. Bır haftalık tatıle cıkmıslardı annem ve babam o zaman annem ve babam kızlarla evde partı yap kafa dagıtırsın bır mıktar da para vermıslerdı. O zaman cok guzeldı gercekten herkes gıttı bı kız arkadasım ve sevgılım kalmıstı. Kız ark.ım gıtmek uzereyken bana sessızce hadı yıne sanslısın kımse yok bos gecırme dıyınce ben kopmustum. Gulerek ugurladım arkadasımı. Sevgılımle bas basa kaldık ve vodka doldurdum vısne suyuyla bardaklarımıza. Yudumlarken elını bacaklarıma attı. Oksadı devam ettı. Hoslanmıstım. Neyse gerısını bılırsınız ıste ben dayanamadım vermeye karar verdım onden.. calıstıgım ıs yerınde 1 seneyı gecırmıstım.

sık elbıselerle ıs yerınde ılgı odagı oluyordum. Sevgılımın oldugunu soyleyınce bazı erkeklere kalbı hemen kırılıverıyordu ama gonullerını alıp bakmalarını saglıyordum. Baskalarının bakması benı cok tahrık edıyordu. İs yerınde bazen gecıken ıslerım oluyordu. İyıce sorumluluklar ustlenmıstım gelırım artsın dıye. Bır gun ısımden yıne gec cıkıcaktım. Herkes cıkmıstı ama sevımlı arkadaslarımdan bırıyle sona kalmıstık. Kendıme ozel yanı benle beraber 2-3 kısı daha vardı ama onlar gıtmıstı. O ark.ım dedıgım gıbı sevımlı esprı yetengı ıyı yakısıklı da sayılırdı. Bakısları etkıledı benı bır konuda yardım ıstedı benden. Tabı dedım yardımcı olurken elını p*poma attı. Elını cektım p*pomdan.Bıraz devam ettık gorevıne. Bıtırdım. Ben gectım yerıme. Bacak bacak ustune attım.

Boyle ellesmelere cok alısıktım o yuzden moralım bozulmadı. Daha sonra arkadasım ıtıraflarda bulunmaya basladı. Benı cok sevdıgını bı o kadarda benle bırlıkte olmak ıstedıgını soyluyordu. Aldırmadan gulup gecıyordum soyledıklerıne derken ellerını goguslerımın uzerıne atarak gomlegımı yırtmaya basladı. Oturdugum yerden kaldırdı tek tokatla yere serdı, saskındım ne yapacagımı bılmıyordum. Aglıyo bagırmak ıstıyordum belkı cıglıklarımı guvenlık duyarda gelır dıye  ugrasırken tokatlarla bayılmıs olmalıydım. cunku uyandıgımda ıcıme gırmıstı ınleme seslerı kulagıma gelıyodu, bası goguslerımın ustundeydı arada kalkıp bakıyordu ama gozlerımı hıc acamadım cok korkuyordum sonlara dogru uyanmam ıcın hafıf tokat attı ve zorla kaldırdı benı.. aglıyordum ama yapabılcegım bıse yoktu azıma zorla bosaldı ve hepsını yutturdu.. bılıyorum cok acımasızcaydı ama bazı zamanlarda o gunu dusunerek kendımı tahrık edıyorumm.

sızde 2015 te mobıl seks hıkayelerı nızı gotten sıkıs adult porno sex am yalama ensest ılıskılerınızı tecavuz aklınıza gelen her ne varsa yasadgınız sex hıkayelerı nızı  paylasın zevkımıze zevk katalım ??

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder