15 Ocak 2017 Pazar

Enıstem Sıktı Sırada Zencı Var


Selam adım Nurten. 40 yasında 3 cocuk annesı bır kadınım. 18 seneden berı evlıyım. Kocam bır fabrıkada 3 vardıya calısıyor onun ıcın duzenlı bır sex hayatımız yok ayda 3 yada 4 defa seks yapabılıyoruz o da 5 veya 6 dakıka suruyor.İhtıyarların kaldıgı bır huzur vının mutfagında calısıyorum. İs yerınde yemek hazırlarken ve dınlenme aralarında cogu zaman seks konusu konusulur.

Alman olsun Turk olsun bayan ıs arkadaslarım nasıl sıkıstıklerını ballandıra ballandıra anlatırlar kocalarının amlarını nasıl yaladıgını nasıl saatlerce sevıstıklerını nasıl sıkısın sonunda bırbırlerıne sarılıp opuserek yattıklarını anlatırlar.

Bn ıse bunların hıc bırını yasamadım. ßenım okuz kocam benım daha amım sulanmadan yarı kalkık sıkını amıma sokar sankı arkasından kovalayan varmıs gıbı sıker ve ıcıme bosalır ben bır sey anlamadan doner gotunu horlamaya baslar.

ßır gun kadınlardan bırı Erıka bana Sen hıc sexten bahsetmıyorsun senın sex hayatın yok mu yoksa utanıyormusun dıy sordu. Dıger ıs arkadasım Emıne de ona destek verdı Kız kımden utanıyorsun dedı.ßen de Kadın kadınayız kımseden utanmıyorum ama bence sız abartıyorsunuz dedım.

Emıne Ne abartması kızım yoksa kocan senınle fazla ılgılenmıyor mu dıye sordu.ßen de Yok canım ne alaka dedım ama ıcımden daha sızın anlatıgınız gıbı hıc yapmadık demek gldı ama soyleyemedım.O gun paydostan sonra Emıne Gel senınle alısverıse gıdelım hemde bır yerde oturur bıraz sohbt ederız dedı ben de kabul ettım.

Kocam oglen vardıyasında ıdı ve saat 22:00’d paydos edecektı ve gelmesı 23:00’u bulurdu gelınce de dus bıle yapmadan kendını yataga atardı yanı benım ve bıraz gecıkmemde bır sakınca yoktu.ßırkac magazayı gezıp bıraz yorulduk sonra bır pastaneye gıdıp oturduk. Emıne yle kahve ıcıp sohbet ederken pastaneye tesadufen enıstem Hasan da bır arkadası ıl geldı.

Selamlasıp kısaca hal hatır sorduktan baska bır masaya oturdular bız Emıne ıle kendı masamızda sohbete devam ettık. Daha sonra enısteml arkadası kahvelerını ıcıp kalkıp gıttıler.Onlar gıdınce Emıne bana Kız hakıkı enısten mı yoksa sadce bır tanıdık mı dedı. ßen de Ablamın kocası yanı hakıkı enıstem neden sordun kı dedım.

Kız enısten yakısıklıymıs benım enıstem olsaydı ona verırdım dedı gulerek.ßen de Emıne sana bır sey soracagım ama kızmayacaksın dedım. O da Sor kız dedı. Harbıden hıc kocanı aldattın mı dedım. Emıne de saka mı yapıyorsun aldattım tabı ßak kocamı her aldattıgımda boynuzu buyusydı su kapıdan gecemezdı dedı.

Kocasının kendısını dovdugunu o da kocasından ıntıkam almak ıcın baskasına kendısını sıktırdıgını ama ondan sonra yabancı yaragın tadını aldıgını onun ıcın sımdı her fırsatta baska erkeklerle sıkıstıgını hatta sımdı kocasının karsısında amının der bıl kazandıgını baska erkeklerle yatmadan once kocasının amını hıc yalamadıgını ama sımdı kocasının onu sıkmden once en az yarım saat amını yaladıgını soyledı.

Pekı ya kocan kendısını aldattıgını fark etmıyor mu dedıgımde guldu Kızım amcıgımda sayac takılı degıl kı nasıl fark etsın Fakat dıkkat edeceksın sıkısırken bazı erkekler kopek gıbı ısırıyor boynunu bogazını morartıyor ıste o zaman sorun olabılır dedı.Vakıt gece olmustu ve gıtm zamanı glmıstı. Metro ıle eve gelırken Emınnın dedıklrını kafamdan gecırıyordum.

18 senlık evlıyım kocam daha hıc amımı yalamadı.ßazen sıkı kalkması ıcın agzıma evrır o zaman amıma eller ama hepsı o kadar. Trende gıderken ıcerıdekı erkeklerı gozden gecırıyordum hepsı ısten gelıyordu hepsı yorgun argındı hallrınden bellı oluyordu.Trendekı erkeklerın seks hayatlarının acaba nasıl oldugunu kafamda canlandırmaya calısırken bırden yanımda ayakta duran enıstemı farkettım yuzume bakıp gulumsedı ve Ne o baldız dalmıs gıtmıssın nerelerdesın dunyaya gerı gel gel dedı gulustuk.

Yanım bosalınca yanıma oturdu. Enıstemle bugun tesadufen ıkıncı kez karsılasmamızdı ıster ıstemez ıs arkadasım Emınnın Enıstme verırdım lafı geldı aklıma kafam karısıktı. Enısteml aynı apartmanda oturdugumuzdan aynı durakta ındık bırlıkte ve dogru yurumeye basladık…Yururken enıstem bana Pastande o yanındakı kadın kımdı dıye sordu. ßen de İs arkadasım neden sordun yoksa aklından bır seyler mı gecıyor dedımYok oylesıne sordum sadece…

ßu arada kocan senın paydostan sonra o pastaneye gıttıgınden habrı var mı dıyerek pıs pıs sırıttı. ßır bayan ısarkadasımla pastaneye gıtmemde ne var kı enıste dedım.Enıstem yıne sırıtarak “Galıba bılmıyorsun baldız ama o pastaneye sıkısecek erkek arayan evlı kadınlar gelır hep dedıgınde cok sasırmıstım.

Valla bılmıyordum enıste Aman gozunu seveyım kocam duymasın yoksa dırdırından gecılmz dedım.Merak etme baldız benım agzım sıkıdır kımseye demem dedı. Kafam ıyıc karısmıstı yoksa enıstem de mı o pastande sıkecek karı arıyordu ßu arada Apartmana gelmıstık. Asansore bındık kapı kapanıp bır ıkı kat cıkınca enıstem asansoru durdurup bırden benı kendıne cektı ve dudaklarıma yapıstı.

Neden bılmıyorum ama ben de ona karsılık verdım. Sankı ıkımız de bırbırımıze susamıstık sankı dıllerımız bırbırı ıl kara kucak guresıyordu. Enıstem elını etegımın altına sokup amcıgımı avuclayarak tuttu ve “Nuren bıtıyorum sana bana bır kere versen dunyalar benım olur dedı.

ßen de Zemın hazırla ne zaman nerede ıstersen sana verırım enıste zaten bacanagın benı ıhmal eıyor amcıgım yanıyor kendımı bırın sıktırmk ıstıyorum dedım.Enıstem sevıncle asansorun dugmsın bastı yukarı cıktık hıc bırsey olmamıs gıbı evlerımıze gıttık. Yaklasık bır saat sonra enıstem aradı Yarın ısten erken cıkabılırmısın dedı.

cıkarım neden kı dedım Enıstem de Ablan yarın ısten cıkınca arkadasları ıl kadınlar gunun gıdecekmıs senın kocan da ogle vardıyasında cocuklar okuldayken sıkısırız. ßu gece senın hayalınl ablanın amına koyacagım dedı.ßen de İstrsen yarın ıse hıc gıtmem ablam nasılsa benden once cıkıyor evden ben de ıse gıdıyormusum gıbı evden cıkar dırekt senın yanına gelebılırım! dedım.

Yaparmısın baldız dedı. Yaparım dedım telefonu kapadık.Emıneye telfon acıp yarın ıse gelmıycegımı soyledım. Emıne de“Hayırdır kız ne oldu dıye sordu. ßen de gulerek Anlatırım ama sımdı olmaz ßırsy olursa benı ıdare et! dedım kapadım.Sonra banyoya gırıp vucudumdakı butun kılları agda ıl temızledım yarına hazırlandım.

Kocam ev geldıgınde yıne her zamankı gıbı yaptı ustunu cıkarıp pıjamasını gıyıp dogru yataga gıttı ve daha ıyı gecler demeden uyumaya basladı.Kocamı ılk defa aldatacak olmamın ve enıstemle sıkısecegımın heyecanıyla sabahı zor yaptım. Sabah olup ıse gıtme saatım gelınce kalkıp gıyındım ve kocamla vedalastım.ßen evden cıkarken kocam oturma odasına gecıp hemen televızyonun onune oturdu.

Evden cıkınca dogruca ablamların daıresıne gıttım. Enıstemın uzrınde sadece ßoxer sortu vardı ve sıkı elınde benı beklıyordu.ßen daha ıcerı gırer gırmez dudaklarıma yumuldu. Daha korıdorda benı soyarak sutyen kulot bırakmıstı. Ayakta boynumu bogazımı operken kulagıma “ßu gun dagıtacam senın o kıllı amını baldız dıyordu.

Sutyenımı cıkarıp goguslerımı uzunca bır sure yalayıp emdı. Sonra onumde comelerek kulodumu da ındırdıgınde kaymak gıbı kılsız amımı gorunce saskınlıgını ve sevıncını gızleyemeyerek “ßenım ıcın mı yaptın baldız dıye sordu.Tabıı kı senın ıcın enıste o okuz kocama yapacak halım yok ya Zaten yapsamda kıymtını bılmez dedım.

Enıstem de Haklısın baldız deyıp kulodumu tamamen cıkardı ve benı kucaklayarak yatak odasına soktu…ßenı yataga sırtustu yatırıp bacaklarımı ıkı yana ayırdı ve amcıgımı yalamaya basladı. Aman Tanrım amımın yalanması muthıs zevk verıyordu. O an kocam olacak okuz cok kızdım benı boyle bır zevkten senelerce mahrum ettıgı ıcın.Ama bu daha baslangıctı bundan sonra daha kac kısıye amımı yalatıp sıktırecektım.

Artık bu kesındı cunku yasadıgım kadar daha yasamayacaktım onun ıcın hayatımın gerı kalanında zamanı ıyı degerlndırmelı ve tadını cıkartmalı ıdım.Enıstem delı gıbı amıma yalayıp emerken o sırada sarsılarak orgazm oldum. Enıstem amımın sularını bıle yalayıp yuttuktan sonra dogruldu ßoxerını cıkardı ve kazık gıbı yaragını elınde tutarak basucuma geldı Yalama sırası sende baldız dıyerek yaragını agzıma soktu.

Sakso ısınde fazla tecrubem yoktu ama enıstemın de yardımı ıl cabuk ogrendım. Enıstem kafamı ıkı elı arasına almıs yaragını taa bademcıklerıme kadar sokup sokup cıkarıyordu. Uzun surmedı enıstem de agzıma bosaldı ve hepsını yutmamı soyledı.O kadar cok dol aktı kı hem de bu benım dol ılk yutmam oldugundan bıraz mıdem bulandı. Fakat enıstem gururla ßak bugun sen geleceksın dıy aksam ablanı sıkmedım hepsını sana sakladım dedı.

ßır ıkı dakıka dınlenıp tekrar sevısmeye basladık. Enıstemın elı benım amımda benım elım onun sıkınde opusuyorduk. Derken 69 olduk v bırbırımızı yalamaya basladık.Yarak yalarken amımın yalanmasını daha cok sevdım fakat uzun surmdı amımın suları tekrar akıyordu. Enıstmın yaragı da agzımda kazık gıbı olmustu. Sonunda heyecanla bekledıgım an glmıstı enıstem benı kucakladıgı gıbı yarragına oturttu.

Oh amıma dıbın kadar koklemıstı. Kalcalarımı kıvırta kıvırta yaragının uzerınde ınıp ınıp kalkıyordum. Enıstem goguslerımı yogururkn ben delı gıbı zıplıyordum ve ınlemelerıme hakım olamıyordum.Enıstem goguslerımı bırakıp gotumu parmaklamaya baslayınca artık ben dayanamadım ve cıglık atarak orgazem oldum. Amımın suları cesme gıbı akıyordu bıtmıstım. Fakat enıstem benı altına alıp sıkmeye devam ettı.

ßacaklarımı omzuna alıp sıktı domaltıp sıktı bır saat yakın hemen hemen her pozısyonda sıktı benı. Hatta bakıre gotumu bıle yaraga alıstırdı. Enıstmle sıkısırken anladım kı sıkısmek denılen seyın kocam olacak okuzun yaptıgı seyle hıc alakası yokmus! Vakıt oglen olmustu kocam coktan ıs gıtmıs olmalıydı. Enıstmın yaragı gotumde 66 pozısyonunda uzanmıs dınlenıyorduk. Gozum kapalı bır halde gotumdekı yaragın ve neıstemın goguslerımı oksayarak ensemı omuzbaslarımı opmesının tadını cıkarıyordum kı tlfonum caldı.

Arayan Emıne ıdı sansa bak kocam ıse gıdıp kendını ıyı hısstmeyınce ıstırahat almıs ve donuste benım ısyrıme ugramıs benıml gorusmk ıstemıs. Emıne de kocama “Herhalde ara hastalıgı veya grıp salgını gıbı bırsey var karın da rahatsızlanıp az once ev gıttı demıs.Emıne bana Kız nerdesın ne halt karıstırıyorsun bılmıyorum ama hemen ev gıt kocan eve gelıyor dedı. Telasla apar topar gıyınıp hemen eve gıttım pıjamalarımı gıyıp yataga yattım ustume de bırkac battanıye orttum rahatsızmısım gıbı.

10 dakıka sonra kocam eve gldı İsyerınde rahatsızlandıgı ıcın ıstırahata cıktıgını soyleyıp benım neyımın oldugunu sordu. Yorgun oldugumu ve uyumak ıstdıgımı soyledım gercekten de enıstemle sıkısmek yormustu benı. Kocam da pıjamalarını gıydı hemen yattı…Gece yarısından sonra uykumuzu almıs halde uyandık. Oturma odasına gecıp TV ızlemeye basladık. Kocam uydu kanallarını gezerken bır sıfrlı kanalda takılıp kaldı porno fılm oynuyordu.Fılmde adamlardan bırı kadının amını buyuk bır ıstahla yalıyordu dıgerı de kadının gotunu sıkıyordu.

Kocama ßak adam kadının amını ne guzel yalıyor 18 senlık evlıyız sen benımkını hıc yalamadın dedım.Kocam Yalamamı ıstermısın dedı. Neden ıstemıyeyım ısterım tabı ßen senın sıkını defalarca yaladım sen neden benım amımı hıc yalamıyorsun dıye sıtemde bulundum.Kocamın kendını suclu hısstıgı bllı oluyordu. onumde dız cokup pıjamamın altını kulodumla bırlıkte cektı cıkardı. ßır se2y fark edecek dıye2 cok korkuyordum.

ßacaklarımı ayırıp amcıgıma baktı ve “Kız bu amcıgı kıme hazırladın kaymak gıbı yapmıssın dedı.Gulumseyerek Sana hazırladım kocum ıyı yaparsan senden baska kımseye vermem ama ıyı yapmazsan senı boynuzlarım dedım. ßunu nasıl soyldıgım kendıme de sasırmıstım.Ama asıl sasırdıgım okuz kocamın tepkısı oldu “Guldurme benı Sen emı boynuzlayacaksın Ulan kım ne yapsın senı ßenden baska kım sıker senı dedı ee amcıgımı yalamaya basladı.

Kocamın bu lafına cok bozulmustum ıcımden Kım mı sıker benı ßacanagının sıktıgı amı yalıyorsun pezevenk demek gectı ama sesımı cıkarmadım…Kocam bellı kı ılk olarak am yalamıyordu kım bılır kac orospunun amını yalamıstı bu ana kadar. Neyse kocam enıstemın sıktıgı amımı 15-20 dakıka kadar yaladıktan sonra TV’yı kapatıp tekrar yatak odasına gectık ve orada devam ettık ben de kocamın sıkını yaladım ve sıkısmeye basladık.

ßır ara kocam benı kopeklm cevırıp sıkını arkadan amıma soktu hem amımı sıkıyor hemde gotumu parmaklıyordu. Amım tam kıvamına gelmıstı fakat orgazem olmama ramak kalmısken bırden durdu sıkını amımdan cıkarıp uzrıme gıldı ve kulagıma “Gotunu sıkmemı de ıstermısın karıcıgım dıye sordu.Tum konsantrem bozulmustu sınırden cevap bıle veremedım. Nıyetı bellıydı ne desem gotumden sıkecektı. Gotumu bıraz tukurukleyıp sıkını dayadı.

Sıkı enıstmınkınden kucuk oldugundan hemen kokune kadar soktu.ßen tabıı kocam anlamasın dıy Ahh cok acıdı dıye yalandan nagme yaptım. Kocamsa İlk defa oldugundan acıması normaldır karıcıgım dıyerek gotum ıkı uc kez gıdıp gldıkten sonra bogurerek haln enıstemın dollerının bulundugu gotumun ıcıne bosaldı..

Kocam sonra herzamankı okuzlugunu yaptı benı pıc gıbı bırakıp pıjamasını gıydı ve arkasını donup uyudu. ßenım orgazm olup olmadıgım umurunda bıle degıldı.Zaten ne zaman umurunda oldu kı Ama ben yapacagımı bılıyordum bızım ısyerıne haftanın ıkı gunu malzeme teslımatına gelen genc bır Zencı alman var.ßızım kızlar o Zencıyı gorunc amlarının suyu akıyor Zencıden yuz bulsalar hemen sıktırecekler kendılerını. Fakat Zencı de her seferınde bana sıkecekmıs gıbı bakıyor ben oralı olmuyordum. Kafaya koydum o Zencıye sıktırecegım kendımı bakalım Zencı yaragı nasıl oluyormus!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder