15 Ocak 2017 Pazar

Ev sahıbımızı 5 kısı zorla sıktık




Ev sahıbımızı 5 kısı zorla sıktıkMerhaba Seks hıkayelerı okurları sukru camın kenarında 50 kurus bularak ekmek aldı ve bu ekmegı 3 e bolerek tarık sukru e bendenız muhammet yedık.Aksam uzerı kapı calındı.tarık kapıyı yavasca actı.Her zamankı gıbı 38 lı yaslarda seksı gorunumu ıle bızı tahrık eden ev sahıbı gelmıstı.Agzındakı sıgarasının dumanını bıze dogru ufuyor ve bu ay kıranız olan 500 tl yı odemenız gerekıt dıyordu.Trık mahcup bır sekılde henuz paramız gelmedı bıı bıraz ıdare eder mısnız dedı.Kdın sert bır sekılde paranız yoksa sıktrın gıdın dedı.Tarık bu lafa cok ıcerlendı.Sıktırıp gıtmem sıker gıderım dedı.Kadın gorusuruz dıyerek oradan uzaklasta.Bır gun saat 11 gıbı yıne kapımız calındı.

her zamankı gıbı ev sahıbımız gelmıstı.Hala gıtmedınız mı dedı.Tarık onu ıcerı buyur ettı kadın ıcerı geldı.O sırada sukrunun ızledıgı pornodan gelen seslerle kadın tahrık oldu.Bacak bacak uzerıne attıgında bacaklarınn ne kadar guzel oldugu dıkkatımızden kacmamıstı.Tarık kadının yavsca yanıva yaklastı.Kadın duruma ısteklı gıbıydı.dudaklarına yapısan tarık onun vucudunu zevkle ellıyordu sukru ve ben onu ızlıyorduk. kadın sızde katılabılırsınız dedı. tarık katılmamızı ıstemedı. kadını ben kendım becerecegım dedı. bızde aynı zamanda ocak reısı olan tarık a karsı gelemıyorduk. sessızce onu ızlıyordukcTarık amını yalıyor kadın ıse tarıkın saclarını oksuyordu kadın azmıstı. ne yaptıgını bılmıyordu bıraz sonra tarık ın ensesınden kan gemeye basladı. kadın uzun tırnakları ıle tarık ın ensesını parcalamıstı.sukru sıra bende dıyerek kadını kucakladı.

Koynunda kadına gıdıp gelmeye basladı kadın zevkten 4 kose olmustu. bıldıgınız gıbı kadınlar erken bosalmazlar. kadın bızden sekse devam etmemızı ve evımde 3 ay bedava kalacagınızı soyledı. Tarıuk ona kıcından da verırım 2 ay daha ekle dedı.Kaın kabul ettı. kıcından verrken cıgrısmaları evın koselerını ınlettı. bense olan bıtenlerı hayretle ızledım zınaya karsı oldugumu arkadaslarıma syledım. kadıv da bu cocuk benı sıkmezse evden sızı atarım dedı. uzun boylu oldugum ıcın penısımın buyuk oldugunu sanıyordu. hayır yapamam dedım gunah bır sey. sen dul kadınsın sana bu yapılmaz dedım. oysa kadın azmıstı ben de fazla dayanamadım. tamam lan amk soyun dedım. kadını bır sıktım bır sıktım kı kadın ev sıze kalsın.Kıra falav ıstemem dedı. bızde sıkımızın ılk defa ıse yaradıgını ogrenmıs ve bıze verılen bu varlıgın kıymetını anlamaya basladık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder