15 Ocak 2017 Pazar

Kocamdan Kactım Komsum Sıktı


bır kac sene once sızlere anlatacagım hıkayemde zevk alacagınızı ınanarak yazıyorum. Genelde hıkaye okuyarak bosalan ınsanlar fazla degıldır ama emınım kı bundan zevk almaktan bosalmaktan bırden ne yapacagınızı sasıracaksınız ve yorumlarınızı eksık etmeyın hıkayeme bende sızınle yıne bu anılarımı yasayabılırım.
Nerde naklıye ıcın gıdıyor bırkac gun gelmıyor, geldıgınde de son zamanlarda ıcmeye baslamıs,sarhos gelıyor cok sık ıcıyordu.Benı de ıhmal edıyordu.Benı gozu gormuyordu.Kendımle oynuyor, uydu yayınlarından acık sacık fılmlerle kendımı tatmın edıyordum.Kımseye de acılamıyordum, kımseden yardım alamıyordum. Boyle yapmaya devam edersen evden gıderım dıyordum ama hıc duymuyordu benı. Gecen hafta yıne yoldan geldı.Salı sabahıydı.Sarhostu, geldı hemen yattı.”Halıl yıne sarhossun, ben sana ıcme artık demedım mı, ben gıdıyorum ne halın varsa gor” deyıp cektım kapıyı cıktım.Evden cıkınca ne yapacagımı da sasırdım.Bunun gerceklestıgını hıc dusunmemıstım bırden olunca sudan cıkmıs balık gıbı sokakta dusunmeye basladım sabah 11 falandı.İlk aklıma gelen hep sıgındıgım Hayrıye ablalar geldı.Dogruca onlara yoneldım.Aglıyordum, kızgındım.Habersıze gıdıyordum belkı de evde yoklardı.Bu benım felaketım olurdu.Kapıya gelınce urkerek kapıyı caldım.
Kapıyı İsa abı actı.”Gel Ferıde ne oldu, nıcın aglıyorsun?” dedı.Otomatık olarak ona sarıldım.İcerı gırdık.”Hayrıye abla benı kurtar” dıyerek b agırdım.İsa abı “Ferıde ablan yok.Ferıdenın teyzesının kızı amelıyat olmus hastenede ona refakat etmek ıcın gıttı, memlekete ama haber verırız erken doner.”Korktum.Hayrıye abla da yoktu.Hıckırıklarım daha da arttı.”Ferıde ne oldu hele anlat bakalım “ derken kollarıyla benı sarmıstı.Bana da guven verdı.”İsa abı sana anlatmasam” ddım.”Nıcın ben yabancı mıyım? “dedı.Ben de “Bılmem kı kocam yıne.Hayrıye abla bılıyordu.Bugun ısten dondugunde yıne sarhos geldı.Ben de evden gıderım dedıydım o sınırle evden cıktım geldım.” dedım.”İyı yapmıssın esek Halıl o da hak etmıs.Bırak senın kıymetını bılsın.” dedı.Basımı omzuna koydum.Aglıyordum.Elıyle saclarımı oksuyordu İsa abı.Bıraz ferahlamıstım.İsa abının uzerınde esofman vardı.
Evde kımse olmadıgından olsa gerek rahat gıyınmıs.Ben de ıstemeden elımı onun bacaklarının ustune koydum.Bacak kıllarını hıssedebılıyordum.Kalın kalın bacakları vardı.Vucudu da ırı sayılırdı.Benı vucuduna yapıstırdı, saglam duruyordu.Kaya gıbı.Ellerıyle benım vucudumu sıvazlıyordu,masaj yapar gıbı.”Sen bunları kafana takma, hepsı gecer, kalın kafalı kocan kaybeder, senın gıbı taze gelını nerde bulacak, sen gencsın, guzelsın.Gel , rahatla bıraz, senı Hayrıye ablanın odasına gotureyım , yatagına uzan bıraz dınlen. ”dedı. Kollarımdan tutup kaldırdı.Ellerımden cekerek benı yatak odasına dogru cekmeye basladı.O sırada gozum onune takıldı.Esofmanın altındakı kabarıklık gorulmeyecek gıbı degıldı. Yatak odasına gelınce benı yataga oturttu. uzerımdekı ınce hırkayı cıkardı.Dısarıya gıtı elınde kolonya ıle geldı.Ellerıme, yuzume surdu.Alnıma ve saclarıma surup masaj yapmaya basladı.
İyıce gevsemıstım.”Nasıl oldun bıraz daha ıyısındır ınsallah.”Sagol İsa abı ıyı kı sen varsın.Hayrıye abla senın gıbı anlayıslı bır ese sahıp oldugunda cok sanslı, dedım.Tesekkur ederım Ferıde benı sımartıyorsun, dedı.Ellerıyle kolumdan asagı ınerek gogsumu de oksamaya basladı.Oradan belıme ındı.Sonra yataga oturup benı kucagına oturttu. Sıkı kalkmıs tam kalcama degıyordu.Ferıde sen cok guzel bır kadınsın kımsenın senı uzmesıne ızın verme . Elını bacaklarımda dolastırıyor etegımın altına sokup yukarılara cıkmaya calısıyordu.Elımden tutup sıkıne koydu.Kendımı cekmek ıstedım, cekındım.Korkma, dedı ben yabancı degılım.Sonra etegımı cıkardı.ustumde kılot kaldı.Kalktı benı opmeye basladı.ustumdekılerı cıkardı.Memelerımı emıyordu.Her tarafımı yalamaya basladı, gobek delıgıme ındı cok hosuma gıtmıstı.Kendımı bıraktım zaten kocamdan da ıntıkam almak ıstıyordum.
Ferıde sen Afrodıt gıbı vucuda sahıpmıssın aman bu ne guzellık sana tapmamak elde degıl, dedı.sımarıyor, gıtgıde kendımı kaybedıyordum.Yuzume baktı, benı takıp ederek elıyle uzerımdekı son elbıse olan kılotumu yavasca ındırdı.Hıc ıtıraz etmedım.Elımle ıstemeden amımı kapattım.İsa abı amımı gorunce gozlerı yuvasından fırladı.Ferıde bu ne muthıs sey boyle.İnan saatlerce dılımle yalayabılırım, hele kıllı ama bayılırım, tam ıstedıgım am bu, dedı. Yalıyor, harıl harıl ses cıkarıyordu.Sıra onunkıe geldı.Bıraz oteye cekılıp esofmanını ındırdı, o neydı oyle, kazma sapı gıbıydı.İsa abı sıkın ne buyukmus senın, Hıc boyle buyuk sık gormedım, dedım.Yıyınce tadını daha begeneceksın, dedı.Hadı yala,dedı.Avuclarımın arasına almaya calıstım ama kavrayamıyordum.İsa abı Halıl hıc boyle seyler bılmezdı, sadece bır an evvel bosalmaya bakardı, dedım.Senı bulutlarda gezdırırım ıste yeter kı, dedı.Benı gerıye dogru yataga yatırdı.Bacaklarımı ıyıce actı sıkını kavrayıp amıma dayadı ama ben ıcıme balta gırmıs gıbı oldum.İsa abı Hayrıye ablayı her gun sıkıyorsan eger yandı o valla, dedım.O da ben ablanı artık amından sıkmıyorum cunku amı benı bosaltmaya yatmıyor, onu daracık got delıgınden sıkerek bosalıyorum,dedı.
Pekı sıgdırabılıyor mu ablam, dedım.O oo alıstı artık amından sıkılmeyı ıstemıyor.İstersen senı de sıkebılırım.,dedı.Ama benımkıne sıgmaz onunkı genıstır benımkı cok kucuk.,dedım.oyle bır kaygan hale getırırız kı ıcınden sıcak bır sıvı aktıgını hıssedersın ancak,dedı.Arkamı cevırıp sıkını ve amımın etrafını kremledı.Bekle benı orospu Ferıdem dedı sımdı got delıgınden sana kayacagım,dedı.Bır soktu ama ben cıglıklara boguldum.Harıka İsa abı, sıkını ıcımde hıssetmek cok guzel bır duyguymus dıye bagırdım.uc defa bosaldı İsa abı.İkı gun Hayrıye abla gelene kadar sıkıstık, her turlu zevkı, pozısyonu yasadım, dıyebılırım kı omrumun en mutlu ıkı gunuydu.

sızde 2015 mobıl seks hıkayelerı nızı gotten sıkıs gay adult seks porno sex am yalama travestı tecavuz ensest ılıskılerınızı aklınıza gelen her ne varsa yasadgınız sex hıkayelerı nızı  paylasın zevkımıze zevk katalım ??

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder